22tilføjet af

Christiano Ronaldo

Christiano Ronaldo er bare den lækreste<3<3<3<3<3<3
ELsker ham:) (Og hans mave!)
tilføjet af

bah

Gå efter bolden, ikke manden!
Hvorfor fanden skal al fodbold være så djævelsk udseendefikseret, det er næsten ligesom musikken, bare man laver en god musikvideo og ser sexet ud så er man god!!
tilføjet af

Tøsedreng

Ja men efter kampen igår kan man da ikke sige andet end TUDEFJÆS. Han lignede en lille dreng, der var blevet nægtet et stykke slik. Det var da ynkeligt.
tilføjet af

Tæt på

Til dig der taler om at Ronaldo var et tudefjæs. Mon du er et konkurrence menneske? Mon du nogensinde har været utroligt tæt på at vinde noget stort? Når man ikke må lade tårerne flyde i DEN situation, hvornår så? Eller er du typen der er flasket op med 'big boys don´t cry?* En særdeles fattig indstilling!! For mange kvinder er en rigtig mand - én som er i stand til at vise følelser?
tilføjet af

FIGO

bortset fra hans kamelhals ser han da meget sød ud, men Figo er klart den lækreste fodboldspiller ;)
tilføjet af

dejlige ronaldo

first of all til dig med overskriften "tøsedreng", du ved ikke hvad du taler om! du havde gjort præsic det samme hvis guldet lå lige foran dig og du ikke vandt det.. so cut the crap! til dig der skrev indlægget, jeg er fuldstændig enig han er over skøn, og en perfekt alder- kun 19! det var noget lort at de tabte, de havde fortjent at vinde!
tilføjet af

nej nej nej

Det var sguda fedt at viste sine følelser!!!
tilføjet af

Han er dejlig

Jeg synes det er helt i orden at han græd! Prøv at tænk på at være så tæt på at vinde em! Os andre som går og bliver lidt ireterede over at vi ikke kom videre i amtsmesterskabet i fodbold, så er det jo meget værre ikke at vinde guld i em når man er så tæt på. Jeg synes også det var rigtig flot af ham at han turde græde, turde vise hvad han følte når han vidste det meste af verdenen så kampen! Og ja, så ser han jo lidt for sød ud, og kun 19 år! Han er dejlig og måske er han den mæste beckham!
tilføjet af

Christiano Ronaldo

Naii !! j elsker ham mest !!!!!
han tænder mig 2tal !!
tilføjet af

Tudefjæs?? naii..! ta dig lii samN !!

ehm... j v fandme gi carpediem 48 2tal ret !! alle kvinder elsker mænd som tør vise wa de rigti føler !! respekt t de mænd !!
og t dig som kalder ham tudefjæs : believe it !! alle ville gøre dette i samme situation hvis de var mand nok t d !! og ikke mange r d !! selv DU ville gøre d (hvis du var en RIGTI mand), hvis d var første gang du stod der, og gjorde den bedste indsats for at vinde !!
og forresten...
han r 2tal sød !
han tænder mig bar 2tal !!
(i modsætning t dig som tror du r "the real man" !!!
tilføjet af

Misundelig??!

Er du misundelig eller hva'??! Det var da synd for dem (ham) at de tabte med det dårlige fodbold spil grækerne præsterede ..! De havde klart fortjent at vinde!!! Og det var synd for ham, at han græd. Det ka' han jo nok ikk' gøre for, at han gjorde!!!
tilføjet af

•~Fru. Ronaldo~•

Ronaldo er over drevet dejlig, smuk og lækker mann!!!... Og når nogen piger siger at Ronaldo er lækker siger mændene bare at han er et Tudefjæls!!! for det er det eneste de kan finde som er forkert ved ham og det er det ikke engang!!!... Ahh jeg ville gøre alt for at møde ham bare en nat :P he he!!!... & han er EM´s lækreste spiller han er bare for dejlig ufff han tænder bare en pige ved at kigge på ham!!!... & så har han en dejlig mave!!!... I LOVE CRISTIANO RONALDO!!!1000 KYS TIL HAM!!!...
tilføjet af

Han græd og hvad så.. ?

