2tilføjet af

Hvis nogen er intresseret ? (message board for psykisk syge) ..

Hej alle sammen ..
Jeg har lige åbnet et message board for psykisk syge og pårørende. Den er stadig ved at blive bygget op, men jeg tænkte på om der er nogen der er intresseret i at hjælpe mig lidt med siden? Kravet er bare at i selv har en psykisk sygdom, så i ved hvad i snakker om og kan give folk gode råd. Linket til siden er : www.sindsro.freeforums.org ..
Tilmeld dig og er du intresseret i at hjælpe med siden, så skriv endelig en post til mig derinde ..
Ps. Mit brugernavn er papuga derinde..
tilføjet af

psykisk syge

I de gode gamle dage satte man de psykisk til at arbejde en normal arbejdsdag og ved du hvad, der var næsten ingen psykisk syge.
Nu om dage er der mode i at man skal være psykisk syg.
Virkelighyeden er i al almindelighed at de er nogle døgenikte der skal tage sig sammen og se at lave noget for så forsvinder ni ud af ti såkaldte psykiske sygdomme helt af sig selv.
Der skal ikke pylres om dem eller noget, bare ud at ghrave grøfter eller andet 8 timer om dagen så er de ikke psykisk syge længere og kan pludselig blive en værdifuld samfundsborger i stedet for en social snylter og forbruger af sundhedstjenestens midler til ligegyldigheder som reelt kun bunder i at de ikke kommer igang med at lave noget, om det så bare er at skifte vand i vandpytterne
tilføjet af

Hvilket belæg har du for det ?

Jeg vil give dig ret i at mange bliver psykisk dårlige, når de ikke har noget arbejde. Men jeg synes det er at stramme den at kalde os, der er psykisk syge for nogle døgenikte. Jeg vil ønske at du kunne være bare en dag inde i mit hoved og så gå tilbage til at være dig selv igen. Så tror jeg at du har et lidt andet syn på det at være psykisk syg bagefter.
Ps : Jeg har et arbejde, men er stadig syg. Jeg ville give rigtig meget for ikke at være det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.