5tilføjet af

Snydt

Hej alle
For nogle uger siden skrev jeg følgende: "Jeg har har brug for jeres råd. For et en maaned siden, begyndte jeg at date en fyr. Indtil den dag, vi mødte første gang, var han rigtig sød. Han sendte søde sms'er og ringede tit til mig. Vi mødtes og det gik meget fint. Han blev ved med at opføre sig på sammen måde, og vi aftalte, vi skulle ses igen. Det gjorde vi så... jeg tog til KBH på weekend. Han var super glad for at se mig og have mig dér.
Men natten fra lørdag til søndag, lå vi og sov og han stod op for at gå paa toilettet. Jeg kunne se, han tog sin mobil med. Det synes jeg bare vildt underligt. Morgen efter kommenterede jeg det for ham, og han sagde, at han kun skulle se de nyheder, han får på sin mobil....jeg syntes stadig var underligt, men ville hellere ikke lave et nummer pga. det.
Siden den dag, synes jeg han begastring er faldet. Vi er stadig i kontankt med hinanden. Vi sms'er hinanden, men det er mest mig, der sender sms'er til ham. Han svarer altid men måske efter 2 eller 3 timer. Vi har også planer om ses hinanden igen.
Men der er et eller andet, der siger til mig, at det her ikke går den rette vej. Nu ved jeg ikke om, det er mig, der er hysterisk eller hvad....? Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Måske har I et godt råd til mig...?"
Jeg håber, I gider bruge lidt tid på mig igen. Jeg følgte jeres råd, slappede af og lod ham kontakte mig. Nå, siden da har vi været sammen en gang mere. Vi havde en rigtig dejlig weekend og han var dér for mig 100 %. Well....efter den weekend, kunne jeg stadig mærke hans manglende begejstring, så forleden spurgte jeg ham om det. Hans svar var at jeg lever meget i nuet og gider ikke koncentrere sig et andet sted end der hvor han bor (han bor i KBH og jeg bor i Odense). Han vidste da godt, at vi boede forskellige steder, da vi begyndte at date!!!! Er det en dårlig undskyldning eller hvad??? Jeg føler mig simpelthen SÅÅÅ snydt!!!. Jeg skal hilse og sige, at han slet ikke har snakket om at vi skal holde op med at ses...og han kontakter mig hver dag.
Hvad synes I, jeg skal gøre?
Knus
tilføjet af

Han fik hvad han gik efter.

Du gav ham sex,det var det han ville have.
Han gider dig ikke efter den omgang.Glem ham.
tilføjet af

Han lever i nuet....

Han siger det jo selv.
Han lever i nuet. Så når du
er der, så er det dig han koncentrerer
sig om. Når du ikke er der har han et
andet liv. Det er vel fair nok når
han fortæller dig det. Det er
så op til dig om du vil fortsætte det
her. Come on. Odense - KBH...
Det er altså ikke småting.
tilføjet af

Tør vædde på han

hed Kim
og du er desværre en af mange, som han leger med.
tilføjet af

Øhh....

Hvad?
tilføjet af

Ok...

Nu forstår jeg, hvad du mente. Nej nej, han hedder slet ikke Kim. Så lille er DK nu heller ikke...:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.