4tilføjet af

Rottemad i aften.

Så bliver der serveret rottemad iaften,altså på tv.Lad det endelig komme frem,hvad det er for steder det sker,og luk øjeblikkelig det sted,og skal aldrig mere åbnes.jeg kan da levende forestille mig,at det sker på Kineser steder,for de er alt ædende.
tilføjet af

Levnedsmiddelkontrollen

har det som ansvarsområde.
De er ikke til at spøge med.
Hvis noget viser sig galt i een eller anden udsendelse, så er de der som "en mis".
tilføjet af

Tak for mad siger jeg bare.....

jeg har i min fritid under mine studier arbejdet i et køkken, og vi havde aldrig fået øje på hverken mus eller rotter. Men risikoen er jo tilstede i og med der bliver smidt mad i affalds containeren. Et oplagt sted for utøj.
Men derfra, og så til at have de dyr på menuen? Gud bedre det!!
Mvh Speedy
tilføjet af

pis og papir

lyder bedre når man skal lave tv-program "der er rottelort i maden" end at "der er rotter i danmark" for det ved vi sku alle sammen.
Og hvornår er det lige der er fundet rottelort i maden på en restaurant ?
tilføjet af

hov hov hov

hov hov hov anomyn, nu ikke rasistisk. Hvad med de danske steder hvor der er rotter og kolibakterier og alt mulig andet. Prøv at kikke rundt i diverse bagerafdelinger og slagterier. Det er ikke pæne sager der og de er dansk ejet.
Hvis du ser dig om så er de fleste grillbarer og pizzariaer ejet af udlændinge og de arbejder virkelig hårdt og i mange timer om dagen noget ikke mange dansker gider.
Og du kommer sikker på de grillbarer og pizzariaer og spiser deres mad med velbehag, og hvis du er så utilfreds så BLIV DOG VÆK.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.