6tilføjet af

Mig igen...

Jeg har tidligere skrevet et indlæg her (ca. 2. juni) "Forbi...", min kæreste havde besluttet at tage på ferie med hans ekskone og jeg satte ham stolen for døren. Problemet er at jeg nu ikke ved om jeg gør det rigtige. Min kæreste/ekskæreste tager ikke på ferie med hans ekskone alligevel, fordi han ikke vil gøre det imod mig, i stedet lader han hans ekskone rejse alene med deres søn (som ellers bor hos ham). Han beder mig om at komme og holde ferie hos ham, mens hans søn ikke er der, men jeg kan ikke. Dels fordi jeg skal på ferie med familie og veninder i stedet nu, dels fordi jeg ikke har billet hen til ham og dels fordi jeg jo sagde at det måtte slutte...
Jeg elsker ham over alt på jorden, men gjorde det forbi fordi jeg bare ikke troede på at det gik, og pga. hans ekskone, jeg har holdt på den beslutning fordi jeg troede at det var det bedste, men nu er jeg kommet i tvivl... Jeg ved slet ikke om jeg virkelig kan undvære ham, og jeg ved ikke om det vil være det bedste...
Skal jeg bare være kold og blive væk fra ham, eller er det okay at gå tilbage?
- Fie
tilføjet af

Tag dig sammen

Du aner jo ikke hvad kærlighed er, så du skal forlade ham øjeblikkelig.
Hvis du overhovedet kan tænke på at sætte ferie med veninden højere end et forhold, så lev for guds skyld altid alene.
Du vil vide hvad kærlighed er den dag du får ondt i hjertet bare kæresten er ude med skaldespanden. Du vil ikke kunne foretage dig noget fornuftigt når han ikke er der for du tænker ikke på andet overhovedet.
tilføjet af

Spørgsmålet er hvem der skal tage sig sammen ...lige her

altså Soulmate ..... jeg synes det er fint du svarer på indlæg, men læs da for fa... hvad du svarer på før du gør det! Dit svar er her ubrugeligt og bærer bare præg af at du åbenbart har en holdning til alt. Øv hvor irriterende. Jeg er nemlig sikker på, at du har ret i nogle ting ... om at hun skal drible videre .... men resten fangede du da vist ikke lige. Prøv igen ... når du atter engang har læst indlæg :-)
tilføjet af

Anklager uden hold...

Til Soulmate
Jeg ved godt hvad kærlighed er, og jeg sætter ikke ferie med veninderne højere... Jeg planlægde at tage på ferie med mine veninder fordi min kæreste skulle på ferie med hans ekskone og søn. Jeg tog den meget hårde beslutning at det ikke gik med min kæreste og jeg, og slog op med ham, og derefter aftalte mine veninder og jeg at vi kunne tage på ferie sammen, mest for at jeg kunne tænke på noget andet...
Og jeg ved absolut godt hvad savn og kærlighed er, min kæreste og jeg har pga. mine studier og hans arbejde og søn været skilt fra hinanden det sidste år... Jeg har de sidste 350 aftener i træk grædt mig selv i søvn i længsel, jeg har tudet, lidt, snøftet og dagdrømmet og haft en enorm telefonregning.
Men jeg forlod ham fordi han måske var på vej tilbage til hans ekskone, og alt det bøvl ville jeg ikke igennem én gang til, det var nok første gang han gik fra hende... Hvis de på nogen måde fandt sammen ville jeg ikke klare hele den kamp igen...
Nu tager han alligevel ikke på ferie med hende, og plager mig om at komme tilbage... Selvfølgelig vil jeg helst det, men er det fornuftigt, eller er det mest fornuftigt som nogen har svaret på mit tidligere indlæg, at bare blive ved med at sætte stolen for døren og holde ud.
Hvad angår denne sommer. Der er intet jeg hellere ville end at tilbringe den sammen med ham, men det er umuligt. Vi sidder 5000 km fra hinanden og jeg refunderede min flybillet da jeg gik fra ham, og nu er der fuldstændig udsolgt... Tro mig, jeg har prøvet nærmest alt, selvfølgelig har jeg det. Endda at snakke med en som har en flybillet, men man kan ikke ændre navn på sådanne billetter... :'-(
Så jeg kan kun vente, vi kan ses når sæsonnen er overstået, men er det klogt?
tilføjet af

overvej det godt

Kære Fie,
Jeg vil starte et helt andet sted! Har du overvejet det, at han har haft en familie, og hvad det betyder, det siger jeg selvfølgelig fordi, at jeg har været der!
En ting er, at man skal få et forhold til, at fungere med 5000 km mellem sig, en helt anden ting er ekskone og barn.
Får man det til at fungere, skal man på et eller endet plan, forholde sig den den dame, han har valgt, at få barn med, og ikke mindst barnet. Det at forholde sig til barnet, vil jo ikke kun sige, at det er hans, du vil pludselig skulle forholde dig til, opdragelse for selv om at det er hans barn, vil barnet også teste dine grænser, og måske endda hade dig i starten, det kræver rigtig meget af jeres indbyrdes forhold! Tænk dig rigtig grundigt om sommeren over!
K.H. Cecilie
tilføjet af

Hmm

Vågn op, idiot
tilføjet af

Du skal tage en snak med ham ...

............. og fortælle ham, fra start til ende, hvordan du har haft det, og har det ny,- hvor han bl.a. ikke tager på ferie med exen.
Han er ikke taget afsted,- sansynligvis fordi du betyder mere for ham, end en ferie med sin ex .......... og fordi du har fået ham til at tænke, at noget forkert var der nok omkring det emne.
Så skylder du ham ikke nu en ordentlig snak ..... så i kan forstå hinanden,- også fremover ..............og så fortæl ham at du absolut ikke vil miste ham - for i mine øjne virker det ikke som om han gerne vil miste dig - tværtimod !!!
Skynd dig lidt - og held og lykke !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.