9tilføjet af

Svigermor

Hejsa!
Jeg er en ung fyr på 25, som tænder helt vildt på min 30 år ældre svigermor. Vi pjatter meget sammen og der ryger spydige bemærkning igennem luften om, at svigerfar ikke rigtig kan noget i sengen mere! Jeg har vildt lyst til at have samleje med hende, men hvordan finder jeg ud af om der er gensidigt?
tilføjet af

aldrig

Hav det som en fantasi.
Tjah - fantasier, at du boller hende, når du er med din kone.
Klik på xxx-sider med granny sex, hvis de ældre damer tænder dig.
Men lad dog for helvede være med at prøve. Hvis det lykkedes (som jeg ikke tror), så ville du såre dig selv, hende, svigerfar, men ikke mindst din kone.
Fantasi skal forblive fantasi!
tilføjet af

pas på fantasien...............

.kender det,men tro mig fantasien er bedre,tænk
på din kæreste/familie, det er svært at holde hemmeligt og det ødelægger mere end det gavner
hilsen en der sprang ud idet og havde det sjovt et par timer
tilføjet af

You are sick in both heads

I´ll make you a deal, Du få alle plejehjemmets
ældremennsker, og hvis de er ikke gamle nok så kan du besøge kirkegård.. og jeg få din kone. Hvad siger du til det???.
tilføjet af

du er syg oven i bolden

det er sygt er du klar over hvor mange mennesker du ville svigte og vis du gør det så bliver du da straks smidt ud af fammilen og det gør svigermor også
tilføjet af

svar til fræk fyr

Hvad med at spørge din svigermor om hun har lyst til dig måske ude i naturen.
Alså uden svigerfar eller han kunne væremed på en kiggert
Clara
tilføjet af

.....

Jeg vil SÅDAN ønske at din stakkels kæreste finder ud af hvem du virkelig er! JEg ved ikke hvad jeg ville GØRE hvis jeg fandt ud af at min kæreste funderede over hvordan han ku få min egen MOR ned og ligge!!! Du kan UMULIGT have ægte følelser for din dame!!!!!!!!!!! FUCK-hvor har jeg ondt af hende!!! Gør hende den bedste og største tjeneste, og forlad hende inden det bliver alvor! Hun vil på INGEN anden måde kunne såres mere, end hvis du udlevede den fantasi! Så hellere bol udenom med hele byen... bare IK hendes egen mor! Men faktisk vil jeg næsten håbe den svigermor finder ud af hvad du ligger i snakken om hendes mand, så HUN kan se at den er riv ravende gal!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Svigermor IRL

Jeg er selv svigermor .Jeg ville da synes det va frækt hvis du sagde at du var vild med mit udseende eller tøøj eller lig. Bare du holder dig så finder du hendes liderlige punkter så kan I elske for vildt
Jeg ville gøre det
tilføjet af

Fantasi, ja!

Men det er nok ikke klogt at håbe ens fantasi om svigermor går i opfyldelse. Jeg tror ikke at et forhold kan bære dette. Det er en ret stor hemmelighed, hvis dette var tilfældet.
Men bortset fra det, så er det en utrolig liderlig fantasi, det synes jeg også. Jeg nyder den meget tit. Jeg selv har en svigermor på 60 år, og om hende har jeg forskellige fantasier. Mine fantasiet ender ikke i samleje, for som sagt, jeg mener ikke det er bærbart.
Jeg har en fantasi om hende, og i den er hun godt klar over at hun gør mig stiv sommetider. Så efter at have hjulpet hende i sommerhuset tager vi et bad. Vi vil have en lur, så hun ligger sig i soveværelset og jeg i stuen. Jeg kan se hendes seng derfra hvor jeg ligger. Hun ligger på maven, jeg kan se noget af hendes bagdel, det gør hun for mig. Så stille begynder jeg et gnide min stang, ret hurtigt kommer jeg og svigermot tager dyne på igen.
Hvis der er en ældre kvinde der ser dette indlæg, og får lyst, så skriv et svar til mig.
På genhør.
tilføjet af

hej unge fyr

Gør det hvis du har lyst og hun har lyst. Du kan sku altid skaffe en anden dame, der er jo masser af dem.(HELDIGVIS!!!!)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.