8tilføjet af

Kim Milton Nielsen.....lyver du. ?

Kim Milton Nielsen's begrundelse for ikke at skulle dømme flere kampe under EM var bl.a ( egentligt har jeg vel ikke hørt andre forklaringer ) han ikke måtte dømme flere kampe fordi både Danmark og Sverige var gået videre fra deres pulje.
Derfor undre det mig meget at den svenske dommer Anders Frisk siden puljekampene har været dommer i to kampe. Hvorfor skulle han ikke hjem når nu både Danmark og Sverige var gået videre. ?
Kim Milton Nielsen....blev du ikke bare sendt hjem fordi du har haft nogle mindre heldige kendelser i de to kampe du nåede at få. ?
Det er ingen skam at blive sendt hjem, jeg synes det er flot bare at være med. Men din stjerne falmer hvis du prøver på at bilde os noget ind. ?
tilføjet af

Så enkelt er det ikke!

Det er delvist også rigtigt, men der er mange ting der spiller ind. bl.a. seedningslag.
Men den egentlige grund til at han ikke fik lov at dømme mere var (blev sagt før EM startede) at han dømte Champions League finalen ...! dette klarede han flot, men UEFA mente at han "havde fået lov", og at det nu var andres tur til "at prøve". De har for længst udtaget ham til EM, men samtidig sagt at han ikke kom til at dømme finalen (Og der skal man jo også være med i en af semifinalerne).
Så det har intet med hans præstation i de øvrige kampe at gøre!
tilføjet af

Læst i Metro Express

Og så var det forresten i går, at der blev udpeget dommere til de sidste tre EM-kampe, og det er spændende at se nærmere på de heldige udvalgte og deres nationalitet. Svenske Anders Frisk får semifinalen mellem Portugal og Holland. Italienske Collina fløjter den anden semi mellem Tjekkiet og Grækenland, mens finalen bliver en sjov sag for tyske Markus Merk.
Til almindelig info for jer, kære læsere, så er præsidenten for UEFA's dommerudvalg tysker, mens to af de tre vicepræsidenter i det samme udvalg kommer fra Sverige og Italien. Dette ikke fortalt for at insinuere noget som helst. For det ligger jo milevidt fra dine klumme-skriveres blide natur at opfordre metroxpress' læsere til beskidte tanker.
Mon ikke Werge og Frimann har ret......!
tilføjet af

Den egentlige grund....

Du skriver at "den egentlige grund til at han ikke fik lov at dømme mere var at han dømte Champions League finalen.
Hvorfor går Kim Milton Nielsen så ud med en begrundelse om at det bl.a er fordi Danmark og Sverige gik videre fra deres pulje. ?
tilføjet af

Logik for burhøns

Ja det sidste indlæg er godt ramt. Sådan er det game, tror I ikke lige det irriterer de gamle mænd at alle store lande er væk...næste gang laver de nok reglerne om. Kim og Co har lavet en god præstation og valget stod mellem Frisk og Milton til at blive. Sverige er repræsenteret der hvor det tæller, og Kim har haft Champ finalen. Sådan er det og lad os være stolte over vi overhovedet havde et dommerpar dernede. Fortsat god slutrunde.
tilføjet af

Egentlige grund...

Med den egentlige grund mener jeg at det var været vidst længe, så det var lige meget hvordan han havde klaret det
tilføjet af

Sidste gang...

Det var ærgerligt at Milton blev sendt hjem, men det giver vidst meget god mening i det han fik Champions Leq. finalen tidligere, og desuden er Milton en "gammel" herre, og måske hans bentøj ikke kunne klare det. Desværre var det den sidste internationale kamp fra Miltons side af, da han inden længe bliver 35 år gammel, som er over grænsen for internationale dommere. En anden grund til at Milton nok ikke er med til at domme ved EM mere, er nok at kampene får mere og mere betydning og alle tilbageværende dommere ligger højere på rang listen end Milton. Efter hvad jeg ved, ligger rang listen i øjeblikket netop sådan her:
1. Collina
2. Urs Meyier
3. Anders Frisk
4. Markus Merk
5. Kim milton.
tilføjet af

45 år..

..gammel, mener du vel!
tilføjet af

Ja self.

Sorry en fejl herfra :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.