5tilføjet af

ymer tykmalk

Som I kan se,sa er jeg i Australien.jeg langes nogle gange efter tykmalk eller ymer med rugbrods drys og brun sukker.hvordan laver man det,nar man nu ikke lige kan ga op i brugsen og kobe det???.
Vi har normalt malk med hoj fedtprocent,og selvfolgelig flode.Der er en anden ting jeg ogsa savner,og det er rygeost.Vi har provet,men ikke med godt resultat.dette er maske noget for Jensen.Haber at I tager mig seriost.
tilføjet af

Hjemmelavet tykmaelk

Jeg har fundet en opskrift til dig på www.gamledanskeopskrifter.dk/page777.html
Der er for øvrigt også mange andre gode danske opskrifter på denne hjemmeside, så maaske kan du blive inspireret til andre retter - jeg haaber ikke, du faar for megen hjemve.
tilføjet af

tak

for dit hurtige svar.Det er en god side,og der er mange gamle retter der.Hjemve far jeg nok ikke,da vi har varet her i 23 ar.Jeg finder det sjovt at lase indlag om "hvad skal vi servere" og alle kommer op med en masse udenlandsk inspireret retter.Her spiser vi gerne frikadeller om sondagen og T bone om onsdagen.I ved sikkert fra jer selv,nar man har varet ude og rejse i en uge,sa langes man efter stegt flask og persillesovs eller andre alm.danske retter.Jeg savner meget det danske palag, man lige kan ga til slagteren og kobe,her ma vi lave det meste selv,da DK jo er et af de lande, der er beromt for koldt bord.Kogt oksebryst med pepperod,eller rigtig god roast beef,tynde skiver og rod indeni.Mine tander lober i vand nu.Jeg mangler 3 bogstaver pa tastaturet,nemlig de 3 sidste bogstaver i alfabetet,sa I ma lige tanke lidt nar I laser mail fra mig.
tilføjet af

Hej Aussie - skriv til mig!

Hej
Jeg er i sydney lige nu og arbejder paa en hjemmeside om dansk mad paa engelsk .... skriv hvis du har lyst ...
www.foodieboy.com
Jacob
tilføjet af

hej Jacob

Jeg har varet inde pa din hjemmeside,very good.How did you go with ready steady cook????I am on leave at the moment,and jeg ser det program hver dag.I dag det var Gabriel Gate,so du er oppe der med de beromte.
Hvordan syntes du om Sydney,og hvor lange skal du vare her???
Hvordan er din responce til dansk mad???
Nar vi serverer dk mad til australier,sa er de ligesom lidt forsigtige,men nar de far begyndt ja sa er de ikke til at stoppe.
jeg onsker dig alt det bedste,og skriv endelig tilbage
tilføjet af

Hejsa fra Sydney

Hvis du vil kan du skrive til mig privat ...
drjake@sol.dk
Jeg laver altmuligt mad særligt italiensk, men når jeg laver dansk mad så har jeg haft stor sucess med det her ude! Særligt ris a la mande var et hit jule aften! De elskede det! De var noget mere overraskede da vi skulle danse om jul træet!!
Jeg venter stadig på at høre fra Ready steday cook - deres program laves god tid i forvejen så jeg får ikke svar før i februar!!
Hvilke opskrifter har du særligt haft sucess med? nogen du har oversat og har lyst til at dele ??
Hilsen Jacob - www.foodieboy.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.