3tilføjet af

krum ryg

hi..
jeg er en 19 årige pige, der har en "krumryg".. så mit spørgesmål er kan man gøre noget ved det ved hjælp af sport eller ???
mvh
sofie
tilføjet af

Ja!

Med mindre det er en medfødt skavank.
Jeg har lidt det samme problem. Men jeg synes det hjælper meget, hvis jeg træner i motioncenter. Ellers har jeg også fundet ud af, at det hjælper at "minde sig selv om" at rette ryggen. Tænke over det i en periode, indtil det falder en mere naturligt. Da jeg var yngre, lagde jeg mig ned på et fladt gulv et kvarter ad gangen ca. to-tre gange om dagen. Det hjalp rigtig meget. Gymnastik hjælper også meget. Og så har jeg hørt, at det også kan betale sig at gå til dans! Så der er i princippet meget du kan gøre, for at løse problemet ;o)
Knus
-A
tilføjet af

Fysioterapeut?

Hvad mener du, når du skriver "krumryg". Er det noget, du har fået behandling for? Er det bare dig selv, som synes, at den er krum?
Hvis du har fået behandling, så spørg din fysioterapeut, hvis ikke skal du sørge for at være i god fysisk form. Stærke veltrænede muskler i både ryggen og maven er med til at give en god holdning. Og så skal du tænke over din holdning. Er du høj og derfor har tendens til at krumme dig sammen, fordi du er ked af din højde???
mvh hønemor1001
tilføjet af

ganesha

hi sof
the world needs balance,so due what ever it takes
best regards ganesha😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.