8tilføjet af

Kontaktlinser

Nogen der kan anbefale en bestemt forhandler?;o)
tilføjet af

bedste linser

har prøvet mange forskellige og synes at synoptik er bedst og også billigere end andre jeg har prøvet. jeg bruger deres en dags linser og har gennem de sidste 9år prøvet lidt af hvert.
held og lykke med det
tilføjet af

Synoptik

Har været linsebruger i ca 17 år og har været kunde hos synoptik de 15... har både skiftet til andre og bare haft prøvelinser fra billigere forhandlere, men er vendt tilbage hvergang, det er de dyreste jeg har haft men det også de bedste. Bruger "AcuVue 1 day" fra Synoptik nu. Har haft både ½-års skift og månedskift, men endags-linserne kan anbefales selvom de er lidt dyrere..ikke så meget besvær med væsker etc... Få en tid og prøv nogle forskellige, det er ikke altid ens for alle...
tilføjet af

Bruger også

Synoptik. Har abbonement på endagslinser. De er ikke de billigste...men servicen er god.
tilføjet af

Tak til alle tre;o)

Kender I til Louis Nielsen? Har hørt de er de billigste på markedet...
tilføjet af

Louis Nielsen

Jeg har efter 15 år hos Synoptik skiftet pga. virkelig dårlig service og meget dyre linser til Louis Nielsen, som jeg er meget gladere for. Har endagslinser, som er 150 kr billigere om måneden i forhold til synoptik...og så fik jeg lige et par briller med til halv pris oven i linseabbonnementet.
Vil derfor klart anbefale Louis Nielsen over Synoptik...
tilføjet af

Hvorfor

blev du der i hele 15 år, hvis du var utilfreds, hvis jeg må spørge?;o)
Tror jeg kigger ind hos Louis Nielsen først;o) Skal snart til at læse, så det ville være rart med nogle billige nogle...
tilføjet af

Godt spørgsmål:-)

Ja, det spørger jeg egentlig også mig selv om - det var jo ret dumt:-)
Desværre er jeg lidt doven med den slags, så har bare ikke fået taget mig sammen. Desuden skal det siges, at personalet i synoptik har været søde og rare, men der har bare altid været bøvl med alting i alle de synoptik forretninger jeg har været tilknyttet. Har flere gange fået tilsendt linser med forkert styrke, er "forsvundet" i deres computersystem 9 gange i alt hvor jeg skulle oprettes helt forfra igen, har aldrig på 15 år fået foretaget halvårlig kontrol af den samme optiker, hvilket har resulteret i, at de alle har ment forskellige ting osv. osv. Og jeg synes ellers bestemt ikke, jeg er nogen besværlig kunde...jeg blev jo hængende i 15 år!!!
Hos Louis Nielsen (i Århus) synes jeg, der er meget mere styr på tingene, og så sparer jeg jo ovenikøbet en masse penge.
Om ikke andet, synes jeg da, det ville være fornuftigt at starte det billigste sted...så kan man jo altid flytte til et dyrere senere hen, hvis man ikke er tilfreds:-)
tilføjet af

Takker

for svaret;o)
Håber ikke jeg får problemer hos Louis Nielsen;o) Bliver skønt at kunne se ordentlig igen - specielt når jeg dyrker sport;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.