14tilføjet af

aflys kampen

Som det fremgår af TV idag, vil palæstinensere i Israel afbrænde Dannebrog før en fodboldkamp. Vi skal som bekendt snart møde Israel i en kamp. Efter det nu oplyste ville jeg udsætte eller aflyse kampen, på grund af de overgreb tilskuere og spillere kan udsættes for. Jeg tror desværre det kan udarte ude af kontrol.
tilføjet af

nej og atter nej!!!!!!!

vi skal ikke aflyse kampen.Hvorfor skal vi bøje os HELE TIDEN.
tilføjet af

flag

vores flag er symbol for Danmark ligesom andre lande har deres flag, det har ingen formål at gøre det samme med deres flag for vi rammer også dem som er for os, derude i udlandet, de liberale muslimer, og de som bor her i Danmark.
Det vil være at sænke os til demonstraternes niveau, på det gadeplan de befinder sig på.
De fleste som demonstrere er de fleste gange helt unge mennesker der har en masse sjov og ballade. Gad vide hvor mange der ved hvad de demonstrerer for.
Mange danskere har et meget nært forhold til flaget, bl.a. dem som arbejder i udlandet, som er langt borte, de får en klump i halsen når det hejses, skal i denne tid sætte sig udover de følelser som kommer op i os ved det sete.
Brænder palæstinenserne det af, kan vi klage på demokratisk vis over det skete.
Så spil og vis omverden at vi er danskere uanset hvor mange flag de brænder af.
Bare det ikke går ud over mennesker på begge sider.
tilføjet af

NOT

Selvfølgelig skal vi ikke aflyse kampen, men det ville være en god idé og den eventuelle flagafbrænding ikke blev værdiget et blik af medierne, men det er vel for meget at håbe på.
Det er jo ikke interessant at demonstrere, hvis ingen ser det.
tilføjet af

ved myndighederne

at det er med fare for deres liv og lemmer at spille, så skal de undlade det, men Israel plejer at kunne passe på deres gæster.
tilføjet af

Nu må du lige tørre øjenene dine

Du gør det vidst langt slemmere, end hvad godt er.
- Er man gæst i landet, tager landets myndigheder naturligvis forbehold for eventuelle optøjer, både før, under, og efter selve kampe.
- Tror du selv på de vil tillade eventuel flagafbrænding på stadion?
*FB*
tilføjet af

Aflys hellere...

... alle relationer med Palæstinenserne, både de diplomatiske og de sportslige.
Vi sprøjter penge i Palæstina, som følge af den forrige udenrigsministers unuancerede syn på Mellemøsten, og samtidig tilsviner de Danmark og afbrænder vores flag.
De må jo mene at der står "idiot" på ryggen af os alle.
Israelerne er der da ingen som helst grund til at slå hånden af. Israelerne har jo skabt det mest demokratiske land i hele Asien, og Afrika for den sags skyld...
Palæstinenserne derimod har netop ved et demokratisk valg, fået en samling (eks.)terrorister til at lede landet. Og disse gør da heller intet for at forhindre flagafbrændingen af Dannebrog. Beskæmmende.
tilføjet af

Giver du efter...

..så spiller du deres spil. De skal vel ikke have lov til at diktere hvordan vi bør forholde os?
Lagermann
tilføjet af

ja der står med store

bokstaver dumme danskere på bagsiden af trøjen Ja
Vi luller os i søvn og tænker det går nok altsammen lillemand,og rolig nu.Jeg kaster op.
tilføjet af

Hvilken trøje?

Hvad går nok?
Kokretiser venligst.
Det du skriver danner ikke sådan rigtig mening - få det det lige til det, ikk'.
tilføjet af

A HVA!

TRØJEN FOR HELLEVEDE MAND!!!!!!!!SKAL JEG VIRKELIG STAVE DET t r ø j e n
tilføjet af

Din trøje?

Din nabos trøje?
Morten olsens trøje?
Mahmoud al-Zahars trøje?
Jeg ved da godt at "trøjen" er bestemt form ental af "trøje", men hvad nytter det at du blot gentager TRØJEN - med store bogstaver?
Hvilken trøje?
tilføjet af

Mit bud

vil nok være at han hentyder til den danske spillertrøje. Dette i forbindelse med indlægget hvor der står idiot på ryggen af os danskere, hvorpå der bliver responderet at der står dumme danskere på bagsiden af trøjen (og da det er et indlæg i fodbold debatten så er det nok en spille trøje)
tilføjet af

Sikkert

Noget i den retning...?!
Lidt uklart fortsat hvad vedkommende mener med det. Bo Frank mener tydeligvis, at vi er tossegode over for Palæstina, som ikke respekterer os som danskere, men godt vil have fingrene i kagedåsen.
Hvad der menes med svaret er derimod lidt sløret. Enten det samme, at der står skrevet dumme danskere på os, men hvorfor så den patroniserende bemærkning, om "(…) og rolig nu, jeg kaster op"?
Ellers forsøger vedkommende at sige at han/hun finder Bo Franks argument er tåbeligt, uden dog selv at tage stilling til noget. Jeg hælder mest til det sidste, men må nok indrømme, at det er en infantil debatform.
En debat kræver jo ligesom, at du argumenterer for dit synspunkt, mens jeg argumenterer for mit. Denne selvfølgelighed lader dog ikke til at være noget der står alle klart.
tilføjet af

Morter-angreb?

Det danske og det israelske fodboldhold plus mange israelske tilskuere på et begrænset areal.
Arrangementet sendes direkte i TV.
Positionen og tidspunktet er kendt uger i forvejen, så der er god tid til planlægning og løsning af praktiske detaljer.
Et morterangreb kan foretages fra et vilkårligt sted indenfor en cirkel på adskillige kilometers radius. Selv for israelerne må det være svært at sikre sig imod. En morter kan opstilles på ca et minut. På kort tid kan der placeres ganske mange granater på området.
Det vrimler med skøre terrorister i lokalområdet. Er det for stor en fristelse?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.