21tilføjet af

Hvad blev der af Rygerpartiet?

Må de ryge uden for Tinget? :P
Det var vist også lidt for plat og poppet.
Godt de adrig 'røg' ind i Tinget. :P
Mvh poplitik
tilføjet af

Tjae

de kan vel gøre det lige så godt som de andre partier.
Jeg tror egentlig ikke at rygerpartiet har flere løgnehistorier i ærmet end de andre partier, blot har rygerpartiet nok ikke en overordnet politik som er beregnet til at styre dette ustyrlige lille land.
Ved næste valg håber de nok at komme ind, men så har alle glemt det med rygeforbuddet :-)
tilføjet af

Kun ca. 3000 stil'ere

Desværre kom vi ikke på plakaten, for vi havde ikke samlet underskrifter nok...
Rygerpartiet har skam en meget nyanceret bred politik..
En hovedregel i alle spørgsmål.. er Tolerence/fristeder/kærlighed...
Forstår du ????
Venligst Klaus
tilføjet af

Tolerence/fristeder/kærlighed????

Det er vist i givet fald kun til jer selv.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=32&posting=1188639
Så har du lige i den grad inderstreget, at den kærlighed du kan mønstre, er udelukkende til manden i spejlet. Du stemmer vel også DF nu du ikke har fået samlet underskrifter nok til dit part?
Underskudsmennesker er der mange af - især blandt rygerne.
tilføjet af

suk suk suk...

Så hellere en løsgænger med en god røv.... Du... sååånn af enhedslisten af...
Venligst Klaus
tilføjet af

Af hvor den sved, hva'?!

Gør det meget ondt at se sine egen utilstrækkelighed?
Enhedslisten? Næppe. Y - det er vejen frem!
tilføjet af

Hvorfor tror du Klumpen aldrig kan svare???

Andet end med enten et suk suk suk, eller med ukvemsord? Hvis du prøver at læse på rygerpartiets hjemmeside, så ser du hvorfor. Magen til hjernevask skal man lede længe efter. Magen til egoisme ligeså. De skriver godt nok ALLE's ret til selv at bestemme skal tilgodeses. Men når man så spørger ind til, om de virkeligt mener ALLE, så trækker de lige så stille i land, for selvfølgelig skal der være love om hvad man må og hvad man ikke må. Bare ikke på ryge området. De skal ha' al ret i denne verden til at gøre som de vil. Den eneste begrundelse de har, er at passiv rygning er noget narværk og aldrig har været farlig.
Men bare rolig Anonym, rygerpartiet kommer aldrig nogensinde i nærheden af folketinget. For ryger eller ej, intet fornuftigt menneske vil jo være til grin, intet fornuftigt menneske vil stemme på så egoistiske personer.
Mvh
Egholm
tilføjet af

Indlæg fra Anonym er ikke bedre

Hun/han kalder rygere for svin og skylder en mor for at være skyld i sin søn`s handicap - det er så ondskabsfuldt at det skriger til himlen.
Jeg er heller ikke interesseret i rygerpartiet da jeg er vældig tilfreds med den nye lov hvor de gamle på 85- 90 år stadig har lov til at ryge på deres egen stue på plejehjemmet, - vi andre tager ikke skade af at gå udenfor og dem jeg kender rygere er glade for klare linier - så lad os da leve i fred med hinanden. Fornærmelser er de argumenter som anvendes af folk der har uret J.J Rousseau.
tilføjet af

Det var dog helt ufatteligt

Er du virkelig så gennemgribende fortærret af din níkotin, at du bare ikke kan se sammenhængen?
Der er en klar sammenhæng mellem f.eks. astma og øreinfektioner hos børn af rygerforældre.
Der er også en klar sammenhæng mellem asperger og autisme hos børn af rygerforældre.
Den mor der ryger under graviditeten og derefter under amning og i øvrgit indendøre i omgivelser hvor barnet opholder sig - den mor er altså skyld i de lidelser barnet pådrager sig, som en direkte følge af passiv rygning.
Du nægter bare at se sammenhængen i øjnen, for det vil jo betyde at du skal erkende at du tilfører andre sygdomme.'
Du ville ikke et øjeblik tvivle på skyldsspørgsmålet, hvis det var en fuld mor der satte sig bag rettet af en bil, med barnet på bagsædet. Men nå en mor udsætter sig barn for passiv ryging - så er hun åbenbart fredet i din verden.
Du nægter bare at se sammenhængen i øjnen, for det vil jo betyde at du skal erkende at du tilfører andre sygdomme.
Statistikkerne taler deres tydlige sprog. Uanset hvor meget du benægter kendsgerningerne: En rygende mor er skyld i mange af hendes børns sygdomme! Så simpelt kan det siges, og kan du ikke magte at påtage dig ansvaret for din handlinger - så skulle du måske overveje adfærdsændring.
tilføjet af

PS.

