21tilføjet af

misbrug

Hej jeg er en pige på 14 år. jeg er bange for at jeg er blevet gravid, og jeg tør ikke sige det til mine forældre. Min køreste og jeg har dyrket sex i snart en måned. min kæreste som er 38 nægter at bruge kondom. hvad skal jeg gøre, jeg har snakket med min veninde og hun siger at jeg burde sige det til mine forældre.
tilføjet af

Meld ham da!

Kære Charlotte
Du skal sige det til dine forældre - og du skal melde det til politiet!
Manden har sgu pædofile tendenser... Børnelokker!
Det er sgu lidt for klamt..
/C
tilføjet af

sig det dog!!

hej Charlotte, er en pige på din egen alder!!
Du skal sige det til dine forøldre, og så hurtigt som muligt, så du evt. kan nå at få barnet fjernet... og så find dig en sød fyr på din egen alder, held og lykke!
tilføjet af

du skal ikke være bang

>Hej . høre du skal ikke være bang okay . Og sige det til dig forælde det er vigtigt at de ved det hurtig mulig
tilføjet af

Hej Charlotte.

Jeg er 51 år, og vil give dig et godt råd.Snak med dine forældre om dine problemer.Din ven er meget uansvarlig , og du er kun 14 år , MEN , jeg går ud fra , at du er gået med til det frivilligt , at bolle.Men , at han ikke vil beskytte sig , er uansvarligt.Det er sommetider , at unge piger har et sexuelt behov , men manden bliver straffet.Hilsen jørgen , er du gravid , er der meget hjælp at få.mojn286@hotmail.com
tilføjet af

hej Chalotte

du skal da sige det til dine forældre eller hvis det er alt for slemt og du finder ud af at du er gravid så ta' en abort hurtigst muligt
og det er nok os bedst at du drobber ham, han er alt alt for gammel til dig
tilføjet af

Der er kun én ting at gøre

Hej Charlotte.
Du er under 15, altså må din "ven" ikke have sex med dig. Det er ganske enkelt ulovligt. Og noget helt andet er.... med den store aldersforskel... havd pokker kan I give hinanden ??. Snak med dine forældre, og find en kæreste på din egen alder. Hver alder har sin charme, og i den alder er det ganske charmerende bare at holde i hånd og nysse :o)
Og lige en sidste ting: hvis min datter kommer en dag og fortæller mig en historie magen til din, så melder jeg manden! Han er gammel nok til at vide hvad han må og ikke må.
Held og Lykke fremover
tilføjet af

Tænk på dig selv!

Hej med dig.
Jeg kan ikke undgå at blive lidt stødt, når jeg hører, at din kæreste er 38 år gammel, og du kun er 14 år. Du er sikkert dødforelsket i ham og har opfattelsen af, at han også elsker dig, hvilket han sikkert også gør, men du må prøve at forstå, at normale 38-årige ikke nogensinde ville komme sammen med en 14-årig. Det er en form for pædofili, og det er ulovligt at dyrke sex med børn under 15 år. Jeg synes, du skulle opleve at være teenager og ung i stedet for at tilbringe dit liv sammen med en, der kunne være din far.
Hvis din kæreste bekymrede sig om dig, ville han også være villig til at bruge kondom, så jeg synes virkelig, du skal komme væk i en fart. Men hvis du vælger at blive hos ham, er du altså nødt til at fortælle dine forældre om det, så de også kan hjælpe dig, hvis du faktisk er blevet gravid. Lyt til dine forældre, de har flere erfaringer. Held og lykke!
tilføjet af

normalt sir alderen betyder ingenting men her er jeg lige ved at sætte grænsen

jamen der jo os KUN din alder mellem jer (altså 14 år) helt ærligt så synes jeg det er pædofili men det ska jeg jo ik bestemme men jeg synes du skal melde ham for han er da for klam hilsen morten
tilføjet af

Tænk dig om!

