7tilføjet af

larm fra tennisklub

hvad kan man gøre hvis man er nabo til en tennisklub, hvor der er konstant larm og stønnen og råben fra tennisspillerne fra kl 8 om morgenen til 22 om aftenen? De konstante tennisslag mod boldene er meget værre end hvis man bor lige op ad en større vej med konstant billarm. Men man kan ikke lade være med at krympe sig indvendig når spillerne kommer med højlydte udråb og udbrud af deres frustrationer.
Jeg overvejede at samle underskrifter fra naboerne. Vi bor i genforeningspladsen i københavn, så det er ret mange der bor lige op ad tennisbanerne.
Det bedste ville være at der kom en høj mur omkring banerne, så naboerne skånes for den meget generende og stressfremkaldene larm. Hvordan kan man få iværksat sådan en mur? Man skal vel til kommunen eller hvad? Skal man helst have underskrifter med? Hvis det er, så vil jeg samle dem, eller flytte. Jeg er skrevet op til andre boliger, men det er svært at flytte når man er gravid og fattig studerende
tilføjet af

Er du flyttet ind

før eller efter tennisklubben er flyttet ind?
tilføjet af

Snøft!

Godt spurgt!
tilføjet af

flyt..

du kan selvfølgelig sagtens indsamle underskrifter eller gå til kommunen osv. men det vil tage mange år før der engentligt vil bliver taget en beslutning og/eller bliver gjort noget..
så jeg vil foreslå dig at flytte:( jeg bor selv lige i nærheden af dig og det er jo et dejligt sted, men sådanne larm er ikke til at leve med.. slet ikke når dit barn kommer.. tillykke forresten!!
Når det kommer til putning af barnet ved middagslurer osv, kan det være MEGET belastende hvis der er generende larm lige uden for ens vindue!!
held og lykke
tilføjet af

så flyt

det er vel ikke sværer end at de lå der først .....kbh bliver aldrig stille det er en af priserne ved at bo der .....boede på det hæslige indre n bro ...........hensyn er ikke en af de kvaliteter der var....................ø bro et dejligt sted
tilføjet af

Hvis tennisklubben

lå der, da du flyttede ind, og træningsmulighederne ikke er ændret siden da, så er det desværre nok dig selv der har et problem. Eftersom du var klar over dette da du flyttede ind. Noget andet er, hvis den er bygget efterfølgende??
tilføjet af

jeg flyttede ind uden for

sæsonen så der var ikke så meget skrig og skrål. Jeg flyttede ind sidste år om efteråret så der var ikke så mange der spillede der, og om vinteren var der dejlig stille og roligt. Men jeg syntes de begyndte tidligt på foråret og så virker det det meget meget generende når det er hver eneste dag i flere måneder.
Jeg tror også det ender med at min mand og jeg flytter. Nok til efteråret, så potentielle indflyttere ikke skræmmes væk af larmen 😃
tilføjet af

næ nej

jeg var selvfølgelig ikke klar over det da jeg flyttede ind, da det var uden for sæson..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.