4tilføjet af

Hvor skal man henvende sig?

Hej..
Nu har jeg længe tænkt over dette.. Jeg har en ringefinger.. Som så mange andre os har. :)
Min ene ringefinger er nok ca en halv cm for lang i forhold til den anden. og det ekstra stykke gør at min negl der ik vil blive lang, hvilket ser dumt ud.
Mit spørgsmål er så om man kan få "skåret" "oppereret" dette lille for meget stykke af? Og om det i så fald vil koste noget? Og hvor skal man henvende sig henne??
Håber nogen kan svare mig..
tilføjet af

grethe-raben-gregersen@webspeed.dk

kære søde x,ang.problemet en foor lang ringfinger på den ene hånd,dvs.KUUUN ET SPØRGSMÅL OM SKØNHED,IKKE FUNKTIONSEVNE AF FINGEREN.Hej søde,Sidder her med en medfødt sygdom,og må spise livsvigtig medicin x2 dgl.og kan besvime anytime,har EPILEPSI.Du søde,sæt pris på at du kan ALLLT,OGSÅ BRUGE FINGEREN,og det KUUUN ER DIG SEEELV DER LIGGER MÆRKE TIL DEN ER ET LILLE STK.FOOR LANG= EN BAGATEL set i lyset af at fingeren gør sin funktion 100pct.pris dig taknemlig herfor,og tænk,godt det KUUN ER ET SKØNHEDSBAGATEL-PROBLEM JEG HAR AT BEKYMRE MIG OVER,OG DET KUUUN ER DIG SELV DER LÆGGER MÆRKE HERTIL,INGEN ANDRE HAR TID TIL AT STUDERE DIG SÅ MEGET,DVS.GLEM ALT OM DEN FINGER,OG NYD LIVET OG DIT GODE HELBRED OG GLÆD DIG OVER DU ER RASK SÅ LÆNGE DET VARER,DA VI ALLE FÅR NOGET LORT AT SLÅS MED M.ALDEREN,JEG ER OVENIKØBET FØDT MED SYGDOM I HATTEN,OG SKAL ALLIGEVEL FINDE DE DGL.SMÅ GLÆDER FOR IKKE AT BLIVE I TRIST HUMØR.PRØV OG TÆNK,AT ALT DET DU SYNES ER LOGISK+EN SELVFØLGE,PLUDSELIG IKKE VAR DER MERE,SE SÅ HVOR MANGE PROBLEMER DU FIK-FX.ÆRGRER FOLK SIG OVER DØDE TING OG DU OVER SKØNHED-GLEM DET.BAGATELLER.NYD UNGDOMMEN OG DIN RASKHED+NÅR KØLESKABET,TV.ET IKKE DUER MERE,ÆRGRER JER IKKE,SIG HELLERE,HVOR HAR DET TJENT OS GODT I MANGE ÅR.VEND ALT DET NEGATIVE TIL NOGET POSITIVT OG SYNG,OG FLØJT,SÅ FÅR I ET BEDRE LIV. MANGE VENLIGE HILSNER. GÆST.
tilføjet af

kysog kram til dig

Jeg håber anita har fået noget at tænke på :-)))
tilføjet af

kære grethe,,stakkels dig,,

Ja,det er ikke morsomt,der kommer noget til de fleste af os henad vejen,men synd for dig,at du altid har lidt med noget medfødt.
mvh.ib🙂
tilføjet af

svar

u koer du bae ud til mig på præie,så klrer vi detsøde
[l].ib
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.