6tilføjet af

Var Mike Jensens stunt okay?

Da jeg så, og senere hørte, at/hvad Mike Jensen sagde til den liggende Jesper Christiansen, må jeg indrømme at jeg er mildt sagt overrasket over ham. Nu sidder jeg naturligvis med en viden, som Mike Jensen ikke havde da de barske ord faldt. Nemlig at J.Christiansen fik en alvorlig skade på sin i forvejen fragile albue. En tidligere skade blev åbenbart forværret ved faldet på den.
Når jeg tænker tilbage på de fodboldkampe jeg har deltaget aktivt i, var man da bekymret for den spiller som åbenlyst havde smerter. Bevares, J. Christiansen kunne have filmet, men det kunne M. Jensen ikke vide? Jeg laver ikke denne tråd fordi jeg har en antipati mod Mike Jensen, jeg ønsker bare rimelighed over med og modspillere.
Jeg husker en tid hvor en som har begået et lidt groft frispark, som det allerførste undskylder overfor modstanderen. Idag ser man, hvis overhovedet, at det allerførste en spiller gør, er at undskylde overfor DOMMEREN? Grunden? Dommeren er den der kan sanktionere gerningsmanden. Det kan den modspiller der ligger og vrider sig i smerter ikke. Er det en kynisme som vi kan genkende andre steder i samfundet? Jeg tror at det spørgsmål må besvares med et ja.
Kan vi ikke få lidt fairness ind i sporten igen. Istedet for bare at tale om det? I den tyske Bundesliga, bærer de hved HVER kamp et banner ind på banen hvor der står "Fairness er det vigtigste". Ikke fordi DE lever op til det. Men måske kunne man overveje at gøre noget lignende herhjemme?
Mvh Lagermann
tilføjet af

Fodbold kan være råt

Jeg er selv ofte overrasket over den måde spillerne taler til deres modstandere på, de er overtændte og minder lidt om psykopater der ikke kan få deres vilje.
Jeg er selv stoppet med at spille fodbold, ikke fordi jeg spillede dårligt men fordi den hårde og hadske tone blev for meget for mig.
tilføjet af

Godt spørgsmål!

Jeg syntes ikke, at der er synderligt begavet af Mike Jensen, at han angiveligt har sagt det til Jesper Christiansen. Han har dog ikke kunne vide, at Jesper Christiansen var kommet til skade.
Jeg syntes, at det er en overvejelse værd, at beskrivelsen af orderne er kommet fra FCK'er, at ting man siger, når pulsen er meget høj, godt kan være meget grimt.
I min verden, så skal ord der bliver sagt på banen blive på banen.
Man er godt nok tyndhudet, hvis det er nødvendigt, at reagere sådan på lidt ord.
Jeg erindre også, at FCKs tilhængere brugte en pæn del af kampen på, at synge "vi betaler jeres metadon" mod Brøndby tilhængerne. Det er vel heller ikke pæne ord?
tilføjet af

Sådan er de allesammen fra Bundby

Forza FC
tilføjet af

Husker Flemming Poulsen

Hej Bare dig
Dit indlæg satte en del tanker igang hos mig, og der skal en del til ;-)
Jeg mindes, nu du taler om at være tændt, EM92 hvor Flemming Poulsen er så tændt at han bare står overfor dommeren og stirrer ham i øjnene. Man kan se at hans hjerne kører i overdrive, og jeg tror det var godt at han bed tænderne sammen i det øjeblik.
Jeg finder det også prisværdigt at dommerne bærer over med nogle kommentarer der kommer i specielt hidsige situationer. De ved at spillerne kører på autopilot og at det der bliver sagt skal tages med et gran salt. Spilleren ville jo ikke sige det samme, et øjeblik efter situationen.
Kampen var jo fremragende, og der blev givet og taget at et godt hjerte. Jeg kan heller ikke fordømme Mike Jensen for at være tændt. Han var dog ikke involveret i situationen omkring FCK´s målmand. Vi andre så 3-4 gengivelser og så at der meget vel var tale om en skadessituation. Det kunne dog være gået rent galt, da samaritterne tabte båren med den stakkels tilskadekomne. Jeg ville dog lyve hvis jeg påstod at jeg bed et let grin i mig.
Tak for et tankeinspirerende indlæg
Lagermann
tilføjet af

Så er du tilbage igen

Sylvia, så er du igen tilbage i den gamle kendte rolle, hvor du kommenterer uden at tilføre debatten nogen værdi. For ikke længe siden opfordrede du til en ordentlig tone i debatterne, og dette kan jeg kun bifalde. Lad nu være med at falde tilbage til tidligere tiders useriøse indlæg med de kendte udtryk som "Bundby" og Forza FCK".
tilføjet af

"Fair Play"

Hejsa studt
Det var et af hovedpunkterne som fik mig til at oprette denne tråd. Fair Play. Det er åbenbart gået så meget af mode, at man i visse europæiske ligaer kører en kampagne for at fremme Fair Play.
Vi ser jo ved visse slutrunder, EM og VM at det hold som spiller mest fair, får en pris ved kåringen. Det er lidt forstemmende at det overhovedet er nødvendigt. Ihvertfald i min bog.
Jeg går sommetider til lokale fodboldkampe. Dels fordi jeg har haft at gøre med visse trænere og forældre til poderne. Det er mig uforståeligt at man kan bruge den tone som visse af trænerne bruger overfor 8-9årige og opefter. Ikke et eneste positivt ord. Der bliver kun fokuseret på de fejl spillerne har begået. Så er det jeg spørger mig selv hvilken slags spillere der kommer ud af den slags?
Mvh Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.