31tilføjet af

Slankepillen Therma cuts

Jeg har aldrig taget slankepiller, og ved ikke rigtig om jeg tør, for man hører sgu så meget skræmmende om dem! Men jeg har overvejet at tage Therma cuts, for det lyder som om det er nogen naturlige ting der er i, og så lyder det som om det virker. Er der nogen der har prøvet det, eller ved noget om det? Eller måske et andet slankemiddel?
tilføjet af

Hvad med

Noget motion og kost omlægning?
Sagen er at mange af disse slankepiller og lynkurer ofte bare smadre dit stofskifte og når du så går tilbage til din normale levevis, tager du endnu mere på.
Du skal lave hele kost om, så du kommer til at spise sundere og noget som holder evigt og så skal du få dig nogle vaner med at motionerer.
tilføjet af

Jo tak...

Det er jeg fuldt ud klart over, og vidste også nogen ville skrive det. Jeg har spist sundt og fået rigeligt med motion i mange år. Desværre fik jeg stress og tog en masse kg. på. Jeg havde ellers tabt mig ca. 25 kg. Nu synes jeg det er blevet endnu sværere at tabe mig, efter jeg har taget hele lortet på igen, og jeg orker nærmest ikke at prøve længere. Jeg har en skide dårlig forbrænding, og kan nok holde ud at lave noget, og spise sundt, men det ville altså være lettere, hvis der også skete noget med vægten, uden det tager to år.
Ja det ville være fint hvis man kunne udholde den perfekte plan hele livet, men det tror jeg desværre ikke jeg holder ud længere, det gjorde jeg ellers engang... Hvis jeg kan tage noget sundt og naturligt der hjælper til at jeg taber mig, så tager jeg det gerne! Jeg er pisse træt af at veje 115 kg, og jeg er pisse træt af at hele min kur er ødelagt, fordi jeg måske vælger at spise ude og hygge mig med min familie, og mine venner i weekenden. Og tro mig, det er svært at "bare tage sig sammen", det har jeg prøvet en million gange, den pille er måske sundere end min overvægt?
tilføjet af

naturlighed

Rød fluesvamp er også helt igennem naturlig. Det gør den ikke mindre sundhedsskadelig.
tilføjet af

Jamen, se

Der er det du misforstå pointet i at leve sundt.
Hvis du lever normalt sundt kan du også sagtens gå ud og spise uden at det skader.
Jeg forstår bare ingenting af det du skriver, for slankepiller gør jo lige præcis din forbrænding dårligere og når du er færdig med slankepillerne kommer du lynhurtigt til at veje MERE en 115 kg og hvad så? Vil du starte forfra igen?
Og jo hvis det skal være vægttab der holder tager det lang tid.
Og tænk lige over om sunde og naturlige ting i pille form kan få dig til at tabe dig, medmindre der er noget i som er knap så sundt....
tilføjet af

Fluesvamp?

Jeg håber da ikke der er fluesvamp i pillen, for så skal jeg ikke have den. Men du kommer nok ikke uden om at der er flere naturlige ting der er sunde, end fx medicin og alt det andet lort man kan købe, fuld af bivirkninger? Der kan jeg så hilse og sige at naturlige ting generelt er meget sundere, hvis nogen skulle være i tvivl. Og der er masser af sunde ting der sætter forbrændingen i vejret, helt uden at skade, jeg leder bare efter det bedste.
Ja du har ret, jeg kan sagtens gå ud og spise, uden det skader, men jeg har ikke lyst til at leve af de rene salatblade resten af livet. Jeg spiser skam sundt, samtidig med at jeg også er begyndt at spise noget usundt. Faktisk har jeg PCO som gør at jeg meget let tager på, og jeg tror der er rigtig mange har svært ved at tro på, hvor let. På et tidspunkt gider man bare ikke mere. Man kan sagtens komme med gode råd, men egentlig spørger jeg bare om der er nogen der kender nogen gode uskadelige slankepiller. Om jeg så tager på igen, kan jeg ikke svare på nu, men hvad jeg ved nu, er, at jeg i hvert fald ikke taber mig mange gram i øjeblikket, og heller ikke er særlig motiveret til at komme i gang med det. Men jeg er dog ikke så dum at jeg begynder at tage letigen, og hvad ved jeg, som folk ligger og dør af.
tilføjet af

PCO...

