11tilføjet af

Outlandish

Hvorfor bliver folk ved med at sige at Outlandish r danske rapper når de kommer fra Pakistan,Marroko og Cuba? De synger/rapper sq heller ik på dansk...
hvad r det der så gør dem ''danske rappere''?
Peace!
tilføjet af

Nu skal du høre min bror/søster..............

Når de har lyst kalder de os danskere men lige så snart der sker nogt vil de have os ud af landet.... Når "nydanskerne" gør nogt godt tænker nogen danskere: De er faktisk ok de outlandish fyre eller ham bokseren..."De er jo ikke dem der laver ballade og de er heller ikke muslimer eller er de????????""
tilføjet af

vjyukyg,b,

Jeg er der bare glad for de ik er Dansker helt ening søster/bror
tilføjet af

Salemaleikum=Peace!!

De er jo opvokset i DK! De fleste af dem, ligesom resten af DK´s befolkning.
Vi bryster os af tolerance, men pröv at slaa op i pressen, saa kan vi da se, hvor tolerante befolkningen er!!!
Jeg har heller ik dansk som hjemmesprog. Syntes, dit spoergsmaal var intelligent.
Har selv oplevet saa meget intolerance ogsaa pga. mit moerke haar. KAN DET IKKE VAERE LIGEMEGET, hvor man er foedt og hvilket sprog man taler???
tilføjet af

Helt enig

Personligt synes jeg ikke Outlandish er de fedeste, men de er opvokset i danmark og har derfor lige så meget ret til at kalde sig danskere som jeg har.
Jeg er født og opvokset i Dk min mor er dansk men min far er halv dansk halv svensk.
Så hvis vi skal se lidt sort hvidt på det er jeg ikke "rigtig" dansker, men fordi svenskere og danskere ligner hinanden af udseende er der ingen der har problemer med det.
Det er sq dobbeltmoralsk så det basker.
Tænk på hvordan du selv ville have det hvis du flyttede til et fremmed land og du blev mødt med samme fjendtlighed og intolerance som mange danskere viser udlændinge. Ikke særlig fedt.
Jeg ville ind imellem ønske jeg ikke var dansker for det er sq for pinligt den måde vi behandler udlændinge på. Æv.
Til Outlandish og alle i andre "nydanskere" keep your faith.
tilføjet af

ja...

Enig, men der er sgu også mange indvandrer som følger sig forfulgt. Bare fordi man kigger på bliver man racist. Det ligner lidt en offer rolle. Der skal arbejde til fra begge sider.
tilføjet af

Undskyld.....

Må jeg gerne ha lov at spørge om en ting.. når i nu stiller et lidt nedgørende spørgsmål må jeg så ha lov at spørge hva der gør jer til brødre og søstre?? Er det bare fordi i har samme hudfarve i kommer da ikk fra samme land... I er da selv med til at skabe spliden...
Dette er blot en observation...
tilføjet af

få et liv evt.?

Hvorfor er alle efter dem der er mørke i huden og har mørkt hår? De må absolut ikke kalde sig danskere men hvis en svensker bor i danmark et par år kan han uden at nogen siger noget til det, kalde sig dansker. Det er da så Fucking lige meget hvor man er fra og alt det der. De er ikke fra alle mulige mærkelige lande. De har jo boet hele sit liv i danmark! RESPEKT Til Outlandish i styrer!
tilføjet af

Hvem er efter hvem?

