7tilføjet af

Jan Voigt raser

Endelig....
To tyske tv stationer tog konsekvensen og besluttede helt at droppe transmissionerne fra Touren. Man kan jo tage det som man vil, men jeg for min del synes at det er et flot træk. En glimrende modreaktion på "Tour de Epo" og selvom jeg godt kan lide at se cykling, kunne jeg godt tænke mig at flere fulgte trop.
Jan voigt raser.. påstår at det ikke er gennemtænkt, at det er forkert at tage seerne som gidsler (eller er det måske økonomien der er i fare, hvis touren ikke vises i TV?) og at det ikke har nogen effekt på doping i det hele taget.
Igen, kun min mening, men jeg vil nu sige at Jan Voigt, og de andre, har pisset en del på os seere siden den første idiot stak sig med en sprøjte, åd en pille, og bragte tourens renomé ned på et plan hvor selv en atomubåd ville få svært ved at komme ned, og det kunne jo være at hvis TV holdt op med at de forskellige hold ville sætte hårdere ind mod doping, og måske få sat en stopper for det.
Jeg ved at et modagument er at de alle gør det, men det gør da ikke sporten mere reel. Så er det jo ikke et spørgsmål om cykling mere, men et spørgsmål om hvem der er bedst til at administrere diverse doping midler og skjule at de bliver brugt.
For mig har turen mistet en frygtelig stor del af sin charme og spænding. Når etape vinderen stiger på på podiet, spørger man automatisk sig selv om manden er dopet, man beundrer ham ikke for den præstation han måske reelt har lavet.
Lidt trist......
tilføjet af

Hvem er Jan Voigt

Han hedder Jens Voigt
tilføjet af

Jens er navnet

Jens hedder han - Jens Voigt. Men det kan selvfølgelig også være svært at holde styr på i farten, for det går jo hurtigt :-)
tilføjet af

Har sikkert tænkt på Jan Ulrich

Ham, der har yderst svært ved at gå til bekendelse.
tilføjet af

Navnet er Ullrich *drille drille*

Ullrich, the name is Jan Ullrich. Ikke for at gå i petitesser, jeg elsker det bare :-)
Nu er spørgsmålet vel bare om Bjarne Rasmussen, Cadel Klöden, Andreas Valverde, Allejandro Vinokurov, Alexandre Contador eller Alberto Valverde vinder. Find selv fejlene, hehe - det er jo sundt at træne øjet ved at nærlæse bogstaverne - det er der vist mange journalister, der kunne lære noget af :o)
tilføjet af

Den er nem hi hi

Vinokourov hedder han (ikke "Vinokurov"), og så er der en masse fornavne med "A" som skal fordeles anderledes på efternavnene :-p hihi
tilføjet af

*G*

Ja, det gik lidt hurtigt.... *g*
Han hedder selvfølgelig Jens.. men jeg efterlod min kortidshukommelse nede i stuen,da jeg gik op for at skrive indlægget *g*
tilføjet af

Varsomhed

Ja, og det kan give nogle ret så store troværdighedsproblemer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.