...kan du så ikke få en henvisning fra din læge til en diætist, for med den rette kost vil du kunne gavne både din vægt og din sygdom? Hvis du er i behandlig for PCO'en kan den jo også påvirke vægten, er der ikke noget om det? ...mee:-)
(Naturligt er ikke nødvændigvis = med sundt. Det betyder bare plukket og ikke fremstillet kemisk....tænk fx på digitalis eller ricinius, de kan enten rede dit liv eller slå dig ihjel på få minutter og det er jo bare planter, så pas lige på med naturligt)
tilføjet af

Havregrød er bedre.

!!!!!!
tilføjet af

Aner intet

om fluesvamp, det var ikke mig der snakkede om fluesvamp.
Hvis du har PCO så får dog noget hjælp gennem en læge og diætist.
Men jeg kommer bare med gode ideer og hvis du ikke vil ændre noget, så tag dog endelig den slanske pille, men lad være med at komme grædende når du om 6 måneder vejer 130 kg.
Jeg ved godt vægt kan være et stort problem, jeg har haft det modsatte problem af dig, og tror mig det er hellere ikke sjovt at være 165 og veje 43 kg og bare det at man kigger på en cykel har man tabt 3 kg og ikke nok med det er det utroligt usundt og der er meget medicin man ikke kan tåle når man er så undervægtig, her snakker jeg blandt andet om noget antibiotika, hvor lægerne måtte ligge hovedet i blød for at kunne finde noget jeg kunne tåle.
Men en diætisk samt motionsomlægning har hjulpet mig så jeg idag har en normal vægt - jeg skal stadig kæmpe hårdt for det, men jeg behøver da heldigvis ikke drikke den ½ liter fløde inden jeg går i seng mere.
Og endnu bedre jeg bliver ikke råbt efter på gaden mere.
Det er dig der skal have ændret dine vaner, hvis du vil have gavn af det og en slankepille ændre IKKE dine vaner, men hvis du ikke har lyst til selv at gøre noget, hvad med så bare at vente til du er motiveret for det?
tilføjet af

nej

jeg sagde heller ikke du snakkede om fluesvampe, jeg svarede bare på begge emner på en gang.
Mod PCO kan man fx tage p-piller, men efter alt det dårlige jeg har hørt om dem, er jeg i hvert fald ikke interesseret i dem. Og lad nu være med at sige naturligt ikke betyder sundt, jeg ved godt alt naturligt ikke er sundt, men tilgengæld ved jeg at der er noget usundt ved alt hvad der er kemisk fremstillet.
Hvorfor skulle jeg dog komme grædende? Det var dig selv der begyndte at tale om en masse andre ting, end hvad jeg i virkeligheden spurgte om. Det jeg spurgte om var om nogen kendte noget til de slankepiller, og ikke om der var nogen der havde en ubegrundet mening om noget de ikke kendte til. Jeg ved da godt der er mange usunde ting man kan køde, som lover en masse der ikke holder, men jeg ville gerne høre fra nogen der rent faktisk også havde prøvet den her pille, da det er noget nyt. Men hvis man ikke er en af dem, så er der jo ingen grund til at skrive vel?
Jamen så ved du jo også det er svært. Jeg ved ikke hvilket problem der er værst, men uanset hvad synes jeg ikke de er ens. Det at veje for meget, og det at veje for lidt, er to forskellige ting. Man skal jo spise rigtigt uanset hvad der er galt, men kom ikke og fortæl mig at du har tabt to kg, fordi du en dag har valgt at spise noget usundt. Der imod kan jeg være ganske sikker på jeg har taget på. Så igen, det er lige slemt, men ikke det samme. Dine problemer har nok været anderledes. Og om jeg taber mig naturligt, eller tager en pille, er jeg sådan set ligeglad med, hvis altså bare den ikke er skadelig. Og det er jo lige netop jeg spørger om.
tilføjet af

