8tilføjet af

Salt & Peber catering

Nogen der kender og har erfaring med Salt & Peber Catering?
-Jeg er ved at få helt grå hår af at lede efter et godt cateringfirma som kender Sydfyn... ;)
På forhånd tak!
tilføjet af

Hvorfor skal de "kende sydfyn"?

- er det ikke mere relevant, de kan lave mad? Jeg mener der findes dog vejvisere og kørselsvejledninger.
tilføjet af

Salt & Peber

Jeg har selv lige haft brug for "mad ud huset" og ved den lejlighed tjekkede jeg nettet for anmeldelser. Der er faktisk mange der skriver, at Salt & Peber ikke levere mad nok, på lige fod med Kokken & Jomfruen... altså der ligger mange blandede anmeldelser på både godt og ondt.
Vi valgte derfor "Tysindfryds Madservie" http://tusindfryd-madservice.dk/ som ligger i Broby. Vi valgte også dem sidste år i november til et større arrangement. De garantere at der er mad nok, og for vores arrangementer var der begge gange minst lige så meget tilbage, som blev spist. Iøvrigt er deres mad fremragende og servicen i top. Bestiller man kuverter til 40 eller derover, kommer der kok med i prisen, som er med til at stille op, skære ud osv. Jeg kan varmt anbefale dem.
hilsen
Bare Mig
tilføjet af

Kokken og jomfruen...

Vi har brugt kokken og jomfruen ved to lejligheder. Den ene gang til ikke så mange mennesker, og den anden til en del flere. Og begge gange har der altså været mad nok...
Så det er måske meget forskelligt??
Og hver gang har maden stort set været til at sætte på bordet med det samme.
Mis
tilføjet af

Præcis

Det er meget forskelligt hvad oplevelser folk har haft med dem. Jeg har været med til 3 arrangementer hvor Kokken og Jomfruen er brugt, den ene gang var det mit eget arrangement. Alle gangene har det været lækkert og mad var der nok af.
Men, jeg har også et vennepar, en svoger og en arbejdskollega som alle har haft kedelige oplevelser med Kokken & Jomfruen. Enten ikke mad nok, kød af dårlig kvalitet eller, for min svogers vedkommende, et rigtig kedelig/trist pølsebord (ingen smag) som ham og hans venner havde bestilt til en herre aften.
Googler man lidt, dukker der også meget forskelligt op, fra folk der har prøvet dem.
Bestiller jeg festmad, gider jeg derimod ikke løbe chancen for en dårlig oplevelse, når jeg i forvejen ved at der ligger så mange blandede oplevelser fra dem.
hilsen
Bare Mig
tilføjet af

Super Catering

Salt og peber kan varmt anbefales, vi brugte det til vores bryllup for nylig. maden i top, og håndtering af vores ønsker... K
tilføjet af

Salt og peber en rigtig god oplevelse:)

Hej Elisabeth
Da vi skulle holde konfirmation for vores datter her i foråret, stod vi i samme situation som dig.
Vi adspurgte os derfor blandt venner og kolleager, hvor vi stort set fik det samme svar "salt og peber".
Da vi nåede til dagen gik det over al forventinig maden kom til tiden, varm og veltilberedt. Vi skulle dog selv skære kødet ud(dette var vi blevet gjort opmærksom på) dette viste sig også at være det helt rigtige at gøre kødet var mørt og saftigt.
Alt i alt kan vi kun give salt og peber 2 tommelfingre op.
Mvh. Peter
tilføjet af

godt nyt?

Hejsa
Ville bare lige høre om du stadig kun har hørt godt om tusindfryd madservice??
da jeg står og overvejer at bruge dem til mit bryllup.
Hilsen Spurs
tilføjet af

Salt & Peber catering

Jeg kan også varmt anbefale Salt&Peber catering. Har haft 2 gode oplevelser med dem indtil videre.
Men som sagt er det meget individuelt hvad folk har haft af oplevelser. Jeg har fx. kun haft dårlige oplevelser med kokken og jomfruen - elendig service, samt for lidt mad.
Men den bedste oplevelse jeg har haft til dags dato, er fra http://www.kokkenscatering.dk.. De er inde fra Vesterbro i KBH og leverede til en firmafest her i foråret. Kan helt sikkert anbefales
Mvh. Preben
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.