5tilføjet af

Ondt i brystet

Jeg får det tit sådan at det pludselig gør pisse ondt i en af siderne, det føles som om det sidder i lungen eller hjertet, men det kan jo ikke rigtig være hjertet når det er begge sider, men det sidder altså i det område. Det kommer som regel når jeg ligger eller sidder stille. Det gør ondt når jeg strækker mig ud, eller trækker vejret. Hvis jeg trækker vejret dybt, selvom det gør skide ondt, eller nogen gange strækker mig så forsvinder det. Ellers kan jeg ligge stille et længere stykke tid, så pludselig er det væk. Jeg har altid haft det, men jeg synes det er blevet ret slemt her for tiden. Er der nogen der aner hvad det er?
Det er ikke dårlig ryg, som en fortalte mig det kunne være, og det er heller ikke brystmusklerne.
tilføjet af

Bliv tjekket af en læge.

Det er sikkert ikke alvorligt, men det kan vel ikke skade at få det tjekket af en læge?
tilføjet af

har også haft det

på samme måde som dig flere gange og jeg fandt ud af, at smerterne skyldtes muskelspændinger..
En af de første gange det skete, blev jeg lidt bange, fordi det kom i nærheden af hjertet, men da jeg følte efter, var det ikke i hjertet og heller ikke hele lungen, men især nogle bestemte steder..
Næste gang du får smerter, så føl efter og masser området blidt, så forsvinder det hurtigere igen, sådan var det i hvert fald for mit vedkomne..
Jeg tror bestemt ikke, at det skyldes andet end harmløse muskelspændinger, men hvis du stadig er nervøs, så ta en tur til lægen..
tilføjet af

hjælp

hej jeg ved godt vad du mener for jeg har haft det på sammen måde som du for tæller her men det er væk nu ,jeg ved ikke vad det komme af men , du kan løbe en tur for jeg fik det tit da jeg var i dårlig form jeg tro det er noget med lunger eller muskulatur rundt om lunger som tranger til ligt gymnastik, så på mad løbe skonene og ud og løbe et tur vh slim
tilføjet af

ondt i venstre bryste

hej
har du stadigvæk ondt i brystet?
har samme problem har meget tit smerter i brystet som du beskriver.
jeg træner man det hjælper ikke. var til lægen og blive tjekket hjertet osv ingen symtomer på noget alvorlig.
er der noget man kan gøre for at det forsvinder foraltid?
hilsen
tilføjet af

Ondt i brystet eller brystkassen

til alle jer der har lejlighedsvist har ondt i brystet eller i brystkassen kan jeg anbefale at kigge i denne artikel: brystkasse
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.