Fint

Det eneste jeg siger er at du kommer til at tage mere på af den slankepille i længden, men du stiller måske mod at komme på de 130- 140 kg, for så synes jeg du skal tage den pille og fortsætte din vanlige liv.
At være for tynd versus for tyk er ikke det samme, men de giver de samme problemer: jeg mener sundhedsskadelige problemer, snak, kritik og råb efter en på gaden, det ikke at kunne få tøj - jeg ved ikke hvor du køber tøj, men jeg ved som 25 årig kunne jeg kun få tøj i børnebutikker eller det var selv syet - hvilket det selvfølgelig altid var ;o)
Næehhh... men en ting der nok også er med os, er nok har vi skader i vores symstem, men hvis jeg bedst kunne lide usundt mad ville jeg nok hurtigere have haft en normal vægt, nu kan jeg bare bedre lide frugt og grøntsager end slik, chips og kager og for dig hvis du foretrak frugt og grønt frem for det sunde ville du nok også være lidt tyndere - men det betyder ikke at hvis du ligger dine almene spisevaner om ikke kan få lov at spise lidt usundt en gang i mellem og være normal vægtige samtidig.
Og p-piller er noget skadelidt stas, mig ville du aldrig få til at spise p-piller, så det skal man da klart helst holde sig fra.
Men held og lykke med slankepillen og den korte slankevirkning og den massive vægtøgning bagefter :o)
tilføjet af

Hvor er du dog

dum at høre på! Kender du mange mennesker, der efter at have taget slankepiller, frem for at tabe sig uden, har taget hele lortet på igen? Hvad ved du om, hvad hun kan og ikke kan? Du ved da ikke om hun kan holde det bagefter? Desuden, sådan som jeg forstår indlægget, har hun både tænkt sig at spise sundt, og måske tage de piller samtidig, sådan at det går hurtigere. Der står altså intet om store ædegilder bagefter eller noget.
Og hvor sundt tror du så lige det var, dengang du konsumerede en halv liter piskefløde, inden du gik i seng? Er det ikke en hurtig, uholdbar løsning, fordi du tilsyneladende ikke gad spise sundt, og tage ordentligt på i vægt, på en sund måde? Hvis du ville kunne du udmærket godt tage på, på en sundere måde, og selvom du tilsyneladende tror det, så er junkfood og ingen motion ikke løsningen! Jeg ved ikke hvorfor undervægtige tror, de skal sidde og fylde sig med burgere og pomfritter, dagen lang, og ikke lave en skid, andet end at sidde og glo fjernsyn! Det er altså ikke særlig sundt, om man er under - eller overvægtig!
Du skriver til hende, at hun bare skal lægge kosten om, og motionere, hvad var så dit problem? Gør dog det samme, på en sund måde, i stedet for, i al hast, at vælte en halv liter piskefløde ned, med det mest usunde fedt man overhovedet kan vælge! Du skriver ret hånligt, ved ikke om du selv er klar over det? "Ja men så tag da endelig bare alle kiloene på igen bagefter, hvis du altså stiler mod de 140!" Det er nok ikke det hun har lyst til at høre på, men det er da tydeligt at høre, at du ikke fatter en brik, af det hun skriver, du aner INTET! om at være overvægtig, du ævler og kævler løs om din undervægt, som om de to ting har en skid med hinanden at gøre! Jeg tror simpelthen ikke på, du har så svært ved at tage på. Det er kun et spørgsmål om at gide spise de rigtige ting, og det har du ikke motivationen til, ligesom hun ikke har motivationen til at tabe sig.
Du skriver, at hvis du bedst kunne li' usundt mad, ville du nok veje mere, og hvis hun bedst kunne li' sundt mad, ville hun nok veje mindre. Du ved vist ikke hvad PCO går ud på, siden du kan sige sådan noget. Jeg har selv PCO, og ved hvor svært det er at tabe sig. Og kom og fortæl mig, at du sidder og nyder dine friske frugter og grøntsager hver dag, ikke en skid om jeg tror på det! Du tror sikkert selv du spiser sundt, men aner ikke hvad det vil sige. Desuden er der mange, der netop spiser usundt, der har svært ved at tage på, fordi de spiser forkert, og mange med PCO, som spiser sundt, men har svært ved at tabe sig, og ved at holde det, fordi det kræver så meget.
Og kom og fortæl mig, at de slankepiller, med grøn te, er så usunde. Grøn te er et helt naturligt produkt, som mange bruger, og selvfølgelig er der også mennesker som ikke kan tåle det, men sådan er det jo med alt. Desuden var det her slet ikke det emnet gik ud på. Der blev spurgt om der var nogen der havde prøvet slankepillerne, der blev ikke bedt om en kostomlægningsplan, eller motionsplan for den sags skyld. Og hvis ikke du kan svare på det, så lad dog være med at svare overhovedet, i stedet for at komme med hånlige bemærkninger.
tilføjet af

Ja..

