2tilføjet af

Kender nogen hjemmesiden myfootballstar.eu?

Hejsa,
Jeg vil bare høre, om der er nogen der kender denne webside myfootballstar.eu? Jeg faldt tilfældigvis over den og det ser rigtig spændende ud. Den er på 34 sprog, inklusiv dansk! Så de må da være seriøse så... Nu har man jo set, at det kører rigtig godt i England, mht "at eje / få indflydelse" i en fodboldklub (myfootballclub.co.uk). En dansk version virker da helt klart mere spændende end en udlandsk version... ;o)
Der var også noget med, at kunne investere i spillere eller ligende... Fik ikke lige fat i det, inden pizzamanden ringede på døren. Skal se bold nu. Tror jeg prøver at tilmelde mig senere. Hvis der er nogen, som allerede er tilmeldt, så må I lige sige til...

Mvh.
Robinho
tilføjet af

Kender du din hjemmeside?

Det er vist noget med at manden bag hjemmesiden vil forsøge at få 1000 fodboldinteresserede til at betale 1000 kroner hver, så han kan sidde og spise pizza og se fodbold, da han ikke gider at tjene penge på ærlig vis.
tilføjet af

ha ha...

"Det er vist noget med at manden bag hjemmesiden vil forsøge at få 1000 fodboldinteresserede til at betale 1000 kroner hver, så han kan sidde og spise pizza og se fodbold, da han ikke gider at tjene penge på ærlig vis".
Ha ha.. Sjov kommentar! :o)
Dog kan jeg fortælle, at jeg er medlem og man bliver altså ikke opkrævet penge, før der er nok medlemmer. Så Pizza'en, ja den må han selv betale!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.