4tilføjet af

uerfaren

Hej alle piger.
Jeg er en frisk knægt på 24 der aldrig før har været i seng med en pige før. jeg vil gerne vide hvordan I har det med uerfarne fyre. Det er vel ikke ligefrem noget der er top charmerende.
tilføjet af

det gør ikke noget....

Da jeg mødte min kæreste havde ingen af os været i seng med en anden før... Det var derfor noget helt specielt da det så var første gang for os begge to.
Jeg ved faktisk ikke hvordan det er som erfaren pige at være sammen med en ikke erfaren fyr. Har jo aldrig selv prøvet det. Men det er forskelligt hvad jeg hører ude i byen. Mange piger kan godt lide at det er fyren der styrer det hele, men hvis man aldrig har prøvet det før kan det måske godt være lidt svært. Andre piger synes det er helt fint at de kan styre hvordan det skal forløbe. Så det gælder bare om at finde den rigtige.
Men det er ikke nødvendigvis ucharmerende!
tilføjet af

Bare rolig

Det er helt i orden at være uerfaren. Du skal bare tage det helt roligt og heller ik være bange for at spørge pigen/kvinden hvad hun kan lide. Alle kan lide noget forskelligt, så hver gang man kommer ind i et nyt forhold er man "næsten" som uerfaren igen. Det handler om at udforske. Jeg tror de fleste piger at ret ligeglade med det. Bare du får hende til at føle sig smuk og at du elsker hendes krop.
kærligst herfra
tilføjet af

Min første gang

Hej
Jeg ved lige præcis hvad du tænker, for jeg har været i samme situation.
Jeg var 27 år før jeg fik sex med andre end min højre hånd.
Jeg tænkte meget på hvordan pigen ville reagere på at jeg ingen erfaring havde. Tænke især meget over om jeg skulle sige det til hende inden eller lade som ingenting.
Jeg besluttede mig for, at når dagen kom hvor jeg endelig fik fat i en pige, så ville jeg ligge alle kortende på bordet.
Og da det så en dag skete (på et tidspunkt hvor jeg allermindst ventede det), så glemte jeg alt om mine bekymringer og planer om hvordan det skulle være. Jeg nåede heller ikke at fortælle at det ville være min første gang.
Det var meget meget nemt!!! Alt skete som den største selvfølge, og vi bollede bare derudaf!
Det var rigtig dejlig sex. Jeg fik fortalt hende bagefter at det var min første gang, og hun ville ikke tro på mig. Hun kunne ikke mærke på mig at jeg ikke havde prøvet det før.
Tro mig... Du behøver ikke bekymre dig. Det er ikke så svært at bolle.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at maile til mig, for jeg ved hvordan det er at være i din situation!
Held og lykke
mikkel1001@ofir.dk
tilføjet af

Enirtak..

Jeg har aldrig selv prøvet at være i seng med en fyr som var jomfru. Men jeg ville elske at vise ham den rigtige vej, vise ham tillid, og vise ham at han ike behøvede at være den vilde tyr, som gjorde alt perfekt. Jeg er meget åben omkring at sex skal ikke være perfekt, det skal være en akt mellem to mennesker som åbner sig for hinanden. Så det tror jeg ikke du skal være nervøs for. Der er selvf kvinder som synes det ville være ikke godt nok, men så må du finde dig en sød afslappet pige, som har begge ben på jorden, som kan lære dig den seksuelle verden at kende :)
Venlig hilsen Katrine.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.