1tilføjet af

Danskere.Flyt dog fra de ghetto

😃😃😃🙂Om jeg begriber hvorfor danskerne bliver boende i ghettoer.
Uroen hærger disse steder.Danskerne brokker sig over,at der altid er ballade
sådan steder.Jamen,så flyt væk,og overlad det til dem som bor der,nemlig ikke danskere,
men de fremmede utilpassede,som hader alt dansk,og bare vil smadre alt og alle på deres vej.Boligforeningerne har en del af skylden for disse fremmede,for de lukker dem bare ud til ghettoerne,nemlig der hvor de høre hjemme.
Disse ballademagere burde sendes hjem sammen med deres famile,så kan de fortsætte deres primitive adfærd i deres hjemland.Jo flere der udvises des bedre.
I min by har vi 2 ghettoer,som danskerne er flygtet fra,og ingen vil flytte sådan et sted hen af danskere.Vi har ikke det store besvær med dem,bortset fra at der ødelægges alt for danskerne de steder.Da jeg for flere år siden flyttede fra min lejlighed,var en famile på 10 personer fra Libanon flyttet ind i opgangen,og sjældent har jeg oplevet noget være svineri.Ungerne tissede&lavede i opgangen,forældrene gad ikke gøre noget ved det,det var en plage at bo der.Vi var 7 danskere som flyttede meget hurtig derfra.
Her hvor jeg bor nu,bliver ikke en ghetto.Boligforeningen vil ikke have dem boende i dette område,men sender dem ud til ghettoerne.Jeg har boet her nu i 4 år,og hvor er her dejlig fredeligt,ingen ballade heller.🙂
tilføjet af

penge

Eeehm, måske har alle danskerne ikke lige råd til bare at flytte, huslejen er billig i ghettoområderne. Men ja, det er jo pissenemt for dig at sidde bag skærmen og sige: 'Flyt dog væk'.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.