9tilføjet af

Hurtig opskrift efterlyses

Hej Jeg har brug for inspiration.
Jeg har noget lækkert kyllingekød som rest, er der nogen af der har nogen gode lækre opskrifter på en nem ret med det❓
På forhånd tak for hjælpen.
tilføjet af

Prøv her

http://www.fedtfattig.dk/
Her kan du trykke nederst på punktet Tøm køleskab.
Her indtaster du nogle af de ting du har i køleskabet og vupti, så finder systemet en opskrift til dig.
tilføjet af

Nem kylling...

Her er en ret som jeg selv tit laver, når jeg har noget kyllingekød i rest:
Tilbered nogle grøntsager i en wok. Enten bruger du (det gør jeg selv tit) en pose frosne wok-grøntsager eller også skærer du selv en omgang fx. hvidkål, forårsløg, bønnespirer, gulerødder - ja alt muligt grønt. De svitses i nogle minutter med lidt olivenolie.
Du kommer en gang soya ved og krydderier efter behag. Hvis du har en dåse kokosmælk kan det også være ret lækkert at komme lidt af det i, især hvis der er karry i din blanding.
Skær kyllingekødet i passende stykker og svits sammen med.
Serveres sammen med fx. pasta, ris eller godt brød.
Det er mums - synes jeg.
Håber du kan bruge mit forslag.
tilføjet af

Det lyder..

som en god idé. Det vil jeg selv prøve.
tilføjet af

Pasta Salat

Som regel har man da en dåse søde majs, der bagerst i skabet, agurk i "køler´n" måske nogle frosne ærter i fryser´n..Køb nogle pasta-skruer eller anden pasta, steg noget bacon, køb noget flutes... Og Vupti.. Superlækker Pasta-Salat.. Bon Apetit ;0)
tilføjet af

Opskrifter tusind tak

Tusind tak til jer alle, det var dejligt med
ny inspiration. Jeg er så nødt til at købe lidt ind, men det lyder som noget der godt kan gå hen og blive rigtig lækkert.
Tak alle sammen.
tilføjet af

Tortilla Wraps

Køb en pakke Tortilla Wraps ( mexikanske majs/hvede pandekager ) og et glas salsa - og tøm så grøntsagsskuffen, næsten alt kan bruges: Løg, gulerødder, squash, tomater, agurk, forårsløg, champignon, majs osv...
Skær hele molevitten i passende stykker og svits det i lidt olie på panden, tilsæt kyllingekød og salsa saucen.
Læg fyldet i tortillaerne, rul dem sammen og læg dem i et fad. Dys med lidt revet ost og gratiner i ovnen til osten er gylden.
Server evt. med snittet salat, resten af salsaen og creme fraiche/Fromage Frais.
tilføjet af

Opskrift

Tusind tak - den lyder rigtig lækker og nem, den tror jeg at prøver. Med mindre der selvfølgelig dukker noget andet op ??
tilføjet af

nemt, hurtigt og lækkert

kog nogle nudler i 4 min, svits kødet med lidt grønsager (tomat, løg og evt peberfrugter) og vend nudlerne i og hæld lidt soya i og vend det til det er godt blandet og du har en lækker middag på 10 min.
tilføjet af

Eller...

I stedet for pastatilbehør, kom sviner endnu en gryde til, kan du komme et par håndfulde ris i, lad dem fedte godt ind i olien et par minutter og hæld derefter en deciliter eller to væde ved, evt med en bouillonterning. Låg på i 10 min. Rør lidt i det af og til og kom lidt mere væde i, hvis det koger tørt. En knækket chili kan simre med, hvis du kan lide det lidt stærkt. En kold øl til er fint.
Bliver der noget til overs kan det fryses, eller varmes i micro'en direkte på tallerkenen dagen efter, bare du kommer en sjat vand ved.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.