6tilføjet af

Mareridt

Julen som overskygger alle jule, det var i 2001, min kone havde drukket tæt en hel uge før jul, der var bare ikke penge til sul og spæk. Naboen som hun boller med kom over og fik de sidste penge til druk den 23 dec....jeg havde ikke fået sex i mange dage og julen begyndte ligne noget man aldrig ville glemme.
Jeg pantsatte min ipaq og købte en lille brugt mekanisk bil til min søn på et marked, og så klippede jeg min bedste silkeskjorte itu og lavede en rigtig flot drage til min datter.
Som nok kan forstå så er jeg nu skilt fra min fordrukne horekone og børnene får dejlige store julegave idag.....pc'er og scootere..
tilføjet af

Man fristes næsten......

... til at spørge, hvorfor hun drak og bollede udenom ?
:-)
tilføjet af

:-D

:-)
tilføjet af

Op med humøret

Det er godt at se at du gjorde noget for dine børn selvom i gik gennem svære tider...
Håber du er kommet videre og i får en god jul...
tilføjet af

Stakkels børn

Stakkels børn, som vokser op i sådan en familie, hvor druk og utroskab, giver dem en dårlig jul og dårlige oplevelser, som præger dem resten af livet. Synd for dem, at alle pengene bliver brugt på drikkeri, istedet for, at købe nogle ordentlige og gode julegaver til dem, som de selv ønsker sig, fremfor hjemmelavede og brugte ting.
Børn har brug for en ordentlig jul i trygge omgivelser, hvor man hygger sig sammen, og bager julekager og julepynt sammen. Børn har også brug, for nogle forældre, som skaber glæde i hjemmet fremfor surhed, drikkeri og skænderier.
Glædelig jul
tilføjet af

Jeg undrer mig

Soulmate?
I debat oplægget hvor du foreslog at man fjernede S.U og sænkede efterlønnen, skrev du at du var millonær eller var det milliadærsøn......
Og denne overstående jul havde du dog ingen penge?????
Hva' med mor og far sendte de ikke din sædvanlige check eller blev du gjort arveløs da du mødte denne omtalte kone......
Mit gæt er at du er en arbejdsløs samfundsnassende gammel bitte nar.........
Du er hermed fanget i dine egne løgne, og at folk stadig gider bruge sin krudt på dig er mig uforstående.
tilføjet af

og jeg..

mindes du et sted skriver du er en 18-20 år Soulmate??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.