38tilføjet af

Hvad skal jeg give min mor???

Hvad dælen giver man sådan en mor, som har alt? Som ikke kan tåle fancy parfume og kosmetik, som ikke ønsker sig et tørklæde, og som HAR fået alle de fade og vaser, hun kan bruge...???
Er der ikke en, der har et tip til en personlig, kærlig og original gave til en mama??
tilføjet af

Tjo..

Kan du selv sy? Hvad med at købe et par pyntepuder i Jydsk Sengetøjslager og sy et flot betræk til dem! Vær dog sikker på at få at vide hvilket stof hun foretrækker!! :)
Ellers kunne du jo.. Hm.. Give hende et gavekort på en ordentlig omgang pigehygge hvor du køber lidt af jeres yndlingsslik, noget massage olie og sådan lidt, og så bare rå-forkæler hende langt væk? Håber jeg kunne hjælpe.
tilføjet af

gave

hvad med en god bog??
tilføjet af

Gave til mor

Mor skal da have en rigtig pæn bluse, som hun kan nyde hele vinteren, og den behøver faktisk ikke at være meget dyr, den skal bare være rigtig pæn, og lige hendes stil!
tilføjet af

GAVEN

Du kunne jo gå ned til den lokale skønhedsklinik og købe et gavekort til den helt store skønheds omgang, eller massage osv..
Håber du kan bruge ideen.
tilføjet af

Koncert

Jeg har før - med held - givet min mormor (som altså er meget svær at købe gave til) en koncertbillet til en af hendes yndlingskunstnere. Desuden har jeg købt en billet til mig selv (selv om det måske ikke lige var min smag), og så har vi fået en rigtig hyggelig aften ud af min julegave.
tilføjet af

gave til mor

der er 2 mulig heder 1 giv hinde et kort og sig at du elsker hind over aldt i verden
eller 2 lav noget selv ( kan være en nisse eller sådan noget !!!!)
tilføjet af

alt

hey du kan da give din mor hvad som helst, hun vil da blive glad, også selvom du bare skriver et zødt kort, men et af mine gode fif: lån en hobbybog på bibloteket, der er mange af dem hvor du kan bruge genbrugsmatrialer, det er heller ikke dyrt. hjemmelavet er også zødest.
gå du bare igang. din nisseveninde
tilføjet af

moar

Nu ved jeg ikke hvor langt I bor fra hinanden, men du kunne jo give hende en afrivningsblok med ti gange vindusvask, en special-behandling ved en god massør, en tur i teatret (med eller uden forudgående spisning), en cafétur (-eller ti) etc. Kærligst
tilføjet af

Hejsa... kender problemet!

Hejsa med dig... jeg har lige nøjagtigt samme problem som dig! min mor ka' ikk' tåle så meget og ellers har hun ALT!
jeg går også og spekulerer på hva' jeg ska' gi' hende! og jeg er nået frem til at noget hipt og smart tøj ville gøre min mor lidt mere moderne....
min mamä er nemlig slet ikk' m på moden.. det kunne være at hvis du havde det samme problem, at det måske var en ide! :-) man ka' selvfølgelig gi' hende en hårtørre, men hvor fedt er det? måske er et gavekort sagen! et gavekort til en smart tøjbutik! jeg håber at du MÅSKE ka' bruge det her til noget....
Hilsen
Mig som heller ikk' ka' hitte ud af det!
tilføjet af

Gaven min mor elsker

Jeg gav et år min mor en rejse i sommerhus - kun mig og hende.. Så havde jeg lejet jordens dejligste sommerhus en weekend og så var vi bare hende og mig.. Vi hyggede os og min mor elskede det..
tilføjet af

mit svar

kære skriver..
jeg tror at jeg har et rigtigt godt svar..min mor havde også alt.men alivel ikk.. fordi hun havde jo ikk noget rigtigt personligt..fra mig eller om mig..og ting og sager er jo ingen ting i forhold til det noget personligt..som for eksempel et billed.. af dig selv.eller hvis du har børn så et af jer..og skriv et brev om alle dine følelser og hvor meget du holder af hende...for det er noget specielt.og det kan aldrig gå i stykker..og aldrig glemmes..håbert deet kan bruges.. knuss mig
tilføjet af

hvad med.....

