2tilføjet af

wrestling, pillemisbrug og motionister

da jeg var udvekslingsstudent, så jeg wrestling så ofte jeg kunne, mine favoritter var dem, der havde nogle sublime tricks eller hvis karakter bare var gennemført. men en wrestler som Chris Benoit kunne man ikke overse, han var en hård nyser og lavede nogle halsbrækkende stunts fra tid til anden.
dette skal dog ikke handle om wrestling, men om det pille misbrug Chris Benoit havde og hvad det førte ham ud i.
det er netop kommet frem at han er død, ikke af en overdosis (eller det kan man måske godt sige) men pga selvmord, ingen ved rigtig hvorfor, men faktum er at han valgte at tage sin familie med sig i døden.
denne nyhed kommer i en tid hvor fokus på danske motionisters brug af piller er kommet i debat. mange motionister bruger præparater for at hjælpe sig selv på vej - muligvis ikke i samme omfang som den store wrestler - og hvis konsekvensen af et pillemisbrug kan fører til at man dræber sin familie, så bør man virkelig sætte ind.
der bliver dog også gjort noget, men er det nok? dette er selvfølgelig en ekstrem sag, men det ændre ikke på at folk der tager steroider ændre adfærd til det grovere.
hvad kan man gøre?
mh Jacob
http://ekstrabladet.dk/112/article313222.ece
tilføjet af

Han vil blive savnet ( RIP - RIP - RIP)

Fint indlæg du har lavet.
Jeg er en ung fyr som stadig ser WWE engang imellem. og har har på det sidste følgt godt med, da jeg har haft mulighed for at se det.
Hans misbrug af piller er noget som de næste alle tager for at kunne holde smeten ud.
Han blev testet den 17 april i år for brug af steroider og den var negativ, de ampuller som de har fundet hjemme hos ham, skulle efter sigende være til deres 7 år søn, som skulle være ordineret fra en læge, da hen lider af en eller anden som sygdom der gør at han vokser meget langsomt og noget andet der hedder X syndrome.
Ude over det vil han blive manglet i wrestling verden over hele verden...
tilføjet af

uden tvivl

jep der er uden tvivl mange af dem der bruger diverse remedier. fx batistuta hvor man kan se at hans arme nærmest er ved at sprænges, så store er de.
og de gamle helte fra 90erne, har alle været dopet til op over begge ører, der havde doping vel sin frem match, eller var det allerede i 80erne?
mh Jacob
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.