10tilføjet af

ubehagelige situationer..

Hej nu har jeg brugt livet på at tænke over det og spørger så jer for at vide om jeg er jordens eneste...
Det handler om når andre nedgør ens selvværd fordi de ikke selv har hjerne...
Fx mig: jeg er undervægtig og en lille splejs... pige... og gentagne gange skal folk prikke til mig og hive og nive i mine arme og kommentere om det nu også kan passe jeg er tynd, at det ikke er deres syn der bedrager.
Det føles stærkt ubehagelig og følelsesmæssigt hårdt at folk står og piller ved en som om man er en underlig skabning.
Jeg ved at alle tænker anoretiker.. men jesus hvor gider jeg da ikke stå og forklare at jeg er mælkeallergiker og ikke kan optage fedt i tarmen... for selv om jeg gør så prikke de stadig og måler hver del på min krop.
Har i prøvet noget ligende.. behøver ikke handle om vægt.. men om en skavank som andre ikke har opdragelse til ikke at kommentere????
hvad gør i evt i de situationer?
tilføjet af

Hver eneste gang

De gør sådan noget ved dig, så kig dem lige ind i øjnene, og spørg dem direkte, om de virkeligt synes det er sjovt. Og fortæl dem at det synes du bestemt ikke. Er de meget ubehagelige og bliver ved så sig " det er sg ikke mig der er tynd" og så kig på deres maver. så tror jeg det holder op. Jeg tror på at folk der gør sådanne ting ved andre, selv har et mindreværksproblem.(selvværds problem)
tilføjet af

Svært....

Men hvis du kan vende situationen til din fordel næste gang der er en der er henne og føle på dig, så er meget vundet.
Hvis en mand er henne og røre kan du sige at du er alt for lille til ham, for du forsvinder jo næsten i hans hånd eller lignende kommentar.
Eller du kan sige noget i stil med at du jo altid kan tage på, men kan han blive slank?. Den virker bedst hvis den anden er kraftig.
En frisk kommentar, kan altid redde den slags situationer, og får som regel folk til at holde op, da det så ikke er sjovt mere
tilføjet af

Grib straks fat i en af deres deller

og sig: Er du misundelig? og grin så højt og længe. Bagefter kan du så sige klart og tydeligt: Jeg bryder mig faktisk ikke om at du gramser på mig på den måde, vil du godt lade være med at gøre det igen!?
Sig fra og sig hvad du vil have/ikke have - så længe du finder dig i sådan en behandling, vil folk jo automatisk tro at du synes det er i orden, ikke?!
tilføjet af

P.S.

Det er i øvrigt ikke andre mennesker der "nedgør dit selvværd" det er udelukkende dig selv der kan gøre det! Det afhænger helt af hvor meget DU selv lader dig gå på af andres opførsel overfor dig. Du har jo til enhver tid friheden og retten til at vælge at sige fra + lade være med at lytte til idioter!
tilføjet af

hm hm hm

er su sikker paa at det ikke er anoreksi du lider af.Man blir sq ikke tynd af at vere melkeallergiker (det er hele min familie,jeg selv inkluderet.Det er sukkeret i melken.
tilføjet af

Lige præcis

Det samme ville jeg gøre!
tilføjet af

Du er ikke den skarpeste

kniv i din familie, er du?
Hvis du og din familie er tykke, er det vel fordi I spiser mere end I forbrænder! Så simpelt er det. Og lad dog være med at udtale dig om mælkeallergi, når du ikke engang kan stave til det!
tilføjet af

meld klart ud

Du skal da ikke finde dig i, at alle mulige mennesker niver i dag eller tager på dig som en anden juleand.
Når du bliver udsat for det, så kom med en frisk bemærkning om, "at det skam kun er din kæreste, der har tilladelse til at gramse på dig". Det kan i den forbindelse være fuldstændig ligegyldigt, om du har en kæreste eller ej. Det handler om, at din melding skal være klar. Folk skal ikke være i tvivl om, at de har overtrådt din grænse. Jeg tror, at de fleste vil blive flove, for det er da i den grad dårlig opdragelse, når man går og "tager på andre" eller mærker efter, hvor tynde/tykke de er.
mvh hønemor1001
tilføjet af

mig der skrev indlæg

tsk tsk tsk: inden du går amok og i detaljer med kritik til en stavefejl i mit indlæg. Så lær lige dansk først.... Du har jo ikke fattet det jeg skriver...
Jeg er tynd! ikke Tyk! og min familie har jeg intet nvnt om... er du synsk? tydligvis ikke...
tilføjet af

mig der skrev indlæg igen

Hej igen.. ja det er jo den evige sang.. er man tynd må det være fordi man intet spiser... men ingen spørge de fede om de har bulimi vel???
Jeg er mælkeallergiker og nej det er ikke mælkesukkeret der er problemet... så er din familie kun overfølsom.
Som allergiker kan man ikke tåle proteinet i mælk. Ud over det har min tarm nedsat evne til at optage fedt... så lige meget hvor meget jeg spiser så vil min lille kyllinge krop ikke snuse det op. øvski
Så ja vi er sku nogle der kæmper med det modsatte probelem end fedme.... Det er bare underligt som folk kommentere det... men der er ingen der hiver i dem med for meget på siden... hm
Men det er gode råd i har.... jeg tror jeg klammer dem på maven og siger, misundelse er en grim ting tykke.
melder lige tilbage hvis det har virkning... smiler
Tak for gode svar
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.