Og se dig omkring: Rygere sviner overalt med deres skodder. Selv lige ved siden af et askenbæger, smider de det på gaden i stedet. Svineri.
Man kan ikke en gang finde en parkeringsplads, uden at en ryger har tømt askebægeret på pladsen. Svineri.
Og rygere stinker! Værre en svin.
Så alt i alt: Rygere er svin. At du ikke bryder dig om den sammenligning, er jo bare ærgeligt. Adfærdsændring! Det er dit kodeord. Kan du få rygerne til at ophøre med deres omsiggribende svineri, og desuden få dig selv og alle andre rygere til at holde op med at stinke så forfærdeligt grimt - så ville det måske hjælpe på min opfattelse af dig og dine fæller.
tilføjet af

Jeg kan magte ansvaret for mine handlinger

kan jeg love dig - hvis en antiryger bliver generet af min røg er det fordi han/hun følger med mig udenfor og stiller sig tæt op ad mig og det sker da i selskaber at nogle gør det. Men det ændrer ikke det at du er det mest ondskabsfulde væsen der findes - --jeg er helt sikker på at du har psykiske problemer (er måske blevet meget svigtet, hvad jeg da godt kan forstå)
Desuden har der aldrig været så meget astma som i dag hvor der kun er 25% rygere - astma var sjældent i 60 -70 erne.
Om en årrække finder de ud af andet som er skyld i meget af det rygerne får skyld for idag - og de statistikker indeholder jo også bilos brændeovnsrøg o.s.v - for ikke så længe siden stod der at over 4000 døde af bilos om året, det var de meget overrasket over - jeg er ikke overrasket - at gå ved en befærdet gade i Kbhvn. er grimt og mine voksne piger cykler (fordi de vil ha`motion både før og efter arbejde)men de taler meget om bilos som er meget generende i de mængder.
Men nok om det jeg vil ikke spilde min tid på sådanne typer som dig - derimod er der flere ikke rygere i denne debat som jeg respekterer og forstår deres argumenter.
tilføjet af

P,S

Det er sikkert også kun rygerne der smider ketchupapir slikpapir beskidte servietter på strande skove gader, nej du det er de lige gode om og det ved vi alle på nær dig.
tilføjet af

Du leger lommepsykolog

Og du har intet at ha' det i.
Jeg er hverken psykisk syg eller ensom. Til forskel fra så mange rygere, har jeg jo ingen problemer med at respektere folks grænser.
Og du har stadig ikke fattet en tøddel af det hele. Røg er og bliver en faktor som skal medregnes når vi ser på vores generelle helbredstilstand.
Du lader som om røgen er skyld i alt - det er din undskyldning for at ryge videre. Du har simpelthen ikke fattet, at røgen forværre at det andet.
Hvis du bor en i storby med meget bilos, så er du voldsom udsat. Tror du selv det bliver bedre af at du ryger?
Hvis du spiser meget usundt - tror du så du forbedre dit helbred ved også at være ryger?
Hvis alle statistikker viser, at børn af rygerforældre har mere astma en børn af ikke-rygerforældre - tror du så selv på at vi forbedre børnenes chancer for et godt helbred ved at gøre dem til passive rygere?
Og når nu statistikkerne viser, at der er en klar overvægt at rygerbørn blandt asperger- og autist-børn.... så mener du altså at de rygende forældre er uden ansvar?
NEJ! Vi har ved gud et ansvar for hvad vi pådutter andre. Du er så himmelråbende hensynsfuld - siger du selv! - men alligevel gør du alt hvad du kan for at negligere kendsgerningerne. Du tilsidesætter al statistik, og påberåber dig alt muligt andet som årsag til f.eks. COL. Det faktum, at 90% af alle COL-patienter er rygere gør åbenbart ikke noget særligt indtryk på dig. "Man kan jo ogås få COL af at arbejde i et stenbrud". Ja - det kan man. Men tror du selv på at det gør det bedre at være ryger?
Afhængige mennesker er så ufatteligt ignorante. I benægter enhver sammenhæng mellem jeres afhængighed og konsekvenserne af den. At du lader som om du er så flink og hensynsfuld - det er kun og udlukkende fordi du ved at du vil få så massive sociale problmer hvis du gør som du helst vil, nemlig ryge hvor som helst.
Rygning skader! Fat det dog. Passiv rygning skader! Fat det dog.
Ryg hvis du vil - men hvis du eller andre pådutter andre jeres røg, må I forvente at blive konfronteret med den skade I gør på andre. Kan du ikke tåle det - så lad være med at udsætte andre for passiv rygning. Det gælder dig og det gælder enhver mor og far i forholdet til deres børn.
Forældre skal kende risikoen ved at udsætte deres børn for passiv rygning. Det kan da godt være at nogen bliver fortørnet og mobset over at skulle stå til ansvar, men det er sådan set bare ærgeligt. Fordi en storryger herinde ikke vil erkende at hun har et medansvar for hendes barns helbredstilstand, skal det ikke skorte på offentlige advarsler om emnet.
Det skal skriges ud over samtlige hustage, at rygning under graviditet, amning og dernæst passiv ryging, er medvirkende årsag til asperger, autisme, ADHD osv. Det er en kendsgerning! At du så syntes jeg er ond er sådan set ret ligemeget. Hvor ond er den forældre der bevidst pådutter sit barn en stærkt forøget risiko for en vanskelig sygdom i forhold til hvor ond jeg er?
tilføjet af

