3tilføjet af

L.A.Confidential

Hej cykelfans,
Jeg vil gerne høre folks mening om cykelrytteren Lance Armstrong der i en ny bog, L.A.Confidential, beskyldes for dopingmisbrug. Jeg er personlig overbevist om at anklagerne er sande, jeg tror ikke på at man kan vinde et så umenneskeligt hårdt løb som TDF 5 gange uden at bruge doping.
Tror i at beskyldningerne er sande?
Og hvad kan man gøre ved dopingproblemerne indenfor cykelsporten?
tilføjet af

Jo...

Selvfølgelig er han dopet....det er største delen inden for den sportsgren...og dem der ikke er.....Ja de vinder sgu aldrig noget...
Hvad man kan gøre....Ikke meget...egentligt er det surt for de få er ikke kaster sig over "hjælpemidlerne", det er syndt og skam at det ikke er de hæderlige der vinder.
Hvad angår dem der doper sig...Ja det er dem selv de tager livet af. Bare synd at deres familie må lide under deres dumhed.
Det er pengene i der i prof. sport i dag der fordærver "spillet"
tilføjet af

Hvad med at legalisere det?

Jeg har selv tænkt over at man kunne legalisere doping, f.eks. EPO.
Man kunne så gøre rytterne opmærksomme på de helbredsrisikoer som de løber, så ville det være på eget ansvar hvad de gjorde.
Det vigtigste for mig er at man ikke bygger en hel sportsgren på en løgn, som man gør nu, nemlig løgnen om at det er muligt at vinde noget i en ekstremsport som Tour de France uden doping...
tilføjet af

Re: Svar på: Armstrong doping beskyldninger

Hej
Det er jo til grin sådan som mennesker er nu!!!
Lance har vundet touren 6 gange. Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Det kan ikke diskuteres!
Når nogen laver sådan en præstation vil der selvfølgelig altid blive diskuteret, men!
Hvis der slet ikke var doping skulle der jo være en vinder! ik... men så ville vinderen bare blive beskyldt for noget andet snyd fordi anklagerne kan tjene penge på det. Så længe andet ikke er bevist er man godt dum hvis man siger Lance er dopet! Hvordan ville man ikke selv have det hvis man blev beskyldt for et mord man ikke har begået. Desuden, prøv engang at sætte dig ind i hvor meget Lance gør ud af at nå sine mål!!! i forhold til konkurrenterne. Det er altså ikke alle der kan vinde Touren ved at bruge doping! men, ryttere der er i form kan godt køre fra ryttere der er dårlige og som bruger doping. Jeg tror de ryttere som bruger doping er dem der ikke kan klare sig. Hvis du alligevel kan vinde, hvorfor så bruge doping!
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.