Jeg kender mange der har taget slankepiller og som ikke har omlagt kost og motion vaner og har taget på.
Min piskefløde ect. har været i sammenråd med læger og diætister.
Men ja du ved sikkert bedre end læger og diætister, så du kan jo lave et madprogram til mig ik?
Men selvfølgelig er det idag ligegyldigt, da jeg endelig er meget normalvægtig.
tilføjet af

thermacuts

hej.-.
jegh har bestelt de her slankepiller, det var i sidste uge i onsdag ellers torsdag..
jeg vil lige spørge, hvornår man får dem, fordi jeg har ikke fået dem idag.
Og er der en tele. eller suport sådan så man kan kontakte dem.
-- og forresten. Virker pillerne, som de siger på deres hjemmeside.. ??
Knus Kiki. :)
tilføjet af

Bare et godt råd

Et råd herfra. Lad være med at panikke! Der er bunker af erfaringer med alle skankekure og der ER faktisk mange der har glæde af at være på en decideret kur - OGSÅ hvor slankepiller er en del af planen!
Uanset hvad, så ER en livsstilsændring klart at foretrække, men man MÅ altså ikke med en fingerknips ignorere, at overvægten netop er kommet af en forkert livsstil (med mindre der er en anden direkte klinisk forklaring ud over hvad man spiser) - og DET er PRÆCIS den forkerte livsstil der er ER SÅ SVÆR og TÆT på umulig at ændre!!!
Hvis det var SÅÅÅ nemt at "bare skifte livsstil", så eksisterede der ikke eeen eneste overvægtig på kloden, det kan jeg GODT garantere jer!!!
Så JA, livsstilen er det nummer 1 at ændre, men det er det samme som at "ændre mennesket" og hvor tit går det som en leg? Uden tilbagefald?
Så JA, hvis du har brug for en pille for at komme ned i vægt og holde motivationen til at skifte din livsstil, så synes jeg personligt at man skal overveje det!
Man SKAL bare huske: At være på slankekur skal være en UDDANNELSE!
Det hanlder om at LÆRE at skifte livsstil og så stille og roligt nå DET mål. Man skal faktisk slet ikke tænke på det som en slankekur, hvor man skal/vil tabe sig x antal kg om ugen. NEJ, "gå i slankeskole", hvor du ind imellem pjækker og de FLESTE dage prøver at "gå i skolen" og husker at "lave dine lektier".
Der sker INTET ved at man falder i vandet engang imellem. Det "vi tykke" skal lære er at have MANGE flere GODE dage, hvor vi spiser sundt og får noget motion!
Vi skal simpelthen kopiere hvad det er de slanke gør. For de får OGSÅ en pose slik eller en kage af og til. Vi der skal tabe os må også gerne det. Vi skal "bare" igang med at LÆRE at have FLEST SUNDE DAGE!
Hvis man vil følge med i min måde at gøre det på - og jeg har smidt efterhånden 40 kg siden jeg startede - og HAR undervej både brugt piller og Atkins, pulver og pisk for at HOLDE MIG på den livsstilsændring jeg startede på for 2 år siden.....
Så kik ind på min hjemmeside www.slankemakker.dk
For det handler mindst ligeså meget om, at man ikke er alene om kampen....
Ris er af og til sundt, men slet ikke så godt som ROS...:!
tilføjet af

Fordi det fremmer kvalmen?

...:o)
tilføjet af

Slankepiller og andre snydekoder

- er nogle helt udemærkede kickstartere. De flest overvægtige har behov for at se ændringen på vægten for at få motivationen. Der er intet til hinder for at starte en egentlig kur op med "hele svineriet" og så undervejs - som du siger - uddanne sig til de rigtige madvaner.
- Man behøver ikke tage på, fordi man spiser ude. Det er bare et spørgsmål om at være selektiv på spisekortet.
- Jeg havde en veninde som for mange år siden konsulterede Ali Hamann, nogen kan sikkert huske den hypnotisør (og for andre ting) men det var i øvrigt effektivt for hende. Hun tabte 35 kg i løbet af relativ kort tid og har ikke taget dem på igen, men en af de ting - og det var egentlig der, jeg ville hen - han sagde til hende var, at han spiste, så han tabte et par kilo i løbet af ugen og derfor var jeg jo nødt til at kræse lidt eksta i weekende for ikke at ende som en tør pind. Hans fif til det var, at tage maden ud af køleskabet og smører sin mad inden han var sulten. rydde op i køkkenet og så sætte sig ind og spise til middagspausen . Det samme princip kan jo følges med madpakker etc.
- Den metode virker fint for mig, når der er røget for meget bearnaise og rødvin ind i en periode, de 3-4 kg er nemt væk igen på 14 dage uden at gøre yderligere.
tilføjet af

