4tilføjet af

Klemt inde...!

Oprindelig stod den der, hvor Københavns Rådhus senere blev opført. Siden har den stået flere steder på Strandvejen, og i dag står den lidt indeklemt bag en tankstation, men nu vil Gentofte Kommune finde en bedre og permanent placering.
»Flasken er jo nærmest et ikon for kommunen, så vi skal tage os god til at finde den rigtige placering«, - siger han.
»Den skal være mere synlig, og den skal have en placering, der er permanent«, - fortæller André Lublin, som vil diskutere spørgsmålet med bryggeriet, men også gerne hører fra borgere, der har forslag til, hvor flasken skal stå.
I dag er flasken af glasfiber, der er sat vinduer i ved udsigtsplatformen, og elevatoren er udskiftet med en spindeltrappe. Flasken har også, da pilsnerøl blev mere populært, ændret identitet fra lagerøl til Grøn Tuborg.
Intet er bedre end en kold GULD TUBORG
tilføjet af

Guld Tuborg og Sort Guld

fra Carlsberg er bedst, men Harboe Guld kan også svælges - og den er meget billigere!
tilføjet af

Hellere få

GULD fra TUBORG, end mange fra de andre bryggerier C",)
Skål, og rigtig god weekend
*FB*
tilføjet af

Harboe Red Axe

Mener jeg den hed, smagte den til en julefrokost midt i december - den smager bare..ja GULD! og så fra Harboe, og mig der ellers er til elitære belgiske øl eller udsøgte tyske øl...tænk at en Harboe fra NETTO kan hamle op med dem!
tilføjet af

men ok

det skal så lige siges til mit forsvar at jeg først "opdagede" denne Harboe efter ½ flaske linieakvavit og en del hvide X-Mas ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.