0tilføjet af

Kalkunstroganoff

Mine kommetar til retten/opskriften:
Denne ret fik jeg 1. gang hos min veninde, og har elsket den lige siden. Jeg serverer den oftest med kartoffelmos, men ris kan også sagtens bruges.

Kalkun-stroganoff
4-6 pers.
Ing:
Ca. 750 g. kalkunbryst
Lidt mel
1 løg
½ kg. champignon
50 g. smør
1 spsk. rosenpaprika
1½ spsk. koncentreret tomatpure
Ca. 1 dl. bouillon
1 lille bøger creme fraiche 38%
Salt & peber
*Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler
*Vend kødet i mel
*Pil og hak løget groft
*Rens champignonerne og halver de store
*Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg. Ryst gryden
så alle bliver dampet
*Tag gryden fra varmen
*Smelt smørret i en gryde og svits løget let
*Brun derefter kalkunkødet sammen med løget. Kødet må kun lige tage farve
*Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min.
*Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. Eller til kødet er mørt
*Rør creme fraiche i og smag tilmed salt & peber
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.