3tilføjet af

Brystmuskler

Hej...
Jeg vil bare høre om der er nogen, som har nogle gode tips til hvordan man kan træne sit bryst, så det bliver mere fremtrædent og markeret, uden at gå i fitness-center. Jeg tænker selvfølgelig på, om man kan få større brystmuskler vha. andet - fx armbøjning etc.
tilføjet af

Ja, prøv disse armbøjninger

Prøv at tage armbøjniger, hvor du vender hænderne lidt ind mod hinanden - således albuerne ikke er tæt ind på mod kroppen.
tilføjet af

Prøv roning

Jeg har et forslag; Begynd at dyrk roning!
Roning er faktisk den sport der træner flest muskelgrupper, helt på linie med svømning. Hvis du får den rigtige instruktør og rostil fra starten, så er du faktisk på vej mod en god, velproportioneret slank krop der samtidigt inkluderer en rigtig flot brystmuskulatur.
Nu ved jeg godt der lige har været standerstrygning i de fleste roklubber i landet rundt, men så har roklubberne til gengæld ofte mulighed for MASSER af gratis motionsoplevelser om vinteren, bare i min roklub har vi fælles løbetræning hver tirsdag og torsdag, vægttræning på romaskine hver mandag, onsdag og lørdag, badminton tordag og fredag og endelig svømning onsdag og søndag. Det er helt gratis og så er det bedste ved det at det giver en masse fællesoplevelser, modsat armbøjninger alene hjemme hver morgen.
tilføjet af

Kniber med tiden...

Hej.
Det lyder spændende, og jeg kender da også et par stykker, som allerede ro'er og de kan varmt anbefale det, men jeg træner ju-jitsu 2-3 gange om ugen, og hvis jeg skal have det hele til at hænge sammen med arbejde, lektier, venner, sport osv., så tror jeg desværre ikke jeg får tid.
Men tak for tippet alligevel... :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.