5tilføjet af

Kolofonium allergi

Jeg har lige fået konstateret en meget kraftig allergi mod klofonium..
har "udbrud" i form af nældefeber stort set hver dag.. mener ikke selv jeg har noget kontakt med klofonium.. men det har jeg åbenbart.
Nogle som har nogle tips til hvordan jeg kan undgå at få for meget kontakt med klofonium på`?
tilføjet af

Tal med lægen

har Du fået konstateret allergi har han også pligt til at fortælle hvilke ting der indeholder stofferne i større eller mindre grad og hvordan Du undgår dem.
Kan/vil han ikke så bed om henvisning til specialist eller skift læge !!
tilføjet af

Nå?

Det gad den ikke, så tjek adressen: videncenterforallergi.dk
tilføjet af

Saften fra Bondam skal man undgå

den indeholder andet end kolofonium.
tilføjet af

....

Jeg ved godt det er dyrt, men du skulle tage at prøve allgergikompagniet. De kan fjerne alverdens allergier, og har hjulpet mine to søstre virkelig meget. Min ene søster havde høfeber, og det er forsvundet, og min anden søster havde allgergi året rundt, meget kraftigt, og var allergisk overfor alverdens ting, og det hele er stort set væk efter to behandlinger. Jeg er sikker på de også vil kunne behandle dig. Du kan jo spørge dem først.
tilføjet af

Kolofonium, undgå nåletræer (Pinaceae)

Undgå enhver kontakt med nåletræer, undgå grankogler til pynt, undgå kontakt med savsmuld af nåletræer som indeholder kolofonium, og undgå kontakt med kosmetik der ofte indeholder kolofonium.
Se mere på flg. link:
http://eksem.astma-allergi.dk/kontakteksem/allergiskkontaktallergi/konserveringsmidler/andrekonserveringsmidler/kolofonium
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.