5tilføjet af

Nu bliver Drillo da glad

Grækerne baserer sig jo primært på et godt forsvar. Ikke just det mest seværdige fodbold, men til syneladende effektivt! Det må være sydens Nordmænd ;-)
tilføjet af

Hipp hurra for Hellas

Selvfølgelig er Drillo kjempeglad over Hellas' seier.
Uansett spillestil, så kom iallfall Hellas lenger enn Danmark i dette fotball EM. Fotballen er fremdeles rund, og de beste vinner, for det gjelder jo å få mål, ikke sant ?
tilføjet af

Når destruktiv fodbold triumferer

Den eneste sympati jeg har med grækerne, er at de er et lille land der aldrig har gjort det godt i slutrunder, derfor kan jeg godt unde dem succes.
Det ændrer desværre ikke på den kendsgerning at deres succes bygger på destruktivt fodbold! To ting skal man lægge mærke til ved denne slutrunde; For det første har der generelt været meget offensivt, underholdende fodbold. Absolut positivt. For det andet så har turneringens største overraskelse, Grækenland, opnået sin succes ved at spille defensivt kujonfodbold det meste af tiden. Absolut negativt.
Jeg har ikke noget imod at små lande har succes, jeg bryder mig bare ikke om når de ofrer spillets sjæl for at få succes.
Jeg håber Portugal lammetæver Grækenland 7-1 i finalen!
tilføjet af

Det skal vel også være sjovt/spændende at se på?

Kujonfodbold er da ikke underholdning, men indrømmet, af og til effektivt og jo, det drejer sig om at score mål og hvis det eneste det drejer sig om er at vinde, ja så er det fint nok! Men hvad med måden man vinder på????
tilføjet af

De....

De spillede sgu da pissegodt og dominerede i perioder kampen
tilføjet af

Lenge siden det...

Den tiden er død og begravet. Lenge siden Drillo regierte det norske landslaget. Norge spiller ikke lenger kun på forsvaret.
Jeg håpet på Portugal seier, isteden ble det en kjedelig kamp der forsvaret til Hellas tettet igjen for å sikre en 1-0 ledelse. Jeg liker mye bedre angrepsfotball!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.