12tilføjet af

Hvem er du på nettet ?

http://fpn.dk/liv/article1244996.ece
Det hersker jo ingen tvivl om, at der er visse ting forbundet med netadfærd.
Mænd påstår de er singler og nogle påstår de er syge og har kort tid at leve i for at få opmærksomhed.
Snyder du andre på nettet med små løgne eller en helt anden identitet ?
Hvor ærlig er du ?
vh Anonym
tilføjet af

kender en som datede en

som ifølge profilen var 30 år efter de sluttede var han på profilen pludselig 24 år..
Kunne du finde på at snyde med din alder på din profil ?
tilføjet af

Jeg forstår det simpelthen ikke

Medmindre man - på f.eks. datingsider - aldrig har tænkt sig at mødes med nogen IRL, og hvad er så pointen?
Jeg har mødt nogle, der havde løjet sig yngre, end de var. Personligt er jeg ligeglad. Jeg har bare drillet dem lidt med det. En af dem sagde, at det rent psykologisk betød meget, om en mand var over og under 40 år, og det er da nok rigtigt, hvis man konsekvent går efter kvinder på 25 år.

Mange hilsner
dr100
tilføjet af

nej aldrig

Nej det har jeg aldrig..og kunne heller ikke drømme om det.
Men har dog mødt adskillige eksempler, på folk der udgiver sig for noget de ikke er. Det kan jeg ikke forstå, for vil man have "positiv" respons på nettet, må man være ærlig. Jeg synes man får de bedste diskussioner (debatter), med andre på nettet når man er ærlig.
Vi kan jo se på Soldebatten, at de seriøse debatter kører bedst. I mine øjne er man en kujon, hvis ikke man vil stå ved hvem man er og hvilke holdninger man har.
tilføjet af

Snyder så det driver *s*

Ja, gu' snyder jeg, og jeg lyver så det driver.. Og jeg gør det endda uden skrupler.. 😉
Jeg gør det hvergang jeg skal downloade nogle oplysninger og jeg bliver bedt om at oplyse mit navn og adresse osv.
Selvom om den pågældende højt bedyrer at oplysnignerne ikke bliver solgt videre eller brugt til andet end intern arkivering, har jeg flere gang modtaget spam mail efter at have været naiv nok til at give private oplysninger om mig selv.
Jeg ser sådan på det at når de snyder mig, så snyder jeg dem....
Hvor mange gange lokkes der ikke med "gratis" download af diverse ting, lige fra uartige billeder til tusindvis af musik filer og ringetoner, bare for at tage nogle af dem. Når man så klikker sig videre, skal de lige have e-mail, navn og adresse, og nogle gange også dan/visa kort oplysninger.....[:*(]
Jeg har endda oprettet en "speciel" mailbox som jeg opgiver hvis der er noget jeg simpelthen MÅ have, så kan idioterne fylde den op hvis de vil... 😉
tilføjet af

Jeg er mig

Jeg er mig og jeg kan ved gud ikke se hvorfor jeg skulle lade som om jeg er noget andet.
For det første er vi så anonyme som vi ønsker at være, (jeg ønsker så at være ret anonym idet jeg kender folk som har haft ubehagelige oplevelser ved f.eks at vise billeder eller på anden måde identifisere sig på nettet), og for det andet kan jeg ikke se formålet med at gøre sig bedre/værre end man er, hvis man ikke har til hensigt at møde folk i det virkelige liv.
Og det har jeg ikke. Jeg har aldrig netdatet eller på anden måde opsøgt steder som lægger op til kontakt IRL og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre fremover. Jeg bruger nettet til afslapning og til en måde at debatere mere eller mindre seriøst emner på. Det er alt rigeligt for mig.
tilføjet af

Hvem er kujon her?

Hvorfor ikke skrive dit fulde navn så? Er du så også en kujon?
tilføjet af

Hvor har du ret

og du har lige stemplet dig selv osom en af slagsen. Flot at pisse på andre og så selv gemme sig bag et alias.....
tilføjet af

Er det Landbopigen, der taler?

Johnny Nielsen er det dig der er Landbopigen? Eller har jeg misforstået noget?!
Uanset, jeg pisser ikke på folk og har bestemt heller ikke ytret mig om hvorvidt man er kujon eller ej, står man ikke ærligt og redeligt frem med sit navn. Derfor kan jeg heller ikke stemples. ;-)
tilføjet af

ikke landbopige ;)

Nej, jeg er ikke landbopigen, jeg syntes bare at din kommentar var meget malplaceret idet du beskylder hende for at være kujon fordi hun ikke stiller op med navns nævnelse, mens du i samme åndedrag gemmer dig bag et alias...
Det er i mine øjne lidt det samme som en butikstyv der er dybt forarget over at folk stjæler ... (NEJ! jeg sammenligner dig ikke med en butiskstyv)
tilføjet af

Hvor er forskellen?

Hør nu her, det er Landbopigen selv, der beskylder andre for at være kujoner. Lad mig citere hendes ord:
"I mine øjne er man en kujon, hvis ikke man vil stå ved hvem man er..."
Jeg har ikke selv ytret disse ord! Holdningsmæssigt finder jeg det fuldstændig ude proportioner at nedgøre andre, mens man selv ikke kan finde fodfæste.
Mener du, at hun står ved hvem hun er, når hun undskriver sig selv som "Landbopigen"? Er der forskel mellem hende og andre, som hun nedgraderer til kujon?
Jeg kan slet ikke få øje på forskellen, altså!
tilføjet af

ja, men

Du står jo heller ikke ved hvem du er, gør du?
Jeg ved godt at man på tekst tv kan læse at forældre giver deres børn de underligste navne efter lempelsen af navne loven, men jeg tillader mig altså at tvivle på at dine forældre har været så ondskabsfulde at give dig navnet Kujon.
Nej du har ikke selv ytret disse ord, som du skriver, men du nedgør hende og samtidig gemmer du dig bag et opdigtet navn...
Kom frem med hvem du er, kritiser hende så, og så har du min fulde støtte... Men ikke nu hvor du selv gemmer dig og kritisrer hende...
tilføjet af

En gang til for dig. Johnny

Forstå det nu Johnny Nielsen.
1) Jeg har ikke skrevet noget negativt i denne forbindelse. Jeg mener dermed ikke noget grimt om de mange hundrede anonyme (med eller uden profil), der debatere her på SOL.
2) Der er det ikke relevant om hvorvidt jeg er anonym eller ikke er anonym.
3) Sagens kerne handler kun om, som Landbopigen skriver, at er man anonym er man en kujon, hvilket hun så selv må være, idet hun ikke står frem.
4) Jeg nedgøre dermed ikke nogen, når jeg ikke er den person, der skriver at folk, der ikke står frem med for- og efternavn er kujoner. Hvori dette nedgør jeg Landbopigen? Sådan som jeg ser, det er netop Landbopigen, der nedgør størstedelen af brugerne herpå SOL.
5) Jeg har ingenting negativt at sige om de fleste SOL-debattørers anonymitet, og lige som de fleste, ønsker jeg heller ikke at stå frem med for- og efternavn.
6) Jeg regner med, at du har fuld respekt for, at de fleste SOL-debattører vælger anonymitet.
7) Jeg har ikke behov for din støtte.
8) Det er korrekt, at jeg kritiserer at Landbopigen nedgører SOL-debattørerene fordi de vælger anonymitet. Det er det eneste du har ret i. Resten er nonsense.
9) Forstår du nu? Skal jeg opgive dig?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.