3tilføjet af

Fra ekspert til ekspert

Så lyder beskeden den samme selvom forårssæsonen ikke er gået i gang endnu. Det er så sandelig tidligt de konkluderer at FC København vinder guld men de har måske lånt Claus Js krystalkugle;-)
Det er jo ikke mange point der skal hentes, men kan da godt se situationen er "kritisk" hvis FCK og BIF altså begge to vinder samtlige kampe indtil sommerferien. Men det er vel kun ønsketænkning og urealistisk.
Har eksperterne ret efter din mening?

http://www.bt.dk/sport/dkfodbold/artikel:aid=417504/
Sicocco
tilføjet af

13 runder tilbage

Du har ret, det er meget for tidligt at udpege mestrene, jeg skal tro på FCk og det gør jeg selvfølgelig med glæde, men for fanden meget kan ske.
Eksperterne skal være opjektive og ikke lege spåmænd som mig.
Nej du min kugle har de ikke haft fingrene i, de skal ikke sætte deres små fedtede fingre på min "højglans", men der er rift om den *S*
Vi krydser fingre for hver vores hold, men kun tiden kan vise hvis fingre der var mest held i, intet er heldigvis afjort, så var spændingen jo væk.
Jeg håber på en fredelig forårsrunde, her, som på banerne, og på gader og stræder, jeg kan sgu ikke forstå at fodboldfolket kan bli så onde i sulet at de griber til uhyrlighder.
ClausJ
tilføjet af

en brøndby og en fcker

samtaler i go ro og orden ! den glade tipseclub er blevet et forbillde på hvordan det kan afvikles. har klogskaben sejret? det ser næsten sån ud.
tilføjet af

det set før

fede og clausJ hygger sig fint. den brogede forsamlig i fedes boldklub har en go ånd, nogen har meget at lære der!
Hilsen fra en tilhænger af fodbold og ikke fodvold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.