5tilføjet af

Enkeltstarterne: Hvor meget taber Rasmussen?

Uh må godt nok indrømme at jeg følger med i Touren i år, nu hvor jeg for en gangs skyld ikke skal sydpå i de her 3 uger, men venter til august. Jeg er simpelthen så fascineret af de cykelryttere - doping eller ej! Og det er ikke kun lækre cykelben og røve jeg ser efter, det har jo rent faktisk været et tænderbidende spændende cykelløb ind til videre! Se bare idag! Troede jeg skulle lave alt mulig andet husligt i min lille lejlighed, men kom da til at sidde helt klinet til skærmen med Astanas totalt vilde angreb i sidevinden :-) Nu glæder jeg mig også til etapen i morgen, hvor der sikkert også sker ting og sager - der er jo stadig 5-6 ryttere, der kan vinde Touren! Men allermest glæder jeg mig til at se den første enkeltstart på lørdag.
Jeg tænker på, hvor meget han taber til Klöden? Tror I mon? Taber han 2-3 minutter, 5 minutter eller mere per enkeltstart? Hvis han taber 5 min på hver enkeltstart, så tror jeg Klöden vinder touren, med mindre han går helt ned på den frygtelige col d'Aubisque-etape på onsdag.
Kan Michael stramme sig an og køre en kanon enkeltstart? Hvor meget tror I han kan nå? Kan han køre i top 30 eller måske endda i top 20 på enkeltstarten?
Uh...glæder mig...og ps: dopingsnak preller totalt af på mig - har ellers en masse mandlige kolleger som ikke forstår mig hihi
tilføjet af

Hvor meget kan Rasmussen vinde tilbage?

Hvis han nøjes med at tabe fem minutter er han heldig. Og på den efterfølgende enkeltstart bliver det kun endnu sværere - da den er mere flad. Det er min overbevisning, at han tager den gule tilbage i de kommende bjerge - og det bliver da spændende at se hvad Astana har i ærmet efter dagens ridt.
Top 3 i morgen?
Klöden
Astaloza
Karpets

Hvad tror I?
tilføjet af

Enkeltstart først på lørdag

Så jeg tror der er en anden Top3 i morgen :o)
Men ser vi på enkeltstarten, så tror jeg det bliver som følger:
1. Cancellara - han er uovervindelig for tiden når det gælder enkeltstarter
2. Klöden - også særdeles stærk
Derefter bliver der et stort hul ned til resten, som halser mindst et par minutter efter Cancellara og Klöden og op til 5 min efter:
3. Vinokourov
4. Leipheimer
5. Gusev
6. Astarloza
6. Evans
7. Karpets
8. Gutierrez
9. Hincapie
10. Vaugrenard
Bare et bud - lad os nu se :-)
5.
tilføjet af

og så glemte jeg lige

..
..
..
37. Michael Rasmussen +6:21
..
..
..
tilføjet af

det er rigtigt

(hahah)
men nu er det i morgen ;-)
Og så har du nok ret i at Cancellara er godt kørende. Jeg ved ikke om etapen ligger lige til ham, men det skal nok blive interessant.
tilføjet af

Hmm

Du lyder da som en dejlig missekat! Så sidder du der og bliver våd i russen når du ser på mandeben. Jeg kan give dig en ordentlig stang at slikke på samtidig...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.