8tilføjet af

Hvorfor kritik mod politiet?

Jeg synes meeeget tit jeg hører folk brokke sig non stop over politiet - eller bare brokke sig meget !
Jeg synes altid de er gode til at håndtere en situation og jeg synes ofte de er meget tålmodige og rare, selvom de har med ballademagere at gøre.
Jeg synes ikke de får nok credits for deres arbejde. De arbejder under temmelig hårde vilkår og får en ret dårlig løn. Tilgengæld får de ingen tak, men en hel masse kritik.
Nogen embede er åbenbart sjovere at give svinere end andre og politiet og lærere er åbenbart nogen af favoritterne. Dem som virkelig knokler for vores samfund og uddannelse.
Folk er sgu da møghamrende utaknemmelige mange gange.
Men måske er det mig der har misset noget? Hvad er det politiet gør så skidt og er det ikke blot sjældne tilfælde vi taler om, når der skrives i medierne ?
tilføjet af

Folk kan bare lide at brokke sig

Selvfølgelig er der idioter indefor alle brancher, men synes langt fra politiet dominerer på den liste. Synes 9 ud af 10 gange også at de er yderst sympatiske og klarer deres job skidegodt
tilføjet af

Fordi "Syge folk" typisk kommer med helt uberettiget kritik

af andre.
tilføjet af

jamen da

Jeg syntes du har en mani med at skære alle over en kam?
Jeg er så absolut ikke "syg", og billiger heller at de unge bruger vold.
Jeg er i DEN grad glad for vores politi (undtaget altså lige dem der giver p-bøder) og mener at når de passer på os, så SKAL vi også passe på dem MEN........
På samme måde som man ikke kan sige at "alle unge bruger vold" kan man heller ikke sige det modsatte om politiet - desværre.
Heldigvis tror jeg på at 98 % af alle politibetjente kan styre deres temperament, men de sidste 2% findes - og det er som regel dem der vises i TV og skrives om i medierne.
Efter min bedste overbevisning, så er politiet overbebyrdet og stressede, og måske derfor går en af dem sommetider amok med en knippel, hvor det ikke er nødvendigt. Så derfor tror jeg at politiet får et dårligt rygte - IKKE fordi vi er nogen som er "syge" !!!!!
tilføjet af

dvs..en uraelistisk fremgang når man skriver anmeldelser på en borger!?

