4tilføjet af

Bytte andel...eller hvad?

Hej i nyttige SOL folk.
Jeg har en boligsag jeg skal bruge jeres mening om!! Tarrk!
Jeg har en skøn, lys andel på Østerbro, tre værelser som kostede mig 1.375.000 kr for 2 år siden med en husjele på kun 2500 kr. (med forbrug)
Nu er det sådan at min nabo er fraflyttet sin 4 værelses efter 55 år i lejligheden og den har været til salg i et år nu. Ingen har ville købe den for der skal laves en del. For et par uger siden fandt jeg ud af at den er sat ned til 1.300.000 kr og at ejeren er villig til at gå yderligere et par hundrede tusinde ned.
Min lejlighed er toptunet og nyrenoveret. både værelser, bad og køkken. Deres er mest af alt et håndværkertilbud.
Jeg er super intresseret i naboens lejlighed og overvejer at tilbyde dem at bytte lige over, da min lejlighed er langt lettere for dem at sælge...hvad synes i? Kan jeg tillade mig det? Andelsforeningen fortæller at der er 3 "gamle" 4værelses til salg lige nu i vores store forening som ikke kan sælges pga. alt det der skal laves. De nyrenoverede 2 og 3 værelses går for flere penge P.T.
Hvis i var ejerne af den 4 værelses ville i så overveje det tilbud om bytte? Eller er min idé dåååårlig???
Tak for svar! Og god sommer!
tilføjet af

Hvis du selv synes det er en god deal

Så spørg dem. Umiddelbart skulle man jo tro at din var mindre værd pt, men er den nemmere at sælge er den jo mere værd end deres.
tilføjet af

Jeg ville sig ja tak

- og tak een gang til. 🙂
tilføjet af

Prøv

da at spørge dem.
Nu er der jo ingen andele der bliver solgt til deres vurderet pris, selvom vurderingen er fortaget her i 2009.
Så det kan ske at du skal give dem et bytte tilbud + et par hundrere, især da din er mindre - er den ikke? Du skriver bare værelser og en 3 værelset kan jo sagtens være større end en 4 værelset. Og dertil kommer også udsigten. Altså er den lejligheder foran din lejlighed, men ikke deres, det gør jo deres mere værd og nemmere at sælge end din.
Men prøv at spørge.
tilføjet af

Størrelsen...

Naboens lejlighed er 25 m2 større end min. Man kan ikke på den måde tale om udsigt men deres lejlighed er en hjørne lejlighed som vender ud mod en mere trafikeret vej end min. Min 3 værelses ligger på den stille sidevej hvor bileren høres lidt mindre faktisk. (Måske også noget der skal overvees ha ha)
Mit problem er jo netop at jeg ikke har råd til at låne flere penge at give dem. Jeg kan gøre én ud af to ting.
1. Prøve at sælge min egen først og derefter købe deres, hvis pengene holder.
2. Prøve at bytte min nyrenoverede for deres gamle lige over så jeg ikke mister penge.
Og jeg hælder mest til nr. 2... so du nok kan høre :)
Der er ige blevet solgt en andel som min i andelsforeningen som gik for mere end en 4 værelses...det handler åbenbart ikke kun og størrelsen på lejlighederne, men også om hvor meget der skal laves.
Ville i hellere købe en indflytningsklar 3 værelses med nyt bad/køkken eller købe en stor 4 værelses hvor nærmest alt skal laves om??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.