Hej Charlotte!
Jeg synes, at du burde fortælle din fyr, at hvis i skal have sex, skal han også bruge kondom!
Men da det nu ER sket, synes JEG at du burde snakke med enten en læge, en god veninde, hendes mor eller dine forældre, de vil helt sikkert hjælpe dig. Selvom de bliver sure og råber af dig, skal de nok hjælpe dig!
Men til en forskel, vil jeg IKKE, ligesom alle andre der her svaret på dette indlæg, råde dig til at droppe ham eller melde ham.
For hvis i virkelig elsker/ holder af hinanden, er der jo ikke noget at gøre.
Og så vil han også hjælpe dig, det er helt sikkert!
Men personligt synes jeg, at du burde enten får en abort inden det er for sent, eller bortadoptere barnet efter fødslen, for det kan ødelægge hele din fremtid som teenager, og din uddannelse, at får et barn i den alder.
Jeg ved det, for jeg min mor fik mig da hun var 16, og nåede ikke at få en uddannelse, men måtte droppe ud af 10. klasse.
Og arbejder nu til mindste løn ved kassen i Netto.
Hendes mand, dvs. min far, var 19 år ældre end hende, og skred da jeg var fyldt 1 år, og han er nu alkoholiker, og nægter at betale børnepenge!
Men det jeg ville sige med denne lille personlige historie, var at selvom du elsker ham meget højt og gerne vil have et bare, så tænk dig meget om først. Ikke kun på hvordan du vil opfostre barnet, men også på din uddannelse, din ungdom og dit social liv!
Du kan mist mange venner på det!
tilføjet af

Snak med nogen

Hej Charlotte. Jeg synes du skal snakke med dine forældre så de kan hjælpe dig. Også skal du droppe din kæreste ligesom de andre har sagt. og måske melde ham. Fordi han er pædofil. Han brude nemlig vide at man ikke må gå i seng med nogen under 15. Og inden du beslutter dig for om du vil beholde barnet eller ej så tænk lige på din fremtid.
Held og lykke i fremtiden.
tilføjet af

sig det

Der er ikke andet for end, at sige til dine forældre som det er. Også hvor gammel han er.
tilføjet af

Ud med svinet

Han kunne være din far. Han er et stort dumt svind, som udnytter dig. Alene det, at han ikke vil/ville beskytte sig - føj for satan. Smid ham ud...meld ham, hvis du kan få dig til det...men UD med ham. Fortæl din mor, hvad du tumler rundt med..hun vil hjælpe dig..du kan ikke klare det alene. Jeg håber du har fået din menstruation når du læser dette. Håber du vil lægge " sex " på hylden nogle år..så du er mere moden til det, og derved får mere glæde ud af det, med en jævnaldrende hensynsfuld kæreste.
Med mange knus herfra
tilføjet af

Stor alders forskelv eller ej..

Hej tøZ...
Du er 14 år og er sammen med en på 38, hvis du virkelig elsker den mand er det op til dig.. Jeg mener ikke du skal droppe ham (HVIS DU ELSKER HAM)... Men jeg mener du skal snakke med din mor om det, hvis din mor ikke er tilfreds med at hendes datters "kæreste" er 14 år ældre bliver du nød til at glemme ham.. Du skal tage ind til lægen og undersøge om du er gravid, hvis ikke så få nogen p-piller... Det er vigtig du er beskyttet.. Jeg håber ikke du forlader ham hvis i virkelig elsker hinanden, bare husk der er en chance for at han bare udnytter dig.. Pas på girl.. Held og lykke fremover
/Me
tilføjet af

jah....

HeY Du der!!
vi syntes du skulle sige det til DINE forældre! og så tænke på om han virkelig er det vær! og hvis han ikke vil bruge kondom så lad være med at dyrke SEX med HAm... det gå jo kun ud over dig til sidst! du ved jo ikk om han måske har en kone et eller andet sted!! ikk for at såre dig:-)
M.V.H Tanja og Stella
tilføjet af

misbrug!!

