3tilføjet af

Hvor fanden er de asociale teenagere???

Jeg føler mig fandme så underlig. Når jeg går ud af døren føler jeg mig underlig, jeg føler at min gang er underlig, at jeg ser underlig ud, at folk kigger underligt på mig.
Jeg føler mig underlig i min egen krop. Jeg synes min tankegang er underlig. Jeg har ingen venner, det er underligt. Jeg føler mig underlig når jeg er sammen med andre mennesker. Af og til bliver det næsten til en ud af kroppen oplevelse, men så alligevel ikke, fordi jeg har så mange tanker og de holder mig altid nede på jorden.
Jeg er så stille. Jeg er altid stille omkring andre, jeg føler mig underlig hvis jeg siger noget. Jeg vil helst ikke være i fokus.
Jeg ved jeg har meget lavt selvværd og jeg vil bare gerne have noget ud af mit liv, men jeg føler mig låst fast. Jeg kan ikke ruske i mig selv og sige nu går vi dén vej. Jeg ved slet ikke hvor jeg vil gå hen, og er der overhovedet nogen steder der er værd at gå hen uden andre?
Jeg føler mig så fandens alene uden nogen venner, men alligevel kan jeg ikke holde ud at være sammen med andre mennesker. I hvert fald føler jeg at de ikke er den samme slags som mig. Jeg føler mig helt anderledes. I hvert fald er jeg den eneste i min gymnasieklasse der holder sig for sig selv. Jeg mener at have hørt at teenagere var stille, dyste væsner der holder sig for sig selv, men det passer fandme ikke! Det er kun mig! Hvad blev der af emoer og goths og andre lonere? Alle på gymnasiet deltager i alle fester og er glade og sociale! Bare ikke mig. Hvorfor er alle nu så sociale og hvor gemmer de asociale sig?! Jeg vil bare gerne møde en asocial, interlektuel freak som mig selv. Arrrgh hvor er i henne?!?!? [???]
tilføjet af

Hvor fanden er de asociale teenagere???

De spiller div spil online. Der er mange som dig i bla world of warcraft
tilføjet af

Støt et godt formål..

De gemmer sig!for brølekoret! 😉 tilegner sig måske nye sprong,og daffer af til andre steder hvor de acceptees,som de naturligt ser ud,og er.. også selv om de brækker over Britney Spears! [l]
Eller?
http://www.sol.dk/debat/233-fri-debat-politik-a-samfund/2671271-from-man-to-sheep/2672307?limitstart=0&limit=450
tilføjet af

Døm ikke dig selv!

Husk de mærkater har det med,at hægte sig fast..
http://www.haengoddag.dk/index.php?page=Ekstrovert-introvert
(Tag det med et gran salt,det er ikke et enten eller-hvis ens savn efter socialt samvær er stort nok må man jo,bare overkomme sig selv(=tage sig selv mindre højtideligt,og tåle,at fejle(være pinlig)så man kan lære af det!Ekstroverte kan jo,omvendt have lidt svært ved,at være alene for sig selv(selv om de godt ville,og fx kan have et ønske om at lave kreative sysler mv.alt kan opøves,det kræver kun en ting:At man giver sig selv chancen!(tør det!ligegyldigt hvad "de andre" ellers må sige til det?tag plads,og drop flinkeskolen(folk respekterer det,så sjælendt mer..du eksistrerer faktisk vis det,vær til)
http://www.youtube.com/watch?v=WPxeQDEXNY4
"Where Attention Goes Energy Flowes!"
A Gigantic Battle Inside Each Of Us [l]
http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://mudpreacher.files.wordpress.com/2012/07/2wolves.jpg&imgrefurl=http://mudpreacher.org/2012/07/03/do-we-really-have-two-natures-are-there-two-wolves-fighting-for-control-of-my-life/&h=472&w=551&sz=49&tbnid=NDXVYfV0jreblM:&tbnh=90&tbnw=105&prev=/search%3Fq%3D2%2Bwolves%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=2+wolves&usg=__bcfUggCgIw6qvLvtrWrKOqDk3Do=&docid=FTSjlksDLXTR1M&sa=X&ei=Ljf0Uf2AGsPbswaC54G4Bg&ved=0CDcQ9QEwAg&dur=456
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.