1tilføjet af

baconrisotto

Mine kommentar til retten/opskriften:
Dette er en perfekt ret til den travle studerende, eller hvis du bare vil have noget velsmagende rimelig billigt mad. Jeg laver altid dobbeltopskrift, det skal nok blive spist, om ikke andet så koldt næste dag med et stykke flüte. Sommetider tilsætter jeg champignon, men hvis du gør det så husk at hælde væden fra.

Baconrisotto
3-4 pers.
Ing:
Ca. 300 g. ris
Ca. 500 ml. vand
1 bouillonterning
2 pakker bacon i skiver
2 dåser tomatkoncentrat(puré)
1 stor rød peber
Olie til stegning
*Løget hakkes i tern og svitses i olien i en gryde
*Ris og vand tilsættes
*Når vandet kommer i kog igen tilsættes bouillonterningen
*Læg låg på gryden og lad det koge efter forskriften på risposen
*I mellemtiden skæres baconen i tern og steges på en pande(sørg for at hælde
fedtstoffet fra en gang i mellem så baconen ikke ”koger”
*Når baconen er sprød tilsættes tomatkoncentratet
*Rør rundt og tilsæt den peberfrugten i tern
*Risene skulle gerne være færdige nu, hæld evt. overskydende vand fra
*Baconmassen blandes med risene
tilføjet af

fejl i opskrift

der magler løg i ingredienser: Løget hakkes i tern og svitses i olien i en gryde
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.