3tilføjet af

Stjerne pigen- Hvordan ser danske fyr på indvandre piger?

...kan de også godt blive forelsket i indvandre piger, ligesom mange danske piger er kærster med indvandre fyr?
Jeg havde i mange år fjernet >>danske fyr<< generalt ud af mine "regninger". Det var sådan at jeg slet ikke tænkte på dem, ikke for noget, men bare fordi jeg havde altid haft den tanke >>det at blev forelsket med en fyr af en anden kultur og baggrund, giver mange problemer, hvis det ikke bliver nu, så kommer det senere....<<
Men for et styk tid siden, fik jeg en ny ven, vi arbejder sammen, jeg er meget glad for ham, og det er han faktisk også, tror jeg, han virker i hverfald sådan. Mine følelser plejer ikke snyde mig.
Jeg har 100% styr på mine følelser, har ben i næsen :-)
Men jeg ved ikke ham her, er jeg meget glad for. Jeg er ikke forelsket i ham, men er faktisk bang for at blive det. Vi svinger meget godt sammen og vi har det virkeligt sjovt sammen, jeg vil heller ikke komme sammen med ham, men vil bare lige vide, kan det passe at han elsker mig?
tilføjet af

Kærlighed uden grænser

Selvfølgelig kan det passe at han er/kan blive forelsket i dig. Og det burde da også kunne ske for dig.
Kærlighed og følelser kender ingen grænser, og du begrænser kun dig selv og dine muligheder, hvis du kun lader dig vejlede af din "fornuft" og ikke dit hjerte og dine følelser.
tilføjet af

Stjerne pigen

Du har ret, men jeg ved ikke, det kommer mig lidt forkert.
Jeg kan huske engang da jeg var mindre var der danske fyr, der kunne lide mig, men den gang var vi også børn.
Siden da, har jeg ellers ikke hørt om en dansk fyr og en indvandre pige.
Men lade os se🙂Jeg kan intet gør udover at vente
Men jeg håber alligevel ikke, at han er forelsket i mig, så er det meget lettere for mig.
Men tak for en god råd
God nat
tilføjet af

Danske fyre og fremmede piger

Hej Stjerne pigen
Jeg kender flere blandede par - både med danske drenge og indvandrerpiger, og omvendt. Det er i det hele taget nemt for danskere at finde kærester fra andre lande og andre kulturer.
Til gengæld tror jeg på, at mange danske drenge nærmest har opgivet på forhånd, når det kommer til at "gøre noget ved det".. altså at fortælle pigen det, hvis de er ved at blive forelskede i en indvandrerpige/dansk pige med indvandrerbaggrund. Specielt hvis hun kommer fra et muslimsk land - eller er muslim.
Den generelle fordom er jo at indvandrerpiger ikke har lyst til at forelske sig i danske mænd - og hvis de havde, ville de få deres familie imod sig. Så det kan virke umuligt..
Men jeg kan overhovedet ikke forestille mig at det ville være et problem for ham din danske ven, hvis han opdagede at du også er interesseret i ham..
Håber, det jeg skrev, gav dig noget :-)
Creole
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.