Hvad med chokolade? Eller smykker? Der er mange ting at vælge imellem men det er bare at finde dem først. God jul! Jeg håber hun bliver glad for sin gave!
tilføjet af

Jeg gav min mor....

Hejsa.
Sidste år lavede jeg en bog til min mor. Lidt a' la' dem man laver til sine børn, du ved barnets bog.
Jeg skrev om en masse minder jeg har fra min barndom, skrev hvor meget hun har betydet for mig gennem min opvækst, satte en masse billeder ind af hele vores familie og skrev også om hvor meget hun betyder for sine børnebørn.
Jeg poienterede at det er en gave jeg skal have retur den dag hun ikke er her mere, og jeg har gjort plads til at hun også kan skrive i den, sætte billeder ind mm.
Når jeg en dag ikke har min mor længere, håber jeg hun har skrevet til mig i bogen og at jeg kan finde trøst i den.
Måske en ide til dig også?
God jul fra
Gitte
tilføjet af

ang. stavning.

Jeg synes det er synd for dig, hbvis du render rundt og tror at "Sød" staves med Z, for det gør det ikke.
Ville bare lige hjælpe dig lidt på vej.
Hilsen Jeannette
tilføjet af

Retstavning...

Jeg synes det er synd for dig, hvis du tror "hvis" staves med b. Bare en lille hjælp;)
tilføjet af

gaven alle kan bruge, både fædre og mødre!

Jeg er selv mor, og ville blive lykkelig hvis mine døtre gav mig en personlig gave i kraft af en picknictur til sommer, en bif eller teatertur, en tur på en dejlig resturant... eller hvad det måtte være, men det skal selvfølgelig være sammen med dem!
Det er mit foreslag til en god og uforglemmelig gave.
Glædelig jul til alle!
tilføjet af

Giv din mor en spændende og originale oplevelser

På Danmarks nye markedsplads for oplevelser - Oplevelsesgaver.dk - kan du finde et væld af spændende og originale oplevelser - klar til overrækkelse i en lækker indpakning. Det vil din mor blive glad for i stedet for en almindelig, kedelig gade.
Prøv at klik ind på www.oplevelsesgaver.dk og find gaven du står og mangler!
Hold også øje med de kommende konkurrencer - tilmeld nyhedsbrevet - Oplvelsesgaver.dk forærer en masse oplevelser væk gratis .
Det er mit bedste bud på en nem måde at finde en sjov og anderledes gave :o)
tilføjet af

Jeg ved hvad du skal give!

Jeg synes helt klart du skal give din mor en god bog, og hvis hun ikke kan lide den så kan hun jo altid bytte den! Du kan også give hende en gavekort til en butik hun godt kan lide, fx en tøjbutik eller bare til biografen.
Hilsen Nicoline :)
tilføjet af

Gave til Mor

Ens mor, kender man jo ok allerbedst selv, formentlig, og gaver handler vel om egentlig at gøre persone glad for, hun får, så mener stadig de bedste gaver er noget man selv har lavet for det er jo personlig og, og det vil os sige man har tænkt hende før jul. Men ja vis man sal stå og købe en gave, som passer på alle kvinder kunne det jo fx være, en fin bluse, eller andet klædegentand som bare er flot, også til huset eller hvor hun bor, eller somogså nævt massage, for de kan alle vel bruge, men vel også noget til kroppen, så de kan føle sig smukke, eller for drengkvinderne er det jo nok noget mere actionorintret som en helikopter tur eller noge
tilføjet af

Jeg har det samme problem, men...

