5tilføjet af

kampsport...

Hej jeg er en ung kvinde som overvejer at gå til en form for kampsport, både for at komme i form, men også for at få noget af den indbrændte energi ud.
Det må godt være noget hvor man også opnår mere smidighed, er der nogen her der kan anbefale en kampsport
på forhånd tak cece
tilføjet af

Aikido

Jeg kan anbefale aikido, som er mindre hysterisk og macho end de fleste andre kampsportsgrene, samt giver både rigelig motion og god motorik :-)
tilføjet af

Taekwondo, Hapkido eller Ju-Jutsu

Taekwondo er jeg personlig vild med. Man træner hele kroppen det er fedt.
Hapkido kan også anbefales, hvis du vil lære selvforsvar oveni.
Ju-Jutsu er også for vildt skønt. Det er en skøn blanding af Judo, Karate og Aikido. Her får du brug for al den smidighed du overhovedet kan få. Her bliver både kastet, sparket, slået og lavet ben og -armlåse
Tag nogle prøvetimer og find ud af hvad der passer til dit temperament.
tilføjet af

Ashihara Karate

Jeg kan varmt anbefale Ashihara Karate. Det er en relativ ny stilart (fra 1945 ca.), der bygger på de bedste elementer fra traditionel karate og aikido. Ashihara Karate er godt til selvforsvar, og er noget alle kan begynde med (uafhængigt af fysisk form, køn og alder). Du opbygger en stor styrke/udholdenhed, bliver mere smidig, og brænder en masse energi af under træning. Interesserede kan læse mere på www.aarhus.ashihara.dk
SBJ
tilføjet af

Krav Maga

Jeg vil anbefalde Krav Maga.
Til forskel fra de andre ligges der ikke vægt på traditioner mm, så hvis du søger en kampsport (selvforsvar) som virker og er effektiv så dyrk Krav Maga.
kravmaga.dk

^
tilføjet af

hvad med.....

...hvad med boksning,det er ret godt for spsyken-og velværet?.
-jeg går til hjemlig sportsmotion dvs.jeg er en af dem som absolut ikke ønsker forstyrelser når der dyrkes sport.har selv en masse sportsmaskiner (DYRKKER) dem meget i min fritid som man har meget af...heldigvis!!!
det er jo dejligt ,at se hvordan ens krop bliver til et ønskede resultat for en som elsker (HÅRDT SVEDIGE ARBEJDE).den sportsgren som styrketræning nu engang er et skide godt afregerings middel på en stresset hverdag ...som nogen måske kender til.-det ville jo sgu da være skide ærgeligt hvis man tæver storhedden derhjemme,på grund af stress symptommer fra sit job...hvis man har sådanne et!!!:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.