Ignorer de højhellige...

som sikkert ikke har prøvet at være overvægtige.
Jeg har levet hele mit liv som superslank indtil jeg fik en stofskiftesygdom og tog 50 kg på på 4 måneder. Jeg kæmper mig tilbage til min gamle figur og har da tabt 30 kilo, men mit stofskifte er stadig meget dårligt - så det har taget LANG tid.
Jeg lever efter vægtvogter-stilen og det er jeg meget glad for.
Men det føles uoverskueligt at skulle tabe 20 kilo endnu og jeg har ofte lyst til at springe på en pillekur.
Overvægt slår mange flere mennesker ihjel end slankepiller - men der er en risiko forbundet med valget at gå den kemiske vej. Er du parat til at tage det valg? Hvis ja - så henvend dig til lægen og få receptpligtige slankepiller. De virker og lægen vil holde øje med dig og du spilder ikke pengene og motivationen på håndkøbspræparater - min erfaring siger mig at det er fup og fidus 99% af dem.
Faktisk er det ikke bevist at Letigen var farligt. Der blev kørt en kæmpe hetz imod dem og fabrikanten ville ikke bruge pengene på at lave de dokumenter som den danske lægemiddelstyrelse krævede (Dk er et lille marked). Undersøgelserne blev ikke lavet til bunds og derfor kan man ikke sige hverken det ene eller det andet. Faktum er at det er det eneste præparat der har virket - sundt er det helt sikkert ikke, men så er vi tilbage ved at det er overvægt heller ikke.
Letigen fås stadig i Sverige!
tilføjet af

Hvis...

du kun lever af frugt og grøntsager og vejer 43 kilo, så kaldes den sygdom du har anorexi - og så bør du søge lægehjælp hurtigst muligt, hvis ikke du allerede er i behandling.
tilføjet af

Slankepiller har jeg prøvet

Hej Karl den Fede
Du spørger om det er sundt at tage lige de slanke piller Therma Cuts. Nu har jeg ikke lige prøvet det produkt, men er sikker på det er det samme bare et andet navn. Jeg oplevede at jeg tabte mig, men bare så du ved det er de ulovlige i DK. Fordi de får dit hjerte til at banke hurtigt som om du hele tiden løber, pillerne sætter nemlig den forbrænding op. Så mens du tager pillerne skal der gå nogle timer mens FØR du dyrker motion. Forstil dig at ved at du tager pillerne begynder dit hjerte at banke hurtigt. Ved samtidig at dyrke motion begynder dit hjerte at banke endnu hurtigere. Det er altså ikke kun fordi du begunder at løbe, men hvis du går op at trapper og lignende ting som får din puls op. Det overbelaster dit hjerte. Så på den måde er det usundt. Du skal overveje om du tør slide på det vigtigeste organ i kroppen.
En anden ting er at, ved at tage de piller sætter du pulsen op 24 timer i døgnet. Når du så har nået dit resultat og tabt dig, skal du huske at i den tid du har taget pillerne har du "kunstigt" dyrket motion, noget kroppen vænner sig til. Så når du stopper skal du dyrke motion HVER dag ellers tager du det hele på igen og meget hurtigt og så sætter fedet sig altså grimt fordi det går så hurtigt. Så du får appelsinhud. Så kan du langsomt trappe din motion ned, sådan så din krop vænner sig til det. Men stop endelig aldrig med at motionere helt. Min 3 gange om ugen - så skal du nok få en flot krop, hvis du altså også spiser sundt.
Så svaret på dit spørgsmål: Ja det er skadeligt men du taber dig også af det, men du tager hurtigt det hele på igen hvis du ikke dyrker motion.
Men jeg vil helt klart fraråde dig det da det er så svært at holde vægten bagefter og det skader hjertet. Det er bedst at tabe sig ved at gå til diatist.
tilføjet af

ThermaCuts er Dansk

Så sidder skaberen af denne "fantastiske pille" selv og opretter indlæg....utroligt🙁
tilføjet af

Skaberen??