Jeg håber da virkelig det her er en syg spøg fra en der ville se hvor harme vi kunne blive. Men hvis ikke så er mit råd at du får talt med dine forældre. Gå til lægen med din mor i hånden og se at finde ud af om du er gravid eller ej. Og find dig så en kæreste som ikke er tæt på samme alder som din far må være. Sådan en mand der kan finde på at være sammen med en pige på 14 burde spærres inde!
Held og lykke
tilføjet af

BULLSHIT

What does a 14yr old girl know about relationships and love??. "Hvis du elsker ham.."
!!!helt ærlig!!!!, are you are friend or what??.
Den 38år svin burde kastreres. Den unge pige burde
vis billeder af ham på nettet som varsel til de andre tusindvis af naiv piger. Just hope it`s not yours or my daughter one day.
tilføjet af

Vågn op

Hejsa.
Du er nød til at tale med dine forældre.. de hjælper dig.....tro mig det gør forældre selv om de bliver sur på dig..det er fordi de er bange for at miste dig de skælder ud.
Du har et dejligt liv der venter på dig, og din kæreste skal have smæk i måssen når han er så uansvarlig.
skynd dig hjem og få hjælp...jeg sender dig lige en positiv tanke som hjælp på din vej
tilføjet af

dilemma

Hvis det her ikke er en spøg her jeg et par ting jeg gerne vil fortælle dig. Håber selvfølgelig ikke at du er gravid, men man kan aldrig være for forsigtig når det handler om sex. Eftersom din kæreste er så gammel har han højst sandsynligt prøvet mange ting med forskellige kvinder, du kan ikke vide om han har en sygdom der kan blive overført seksuelt. Én ting er hvis du er gravid hvilket jeg ikke håber at du er eftersom du har hele livet samt de bedste år foran dig, men hvis du er så uheldig at få overført en sygdom kan hele dit liv være ødelagt. Brug altid kondom indtil du kender den partner godt og har været sammen med ham i længere tid...! Få fat i nogle p-piller til fremtidige partnere, men husk stadig kondomet. P-pillerne kan ikke beskytte dig mod mange forfærdelige sygdomme der kan blive overført ved samleje. Jeg siger ikke du skal droppe fyren, men tænk dig om en ekstra gang og find ud af om han virkelig betyder så meget for dig og om du betyder så meget for ham. Eftersom du kalder ham din kæreste har du jo nok frivilligt gået i seng med ham, så jeg synes ikke du skal melde ham, du skal derimod fortælle dine forældre (hvis du er gravid) at du er blevet gravid og det er med en kæreste du har haft i længere tid. Vær ærlig om det, men hvis du ikke vil have ham meldt så må du nægte at sige hvem han er. Jeg siger ikke du skal lyve for dine forældre, men måske lade være med at komme ind på alderen, for hvis du virkelig holder af ham så kan jeg sagtens forstå hvis du ikke vil melde ham. Tanker fra mig og held og lykke...!
tilføjet af

drop ham!

han bruger dig, drop ham der over 15 års forskel, og han er gør noget der er strengt ulovligt, meld ham ind, og snak med dine forældre..
de vil forstå!
hilsner mig
tilføjet af

Kuvøse Guf

For dig er du kun kuvøseguf for ham.
Smid dyret ud,og ang om du er gravid,
ved du bedst selv.
tilføjet af

Dyrebareste

Kære pige dog!!
Manden har overtrådt, alle love og regler. Han udnytter dig, for engen syge fantasiers skyld. For alt i verden se, at komme væk fra ham!! Hvis du ikke ønsker, at fortælle dine forældre, at du er seksuelt aktiv. Så prøv, at snakke med din læge. Du skal alligevel have taget en test,(gratis)for om du er gravid eller er blevet smittet eventuelle kønssygdomme. Vær ærlig og fortæl gerne alt, for din læge har tavshedspligt. (også selvom du er 14 år) Din læge kan måske hjælpe dig, mere end du kan forestille dig.
Vil dog, gerne give din veninde ret. Fortæl din forældre om ham, og hvad der er sket.
DE ELSKER DIG, DU ER DET DYREBARESTE DE HAR!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.