Det er dine ord - ikke mine

Så dem tager du selv ansvaret for!
tilføjet af

Læs du skriver at du ingen problemer har ved at

respektere folks grænser -- du er den der allermest har overtrådt folks grænser i denne debat - jeg kan fortælle dig at selv en dygtig og klog læge ville aldrig sige den slags til en mor med et handicappet barn (jeg ved det min bedste ven er læge med meget stor respekt)hvor er du ondskabsfuld - du er også den eneste der har kommet med netop den bemærkning, ( du er en sygelig person søg dog hjælp)
Men alt det andet du skrev jog jeg meget let henover du interesserer mig ikke en disse.
tilføjet af

Selvfølgelig gjorde du det

"Men alt det andet du skrev jog jeg meget let henover du interesserer mig ikke en disse". Selvfølgelig skøjtede du let hen over fakta. Du kunne ikke drømme om at læse hvad rygning og passiv rygning gør ved mennesker. Det interesserer dig jo ikke at erkende sandheden.
Den læge du kender - er du rar at beholde ham på din lille lorteø? Jeg vil nødigt behandles af en læge der er så ligeglad med hans patienter, at han ikke rådgiver korrekt.
En dygtig og klog læge vil allerede ved graviditeten fortælle den rygende mor at hun udsætter sit barn for en massiv sundhedsrisiko.
En dygtig og klog læge ville til hver en tid opfordre sine patienter til rygeophør, alkoholophør, ædeophør, motionsstart eller hvad der nu måtte være det der var risikoen hos den enkelte.
En konfliktsky, udygtig og ligegyldig læge ville ikke sige noget. Så her har du din "gode ven". Han holder så meget af dig, at han gerne sig dig syg og død!
Din påstand er, at en rygende mor kan slippe fra hvad som helst af skader hun gør på sit barn. Men du det samme, hvis vi taler om en mor der sætter sig beruset bag rattet af sin bil, med barnet på bagsædet, kører galt, barnet ender i en rullestol? Skal man her undlade at stille hende for retten for at have kørt bil i beruset tilstand og udsætte andre for risiko? Eller er det kun den rygende mor der er fritaget for ansvar i din verden?
Du mener jeg er ondskabsfuld fordi jeg siger sandheden? Hvor er du ynkelig! At du ikke engang magter at høre sandheden om det du udsætter dig selv og andre for, beviser at du i den grad er ude af trit med virkeligheden. Hvis der er nogen af os to der skal have hjælp, så er det vist dig. Du trænger i den grad til en øjenåbener, så du kan komme i kontakt med virkeligheden.
tilføjet af

Det er kun hvad du skriver der ikke interesserer mig

du mangler totalt fingerspitzgefühl.
dine lange afhandlinger kan du selv læse jeg omgåes følelsesmæssigt intelligente mennesker, og hvis du var rygestop instruktør ville ingen holde op, min læge har hjulpet rigtig mange til at stoppe med at ryge -netop med følelsesmæssig intelligens.
tilføjet af

P.S for første gang i mit liv siger jeg

hvor er det godt at du bliver væk fra min som (du skriver "lorte ø) den er alt for dejlig til dig så tak for det, alle andre i debatten er hjertelig velkomne uanset holdning til rygning o.s.v --og jeg tror såmænd gerne i i vil til Bornholm.
tilføjet af