!en særdeles urealistisk fremgang på borgernes anmeldelser?-man forlægger enmasse uforglemmelige deltajeret møglort på et par af de anmeldte borgere,som somregel forbruger politiets fremgang på opklare en sag,via voldshandlinger-tyverrier-trusler på borgerens liv!men istadigt for en normalitetsbetjent gør man dette ,at man forskriver en roman på denne borgers velbefindenhed-og hvad man tror denne kvinde burde være som.en socialkvinde ,som ikke har været straffet fornoget ,som helst før,men forbliver borgerlige tekstlige ført ud i samfundet ,som en dårlig person -og truende person for samfundet selv.man påskynder at denne person har været narkoman før og har sidet i spjældet i slagelse før,og har et barn med en tidligere/gangstermand.det er alså bare det at man tror at der fandtes en ordensmagthed udent at have et altsiddende effekthed på ukorrektlige bekendtredegørelser forr´ "lov og orden"-man mener at det er misandten selv borgeren selv som stikker den ´såkaldtelige kniv i mavereglionen´ selv for ,at forblive smittet (og) hørt!man synes absolut ikke ,at borgeren selv skulle beskytte sinne egne børn for gangsterlige overgreb på sagesløseborgere:man synes heler ikke at denne sysle skulle tage lovens overtrædelser alvorligt da en anden mandsperson fremlægger på politietsbord paneller at der forekommer trusler og morderiske forastaltninger på andres families som gamle og ungemennesker..-selv deres ufikseret ungemennesker de krimminellefamilier har lukker man synet for når der er tale om anmeldelsaer indenfor ovennævnte ting ,og sager:såsom tyndingsgifte,røgsignaler-mentaltpolationer på folks familie live ,og velværd.det tror´(vordingborgs-politikreds) ,at de ikke burde se disse antydninger for alvorlige, selv om gerningsmanden bifinder sig i kvarteret selv.man sender disse borgere i komunen hjem med diverse hentydninger på ,at ´mæng dig´ ikke med forbrydren selv,lås din egen dør for uvedkomne socialistiske foranstaltninger selv...
igen er diverse borgeres heldbrede infikseret af disse sylers angribbelige kriminelle-handlinger!"Og"misandten selv er det samfundet der står forskud til flere af disse sociale-invilide pensioner ,og lægelige regninger til op overhovederne,på grund (af) et par (af) disse syslers angreb på de sagesløse katgorier i samfundet selv.""er det selv politiets afregning for en synsfortolkningsfejl på sindet selv-og burde betale, for borgernes lidelser selv-når man frastøder en borgers anmeldeser!?,,
-pgrff.-står der under det sociale lov og orden fenement selv, at man ikke burde lukke loven i med mundtøjet selv,ret sig indefor rettens ,og (lovens selvbeskrivelser for hvad borgernes rettighedder)!!,,- er forhvert enkelte borger
selv.men tilsydenladende har "tinget"ikke rigtigt forstået ,hvad dette lille (bogstav:pgrff)!? betyder kan (jeg) foruse..og se ikke mindst -læse mig´ fremtil...
iselv deres selvironiskeviden er totlat tilgrin for den forusette borger som anmelder en forbrydelse/forbrydelser;,-man spidser vedkommen af med en to vejskommikationsreblik:på gå´hjem og slap af-selv en af de nermmeste i kvarteret selv er ved ,at slås fordærvet dselv/et indbrud er ved ,at ske,(et knivstikoverfald er påtaget på samme vej.)hvormange skal socialministren have på sit daværende bordpanel,og hvor mange antal klager skal lene eppesen..-lukke synet for før boligfunktionæeren kan se de ret mange borgerlige seriøse antydninger alvorlige,før en anden mands (familiemedlem), går i graven med uopklarrende sager (begravet i hovedepuden selv!)?
det kunne realt være en af de erhvervsdrivende unger selv ,en dag-hvem ved!?
"en bekendtelige bekostning affære selv ironier på førsteklassens rendestens paneler selv.lp har sat overvågninger på barclubber så det skulle være nødgudindens lykke for at trives frit som socialt menneske.hun´har osse sat en masse af borgernes velønsket valgsspørgsmål på højdepunktet som lov regering.
tilføjet af

Vi skal være

stolte af vores politi. De bør allesammen have en medalje, for mage til svineri, som samfundet udsætter dem for, kunne behøve en belønning.
Tænk på, hvad de har måttet stå model til på Nørrebro. Føj, hvor de unge mennesker og deres ansvarsløse forældre skulle skamme sig.
tilføjet af

Man burde forkæle politiet mere

De har de sgu fortjent. De er lus mellem to negle. Mellem det samfund de skal passe på og de øverst befalende, der ikke altid varetager borgernes interesser, som man kunne ønske dig. Politiet skal indordne sig under dette samtidig med det andet.
Betjente er for seje, så skal man virkelig ville det job
tilføjet af

Har du aldrig været anholdt?

Eller bare været yderst tæt på?
- Tilsyneladende ikke, for så ville din holdning være særdeles anderledes. Du kan endvidere ved selvsyn se at DE SLÅR PÅ FOLK DER SIDDER NED, og må de det?
*FB*
tilføjet af

HAr selv været Anholt

og det var klart min egen skyld og der var ikke noget i vejen med måden Politiet anholte mig på, det var sgu mere min egen opføsle der var noget helt galt med.. Så jo Polititet gøre bare derse job og det gøre de godt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.