Er det så karl den fede eller??? har selv overvejet de piller -
tilføjet af

....

der er nogle som har lavet falske hjemmesider om nogle piller osv så ville lige hører om du har fået pillerne ?
tilføjet af

Come on.....

Jeg har selv prøvet disse Therma Cuts og det eneste jeg fik ud af det, var at jeg fik problemer med min mave og spiserør (snart 1 mdr. siden jeg stoppede og har ikke fået det bedre) - ikke nok med det, mærkede jeg også at jeg blev hurtigere aggressiv......Så alt i alt er dette produkt noget SHIT! Man hverken taber sig en eneste gram eller får mere energi af det som det lover.
tilføjet af

laleh

ladvære med at købe dem for du bliver også snydt ligsom mig denne piller har ingen virekning .
tilføjet af

LÆÆÆÆÆSSSSSS !!!

JEG HAR BULIMI . MIT LIV ER ET HELVEDE.. JEG HAR LIDT AF BULIMI I 5 ÅR NU. !
VIL DØØØØØØØØ !!!!!!
... VÆR GLAD FOR JER SELV OG DET LIV I HAR!
JEG GRÆDER DAGLIGT. ISOLERER MIG SELV, IKKE SET VENNER I FLERE ÅR. ER FLOV OVER KROP. DET SIDDER LIIIIGE I HJERNEN. KAN IKKE STYRE DET. MAN KAN IKKE VBÆRE LIGEGLAD SOM ANDRE SIGER !
. SYGDOMMEN STYRER OS !!!
HAR VOLDSOMME SMERTER DAGLIGT. I MAVEN !!! D- DET HAR ALLE BULIMIKERE..
25- 30 % AF ALLE BULIMIKERER DØR . DE FLESTE ENDER MED AT BEGÅ SELVMORD. - NOGLE GANGE SIGER KROPPEN OG ORGANERNE SELV FRA. - MAVESÆKKEN KAN SPRINGE AF OVERDREVEN MAD, HVILKET VI BULIMIKERER GØR. - KAN IKKE STYRES ! DET ER EN UIMODSTÅELIG TRÆMG TIL MAD. VI SMADRER GERNE FOLK DER STÅR I VEJEN FOR OS OG DET VI VIL SPISE !
TÆNK IKKE FOR MEGET PÅ SLANKEKURER, DET ENDER MED AT HJERNEN SENDER SULTSIGNALER, SELVOM DU DOG TROR AT DU KAN STYRE DET. DET KOMMER FRA DAG TIL DAG, OG DET KAN DU IKKE !!!!! - TAG ANSVAR OM JER SELV, ELLERS ENDER I UD I DET SAMME. TRO MIG ELLER LAD VÆR !!!!
ELSK JER SELV !!!!! HVIS I IKKE ELSKER JER SELV, HVORDAN SKAL ANDRE SÅ KUNNE GØRE DET ?😕
tilføjet af

snyd og bedrag

jeg har for to uger siden bestilt disse piller og de har trukket pengene fra min konto og d. 9.1. bekræftede de min ordre og siden har jeg intet hørt. Er der nogen der ved om dette foretagende er OK eller snyd og bedrag? me jane
tilføjet af

fabrikanten

man skulle tro dette indlæg var fra fabrikanten selv - er det eller er det ikke?
tilføjet af

Basta

Hvis dette foretagende viser sig at være snyd og bedrag eftersom jeg INTET hører , så henvender jeg mig til TV2 BASTA-programmet. De har trukket mine penge og derefter tavshed.
tilføjet af

kvaliteten

når jeg under snyd og bedrag og Basta rasede, var det ikke over kvaliteten af pillerne for dem kender jeg ikke da jeg ikke har modtaget noget som helst, men de har fluks indkasseret mine 428 kr. uden at der sker en dyt mere og uden kontakt. Det er det, der snyd og bedrag - indtil videre. vil skrive igen HVIS jeg modtager dem.
tilføjet af

ej modtaget

Her pr. 24.1. altså 3 uger efter bestilling og efter at jeg er blevet bonet for 428 kr. har jeg endnu ikke modtaget nogen piller. det må dreje sig om bedrageri.
tilføjet af

til Laleh

Lalehs indlæg tyder på at du har modtaget nogle piller, selvom du skriver de ingen virkning har, så har du dog modtaget NOGET - jeg har intet modtaget blot blevet bonet for pengene så nu henvender jeg mig til Basta TV2
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.