4tilføjet af

Lydisolering

Jeg vil gerne LYDisolere et par vægge, ind til en larmene nabo. Er der nogen der har erfaring med det?
Hvilke materialer bruger man? &
hvordan gør man?
Hilsen fra Charlotte
tilføjet af

lydvæg

Nej, men da jeg har sammeproblem har jeg kigget lidt rundt og snakket lidt med nogle arkiteker.
Det letteste vil nok være at sætte en væg op, væggen er omkring 7 cm tyk og for at virke mest muligt skal den stå lidt væk fra den eks. væg ca. ½-1 cm, så man midster noget gulvplads. Væggen bygges op af nogle rigler samt et lag krydsfiner og et lag gips yderst, man kan dog bruge to lag gips, men de kan ikke bære så meget hvis man hænger noget på væggen. Du kan spørge og snakke med danogips eller andre som laver gipsplader.
Men du skal lige være opmærksom på at det kan snyde hvor lyden kommer fra eller igennem, den kunne komme gennem gulvet og op i væggen eller igennem loftet til væggen. Så der er ingen garantier. Der findes en SBI anvisning som omhandler lyd, som er meget informativ, jeg kan ikke finde dens nummer, men du kan ringe til by og byg, de har alle SBI anvisninger.
Hilsen
Rune
tilføjet af

stort støj niveau!!STORT STØJ NIVEAU!!!
jeg er en midaldrende kvinde som har en psykisk syg "nabo"!så det er et meget stort problem for mig og min mand.det er sådan så vi må "flygte" for deres skrigerier og larmerier.det er en stor belandsting for vores heldbred.vi vil så derfor "høre"om gode råd til dette her.kan man søge, om en stor gips væg til isolering af den "væg"!?.
hvor stor er den krydsfiner plade!?.
hvad koster det for sådan en!?.og kan man tillade sig,at søge om sådan en væg,af bolig selskabet.
m.v.h.
charlotte
tilføjet af

Gipsvæg, gasbeton og vejl. priser:

Her er en meget nyttig hjemmeside omkring det I snakker om. Trist med de kedelige naboer! 😉 Håber det kan bruges til noget.
http://www.bolius.dk/viden-om/vaegge-lofter-og-gulve/artikel/indvendige-vaegge-af-gips/
tilføjet af

Lydisolering

Jeg har et kæmpeproblem ang. lydgener fra min nabo. Der blev tilsyneladende sat et køkken op, som enten ikke er monteret efter forskrifter eller der mangle nødvendig isolering. Deres køkken støder op af mit sove- og arbejdsværelse. Der er ikke mange cm at give af. Er der nogen, der kan give mig et tip for at jeg kan få løst problemet??? Det er desværre den forrige ejer og min nuværende nabo, der i sin tid har sat det nye køkken op.
Jeg vil være meget glad for et godt forslag.
Hilsen Irene
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.