0tilføjet af

kunstige Orkideer m.m.

Hvor kan der købes kunstige Orkideer?

Altså de store flotte der ligner fingerbøl.

Jeg sidder ved en ven og har lige hørt han er glad for Orkideer, men ikke kan holde dem ret længe, så min hjælp skulle gerne være at skaffe ham et par kunstige, for jeg har tidligere på billeder set at netop Orkideer kan laves utrolig flotte og livagtige som kunstige.

Jeg er dog ganske "harm og sur", så hvis du er S'er behøver du ikke svare, for han er meget "allergisk" overfor S'tænkende, han har nemlig som ung plukket en flot blomst, som han blev skeldt meget ud over at have plukket, for det var en FREDET vild Orkide, MEN da han gjorde kommunen opmærksom på hans fund, var DE ligeglade og der blev plantet SKOV på arealet, for det var der jo en RIG person som mente var godt, selv om træerne også ødelagde en unik udsigt for folks livstrivsel.

Jeg forstår udmærket min gode ven, for HVORDAN kan en Socialdemokratisk borgmester som Thorkild Simonsen blive så populær ved at tilsidesætte og ødelægge både natur, udsigt og område???

Jeg spørger bare, hvor DUMME behøver VI Danskere at være? 😮 😮 😮

Selv glemmer jeg ALDRIG S'ere og T.S. for at lave Danmark om til større kriminalitet. 😮

Hvorfor havde "og har" vi ikke nok i vore egne kriminelle?
Hvorfor giver EU stor præstige "for god integration" overfor forretninger der SNYDER I SKAT OG MOMS?
Hvorfor må JEG ikke føle mig Dansk mere?

Tjah, det drejede sig egentlig om kunstige Orkideer, som du "ikke må" give konkrete købs-adresser på her på sol, men måske har du et link til min videre søgen efter "kunstige blomster".
- TAK og rigtig god weekend til dig!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.