3tilføjet af

D.13-10

Hvem vinder?? Danmark eller Tyrkiet??
De spillede jo ikke videre godt mod Ukraine!! (Jeg så kampen i parken) Har alligevel købt billetter til Danmark - Tyrkiet og håber så på en MEGET bedre kamp!!
tilføjet af

ikke vidre godt

Så prøv Danmark - Bosnien, røv koldt, 0 - 2, Martin Jørgensen den eneste som spillede anstændigt og forsøgte noget kreativt.
Så må man sige at de de bosniske tilskuer gav stemning, med romerlys på banen, og slåskamp blandt deres egne, hehe.
Danmark kan altid spille dårligt og skuffe, - måske større chancer for det nu med en del småskader. Men derudover så er det tyrkiske landshold "faldet" lidt af på den, - de red muligvis lidt på deres bølge med mange spillere i specielt de italienske top klupper (foruden dem der er i tyskland). Hvilket også gav resultat med en VM bronze.
Derudover kan man sige en del af de danske spillere er blevet sekunda varer, og dog, næsten kun Helveg som ikke spiller mere eller mindre regelmæssigt. Derudover vil jeg nu knytte min egen meningen angående Helveg. Nu Laursen er ude er han den eneste som sætter karrakter på forsvaret, som regel ved at gøre sine handlinger fuldt ud, om det så er en svinestreg eller satset tackling.
Men alt i alt, 3 point er det der tæller, om man så ikke kan lide olsen, hans taktik, eller hvad det nu ellers måtte være.
Må indrømme jeg forstår ikke helt hans udskiftnings taktik så sent i kampene, - at det ofte er for sent at vende skuden.
Nu fik jeg læst et læserbrev i EB fra igår, om at Olsen kun tilgodeseer Brøndby spillere, udover at dansk fodbold gik fallit internationalt, - hvem er det der ligger nummer 1. I denne sæson er de mest "stabil" resultat mæssigt. Som gæste "spillere" kan jeg godt forstå at nogle undre sig over at Leon Andreasen ikke blev valgt i stedet for Agger med så få kampe. Men mon ikke de forskellige trænere omkring landsholdene har fulgt Agger igennem adskillige år, og derved kan bedømme hans potentiale og niveau, bedre end alle os selvbestaltede "landstrænere".
tilføjet af

Danmark!

Hej Selvfølgelig vinder vi da over Tyrkiet!
Med sejren over Albanien og vores gode rekordliste over sejre i kvalkampe,skal vi nu sku nok slå dem, det bliver uden tvivl´en hård kamp, men dansk sejr!
Som stillingen i puljen er lige nu, kan vi ikke tåle et nederlag eller uafgjort!!.
tilføjet af

1-0

tror jeg det bliver og så skulle det da helst være til danmark :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.