Du ejer ikke anstændig tankegang

Du forholde dig ikke til fakta.
Svar mig venligt: Er det kun den rygende mor der er fritaget for ansvar eller gælder det også den alkoholiserede mor?
Dit manglende svar på dette meget simple spørgsmål viser jo med al tydelighed at du ikke vil erkende fakta.
Du har gjort det til din mission at nedgøre mig og andre der mener at rygerne skal tage et ansvar. Du vil mislykkes. Fuldkommen som du er mislykkedes i hele resten af dit liv. Din afhængighed fjerner al mulighed for fornuftig tankegang, og det eneste du nu kan, er ignore de spørgsmål du får til dine syge påstande, men flere syge påstande om at alle der ikke mener som dig, er psykisk ude af balance osv.
Din afstandtagen til almen viden om riskoen ved rygning beviser i den grad hvor indskrænket du er.
Din læge - Behold ham venligst på din lorte ø! Jeg har INTET ønske om at blive behandlet af en læge der ikke tør sige sandheden. Din lille løgn om at han skulle have hjulpet mange med at blive røgfri er så gennemskuelig som noget. Du har jo samtidig flere gange påstået at han ikke omtaler det overhovedet, fordi "han er så næstekærlig at han ikke kunne drømme om at dømme nogen".
Fat dog at det ikke handler om at dømme nogen for hvad de gør mod sig selv, men hvad de gør mod andre. Du kan for min skyld ryge alt hvad du vil. Ryg endelig. Verden bliver kun bedre når du ikke er her mere.
PS: Til din orientering: Jeg er rygestopindstruktør. Og jeg er så god til det, at jeg rent faktisk lever af det. Og jeg lever endda rigtigt godt af det!
tilføjet af

Hvad i alverden bygger du det på?

Der foreligger en eller anden forkølet tankegang om at der er så dejligt på Bornholm. Det er den største gang sludder! Det er en flok sammenspiste øboer der styrer efter værste jantelovs-maner. I bagtaler hinanden på den mest rædselsfulde måde, og hader turisterne - men ikke turisternes penge! Og jeg kan tydligt se at du er en af de værste. Hvilken interesse skulle jeg overhovedet have i at bo i et miljø hvor folk er så svinske i deres omgang med mennesker sådan som du er det?
Dertil er Bornholm bare etlandsbysamfund. Det kan man jo finde mange steder i Danmark, så der er intet særligt i den retning. 8 måneder af året er alting totalt dødt, og resten af tiden er der pakket af turister. Det er ikke til at sige hvilken af perioderne der er værst, for begge perioder er ganske rædselsfulde.
I den døde periode bagtaler I hinanden, og i turistssæsonen bagtaler I turisterne. Som jeg tidligere har sagt: Jeg har et meget grundigt kendskab til Bornholm. Og jeg er lykkelig for at jeg ikke længere behøver besøge den lille latterlige lorte-ø, med den ganske rædsfulde befolkning.
tilføjet af

Endnu engang hjertelig tak for at du bliver væk

jeg tvivler ikke på at den halve håndfuld du har kendt her på Bornholm er (sladdervorne) som du beskriver os alle -- andre typer mennesker kan jo ikke udholde dit selskab mere end en gang -- hvis du er rygestopinstruktør er jeg dronningen af saba -- men på den anden side kræver det ikke noget særligt at blive det ---du har da før skrevet at du var social og sundhedshjælper som heller ikke kræver ret meget - men lidt mere.
Forresten jeg er så bedøvende ligeglad, --det er utroligt at jeg svarer dig men da du ikke har andet at lave end at skrive her i de forskellige debatter så jeg hjalp dig lidt til at blive rigtig ophidset, blodtrykket- vær forsigtig.
Vi flyver til det røgfri London i morgen tidlig (2 rygere + 4 ikke rygere)- jeg glæder mig.
P.S du er faktisk lidt morsom din stakkel
tilføjet af

Deri tager du fejl

Social- og sundhedshjælper er jeg ikke, har aldrig været det, og bliver det heller aldrig.
Dernæst: Det kræver faktisk et vist mod at være rygestopinstruktør. Man skal jo kunne stå op imod fanatiske afhængige som dig.
Hvor mange jeg kender eller ikke kender på Bornholm kan du jo kun gisne om. Og uanset hvad jeg siger, benægter du jo kendsgerningerne. Men det er jo rart at jeg kan underholde dig - det tyde rjo på at jeg rent faktisk kommer índ under huden på dig, og snart vil du opdage at du ikke kan lade være med at tænke over hvor afskyelig din afhængighed er.
Husk: Hvad du gør mod dig selv, har du kun dig selv at stå til ansvar for - ja og så din imiginære familie. Men lad i det mindste være med at bilde dig selv ind at du er fritaget for konsekvenserne. Hvad du gør mod andre er ikke længere kun dit ansvar. Hver gang du udsætter andre for passiv rygning, så vær bevidst om at du udsætter dem for en massiv sundhedsrisiko. Og ikke mindst: Vær bevidst om hvor ækelt du stinker. Kvalmende ulækkert!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.