4tilføjet af

Kylling med vinger til Paris!

Sig mig: SOVER I HERINDE???!?!?
Slet INGEN lykynskninger til vores ALLESAMMENS Kylling a ka Michael Rasmussen? Det var da fantastisk hvad han gjorde i går! Han er da bare den stærkeste bjergrytter overhovedet pt!
Pers. tror jeg han vinder lidt ekstra tid på Galibieretapen i morgen, men taber så trøjen på enkeltstarten på lørdag for så at tage den igen i Pyrenæerne og så have så meget forspring at han kan forsvare den på den sidste enkeltstart...og derved stå SOM VINDER af tour de France! Jeg håber det så f.... meget! Michael Rasmussen er IKKE dopet og han vil rense cykelsporten kollosalt, hvis han vinder Touren - jeg håber det SÅ meget at det sker!!
Tror du han står med den gule trøje i Paris?
tilføjet af

måske

kunne det tænkes at ikke alle gik ligeså meget op i cykling og Tour De France som dig? Jo det er da en stor bedrift og jeg sender mange lykØnskninger ned til ham, men jeg gider dælme ikke spilde min tid med at lave et indlæg på en debat jeg i forvejen sjældent bruger.. Hvilket jeg jo så alligevel gør..
Og efter min mening er det for tidligt at spå om, om han har den gule trøje i Paris.. Der er trods alt kun gået lidt mere end en uge.. Der er LANG vej endnu, men for hans skyld, så håber jeg da.. Han fortjener det
tilføjet af

jo jo da

der skal lyde et stort tillykke herfra, det er da bare så stort det han laver vores Micael Rasmussen.Dejligt at følge ham og ikke så meget csc,som jeg er godt træt af. Især Bjarne Riis, ham den stækkede Ørn fra Herning.
tilføjet af

jo, ser du!

jeg gider ikke se "epo-kyllingerne" køre på cykel.
tilføjet af

Pantani

Ja han er suveræn. Og så er han ved at være oppe i klasse med Pantani. Men forhåbentlig ikke dopet.... Eller det kan nu næsten også være lige meget for det er de jo næsten alle sammen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.