3tilføjet af

Middag...

I morgen skal jeg lage middag,men jeg vet ikke hva jeg skal lage,har noen et bra tips?
tilføjet af

Kig ind på

indlæggene; min bedste opskrift, der er mange gode. :o)
tilføjet af

Takk

Tusen takk :D
tilføjet af

Jeg havde gæster i aftes og det var en succes

Vi fik hjemmelavet tomatsuppe (men Heinz er udemærket)
-det blev serveret med 24-timers brød til - det kan du ikke nå nu, men gode ciabattaboller kan gøre det. Suppen var garneret med hakket persille og meget fint hakkede soltørrede tomater og lidt reven ost.
Til hovedret fik vi tunsteak på rodfrugter. Tunsteaks kan købes frosne i Fakta og de har åbent i dag.
Rodfrugterne var: Knoldselleri, pastinak, persillerod, gulerødder, kartofler og rødbeder samt strimlede rødløg. Alt undtaget som sagt løget var skåret i stykker (1x1cm) En god olivenolie og saften af to limefrugter hældt over og i ovnen 3 kvarter på 180 grader - tunen stegt på panden og lagt oven på grønsagerne de sidste 8-10 min.
Dertil en limesauce: ½ l fiskefond 3 dl hvidvin kogt ned, 1/4 piskefløde tilsat og saucen koges ned til den er cremet. Saften og den revne skal af 2 limefrugter.
Desserten var en engelsk søsterkage/krydderkage "beriget med" 200g smeltet chokolade, 200g hakkede mandler 1 dl kakao. Bagt i ovnet ved 170 grader i 5 kvarter. Sat til afkøling i springformen med en tung tallerken over for at presse den sammen. Chokoladeovertræk på toppen, samt pisket fløde med lidt nescafé i og der ovenpå reven appelsinskal.
Megen jubel og portvin til
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.