Jeg syntes at det var helt i orden at han græd, han er 19 år.. Og allerede så god. Han er en rigtig god fodboldspiller og hurtig. Alle de drenge som siger "han er ikke en skid god" det siger de jo kun fordi at han er 10.000 gange bedre og pænere end dem. Det er der nemlig mange af mine drenge venner som har sagt og når jeg så siger min mening så siger de ikke noget igen, og så ved jeg at jeg har ret. =o)
Jeg sad og så kampen (Portugal-Grækenland) med min familie og de sagde alle sammen at han var et tudefjæs og jeg forsvarede ham med det samme, jeg sagde "Han er 19 år og har gjordt sit bedste og så kan det jo være at bare er utilfreds med det han har gjordt. Og I ville os selv være RIGTIG RIGTIG MEGET kede af det hvis det var jer." Og jeg hader drenge/mænd som ikke tør vise sine føelser. Og det syntes jeg sku var flot at han turde vise sine føelser..!
For jeg elsker bare Cristiano Roanldo.. Han er verdens dejligeste fyr.. (Teenager)
Og ville sku være total glad hvis jeg kunne tilbrige en weekend med ham.. Hehe.. Der ville sku ikk være så meget ro.. Hehe.. der ville være gang i den.. Hehe.. Hvis i forstår hvad jeg mener.. ! =O)
tilføjet af

HVAD.. ?

Sådan noget kan pisse mig helt a.. Når der en som skriver TUDEFJÆS.. Det bliver jeg sur over..
Og det siger han os kun fordi at der er så mange piger som er vilde med Cristiano i stedet for den anonyme.. !
tilføjet af

UENIG..... !!!!!!!

Trond.. Hvor er du svag at høre på.. !
Luk.. Bare fordi at du ikke ligner Cristiano Ronaldo.. !
Hehe.. :D
tilføjet af

Hmm.. Fru Ronaldo.. ? Arj det tror jeg ikk.. !

Fru Ronaldo.. Arj det tror jeg så heller ikk.. Og det bliver du nok heller aldrig..
Jeg er hans kæreste.. ! Hehe.. Så kan i lære det..
Og jeg ved godt a jeg er dansker og at han er portugiser.. Men vi er kærester alligevel.. Hehe..
tilføjet af

HELT ENIG!!!

Han er bare den lækkreste. Hans mave, hans stil, hele hans krop! Han søde og uskyldige ansigt! Han er bare... MUMS!! Også er han fodboldspiller!
tilføjet af

NO YOU ARE NOT

hei d er ikk hanse karste, he he
tilføjet af

Christoano Ronaldo

jeg er helt enig med deg.. han bare drrrrrrrrrit fin... utrolig kjekk og deilig.. ;)
tilføjet af

hmm.. rigtigt..

det er satme rigtigt.. jeg hader sku bare dem der ikke tør vise følelser, for de er så bange for at nogen griner af dem.. jeg viste heller ikke følelse før, altså hvis jeg blev ked af noget, men har fundet ud af at det er en goo måde at komme ud med alt det shit der er der.. cristiano er bare en god mand som er i kontakt sine følelser.. og det er intet end BARE godt...
tilføjet af

yeaH

seriøst.. dream on girl... bare du tror på det.. hehe.. meeen er enig i a han er TOTAL lækker..
tilføjet af

Ham <3<3

Cristiano Ronaldo , DU ER BARE FOR LÆKKER , SJOV , DEJLIG OG BAER DEJLIG .. LÆKKER MAVE :]
Jeg ville så meget gerne møde smukke dig<3<3
Er der nogen der ved hvor han bor? :}
ELSKER DIG .. BARE JEG VAR 21 ÅR :`)
DIN <3
tilføjet af

Artiano/Ronaldo (: always <3

Cristiano ROnaldo er sku en fantastisk fodbold spiller. det er sindsygt det hvad han kan ! Han finter utroligt og er rigtigt hurtig. så hans skud det kanon (:
elsker og se ham spille fodbold.
Han er fandme min yndlinqs fobdoldspiller det har han altid været og det ville han altid være. (:
man er ikk fan af en fodbold'spiller hvis man bare syns han er LÆKKER ! det er plat..
<3333
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.