Ja jeg aner heller ikke hvad jeg skal give min mor! Hun ønsker sig kun et stort smykkeskrin. Jeg synes bare de alle er kedelige (Har også kigget på nettet). Undskyld men har ikke rigtig nogen forslag. Eller..? Min mor kan godt lide indretning. Så hvis din mor kan, så kan du give hende en bog om bolig og sådan noget.
Knus Anonym pige (13 år).
tilføjet af

do no?

Hmm... ?? tænker præcis det samme! irretende! De har jo alt!... meen... tror jeg vil give hende en hjemmelavet frugt-kurv:=)😉😉🙂🙂😃😃
tilføjet af

Rettelse!

Der er 2 muligheder:
1: Giv hende et kort og sig at du elsker hende over alt i verden
2: Lav noget selv (det kan være en nisse eller sådan noget!)
Bare lige så man kunne fatte hvad du ville skrive 🙂
tilføjet af

gave til mor

måske en lille pænt smukke ørering halskøde..osv[l]🙂
tilføjet af

gave til mor

Flot sølvbelagt hjerteformet smykkeskrin.
Den er foret med mørkeblå velour.
En rigtig flot og romantisk gave at give mor.
Med et flot smykke gemt i den, eller nøglen til lejligheden. Eller til en speciel begivenhed. Uanset hvorfor og hvornår, så er dette en rigtig fin og romantisk gave. Et sådan smykkeskrin er rigtig dekorativt, uanset hvor det placeres. Køb perfekte gaver til mor.
http://www.gaver-til.dk/gaver-til-mor.html
tilføjet af

Klippe-kort

Du kan jo give hende et hjemme-lavet klippe.kort. Altså hvor der fx står "slå græsset" eller "vaske op". Det bestemmer du selv. Hilsen Problem-Knuzeren;)[l]
tilføjet af

!!!

Du fattede det da!
ellers ville du jo nok ikk kunne skrive en rettelse vel?
tilføjet af

what?

hey,, hvad er det dog med dig eller jer?
slap dog af! hvis det var dig der spurgte om hvad man skal give din mor, så synes jeg ikke lige du skal skrive sådan der, til dem som faktisk prøver at hjælpe dig!
tilføjet af

hjælp mig

hvad giver man sin mor jeg har kun 100;KR. i alt og min far skal også have og min lillesøster og min storebror
😕
tilføjet af

god ide

ja det er en rigtig god ide men er en pige på 13 og ved ikk helt hvilken butik kan i hjælpe mig[f]🙂
tilføjet af

jada

jada det er da en god ide det gør jeg 🙂[f][s]
tilføjet af

jeg vil købe

jeg vil gå ud og købe en pæn bluse/et gave kort fra vero moda, og så en parfume til min mor 🙂
tilføjet af

hvad du giver til din mor

i en pige butik pige tøj eller sådan noget
tilføjet af

Gaver til mor

Hej. man kan give en ting man har lavet i skolen. eller en vase til så hun har en ekstrer. et gave kort til en shopping tur eller til et stort center.😉
tilføjet af

svar

du kunne give hende et smykke eller noget tøj🙂
tilføjet af

gaveeeeeeee

😉du kunne gi hinde en kalender
tilføjet af

Et sted med x-faktor

Hvis du vil give din mor noget helt specielt - og som hun vil mindes i årene der kommer, så er her 2 forslag.
1) Et weekendophold på det private slot Château Hattonchâtel i Nordfrankrig
Der blev "stjernerne på slottet" optaget tidligere i år, og det bliver sendt nu på dansk tv2 http://www.ritz-resorts.com
2) X-Faktor vil optage sin næste boot camp på Skrøbelev Gods som følge af den fantastiske atmosfære der hersker på stedet. Hvad med at give hende et spændende ophold der. http://www.skrobelevgods.dk

En oplevelse der tilmed tåler at blive gentaget....skrives der.
tilføjet af

god-gave

tilføjet af

Hvad Nu Hvis!

Heijsa hvad nu hvis man gerne selv vil lave gaven hvad havde du så tænk dig at man skulle gøre for jeg havde tænk mig og lave det selv!😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.