Efter at have læst jeres indlæg, tvivler jeg lidt på om vi er i samme land? For jeg kan overhovedet ikke genkende jeres udlæg?!
Hvem er fjentlige og intolerante?
Mener i dem, som lukker flere tusinder af fremmede ind i Danmark hvert eneste år?
Mener i dem som poster uanede millionsummer af danske skattekroner ud til "nydanskere" fra dag nr. 1 de er i landet?
Mener i dem som gør ALT for at etablere "nydanskere" ved at give de boliger, job etc.?
Mener i dem, som vender det blinde øje til overfor alle de fuskerier, snyderier, kriminalitet m.v. som "nydanskerne" tilbyder Danmark?
Mener i dem, som efterhånden føler sig i undertal i eget land?
Mener i dem, som giver efter for ALLE krav(rimelige og ikke mindst urimelige) som disse "nydanskere" stiller?
Er det disse danskere, i mener er intolerante, dobbeltmoralske etc.? I så fald tager i fejl, og burde smutte ned i sandkassen og lege videre, for så har i da ikke den mindste anelse om hvad der sker i den virkelige verden!
Og ja, svenskere bliver aldrig nævnt som problembørn i Danmark. Ej heller tyskere, grækere, italienere, kinesere, grønlændere eller mange andre folkefærd - hvide eller sorte. Danmark tager imod alt med åbne arme, hvide, sorte, brune, gule, røde osv. Problemerne opstår først, når disse "nydanskere" ikke kan indordne sig under danske regler og lovgivning - når der pludselig stilles krav om at VI skal indordne os under de "nye" - det er DER der kan opstå problemer...
Og til dig, "halvsvenskeren" der spørger hvordan vi ville have det i et fremmed land "hvis..."
Mon ikke at vi, hvis vi valgte at drage til et land på den anden side af kloden - at vi ville være dybt taknemmelige hvis vi kunne komme ind i et land med overflod af penge, mad og fred. At vi ville prise os lykkelige over at være i et fredeligt land. At vi ville takke for boligen vi fik smidt i nakken, over jobbet, og alle de midler der ville blive brugt for at etablere os? Mon ikke vi ville kunne leve i dette fremmede land, uden at stille urimelige krav om at dette nye land, skulle indordne landet efter vores danske levevis? mon ikke vi ville nyde livet uden, at kræve alle skulle gå med jeans(og andet vestligt) Ville vi kræve kristne kirker? ville vi kræve kristne gravpladser? ville vi kræve danskundervisning i skolerne? ville vi snyde os til flere penge? ville vi chikanere de indfødte?
Kig på danskere, som har valgt at leve i andre lande end Danmark, de har INDORDNET sig - Du ser f.eks ingen Dansk mafia i Sverige, england, tyrkiet, Marokko...Men i Danmark er der stort set en mafia, for hver eneste etniske gruppering som findes i DK.
Det handler ikke om hudfarven, hvilket grækeres/italieneres integration beviser - det handler nok mere om en vis religion, som åbenbart ikke er integrerbar. Og det er ikke Hindu, ikke katolisme, ikke jødedommen, ikke maoismen osv. Det er bemærkelsesværdigt nok kun de islamiske "nydanskere" der er utilfredse med Danmark, og dette til trods for at de selv har valgt at komme hertil...?
Og hvis du vælger at kalde mig racist pga. dette læserindlæg - tager du fejl, og fortæller mere om din intolerance end min. Jeg er IKKE racist, jeg foragter racister, hvadenten de er hvide eller sorte.
Hvad har dette iøvrigt med Outlandish at gøre? De er da ok, er de ikke?
tilføjet af

heeeeeeeeeeej

jeg ved entenlig ikke hvorfor de siger"danske rapper" måske fordi at de er født og op vokset i Danmark men det var et godt spørgsmål men håber du kunne bruge mit svar til noget
tilføjet af

heej

undskyld mig men det er ikke fordi vi har samme hudfarve men fordi vi alle sammen er muslimer, vi har den samme skaber og fordi vi holder af hinanden.
det er en simpel regl du må forstå for sådan er det bare. håber du kunne bruge min svar til noget.
tilføjet af

hej

undskyld jeg spørg men hvem har sagt at de ikke er muslimer måske en af dem er ikke men pakistaneren og marokkaneren er da muslimer håber du kunne bruge mit svar til noget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.