8tilføjet af

Snydt af boligsider

Hej! Jeg er en af de mange boligsøgende der er blevet snydt af hjemmesiderne Boligfinder.dk, boligmaxx.dk, boligbasen.dk og bolignu.dk. Siderne har åbenbart tidligere været undersøgt af DR1's "kontant", men de eksisterer stadigvæk og jeg har, ligesom mange andre, betalt mange penge for at få adgang til de såkaldte "boligudlejeres" kontaktoplysninger. Jeg må ha sendt næsten 100 emails de forskellige udlejere men har ikke fået svar på én eneste - andet end en standard "boligen er nu solgt" email i ny og næ.
Ved et tilfælde kom jeg ind på en hjemmeside der advarede mod disse sider og med et link videre til kontant : http://www.dr.dk/DR1/kontant/2006/05/09154944.htm
På kontants hjemmeside opfordrer socialminister Eva Kjer Hansen til at kunderne anmelder siderne til politiet.
Jeg leder derfor efter personer som har haft samme oplevelse mig og som vil være med til at forhindre at ejeren af disse hjemmesider snyder flere mennesker.
tilføjet af

mangler kilder

Jeg er journaliststuderende og har overvejet lidt at lave en artikel omkring det. DEr er nemlig ikke sket en disse selvom kontant har lavet noget om det to gange og socialministeren har udtalt sig. jeg kunne defor rigtig godt bruge kilder, der er blevet snydt og som vil melde det til politiet. Hvis du finder nogle flere må du meget gerne skrive til mig.
piafjordback@mail.djh.dk
tilføjet af

Self. er jeg da også blevet snydt.

Jeg ser nu at jeg også er blevet snydt af den af disse boligsider. Jeg har tidliger betalt 500 kr for at kunne se boliger på boligbasen og har også skrevet på omkring 100 forskellige boliger derinde men er aldrig blevet kontaktet direkte af en bolig ejer. Nu har jeg så igen betalt det samme beløb for at se boliger derinde. Havde glemt min sidste oplevelse derinde og deres boliger virker utrolig billige i forhold til andre boligsider, så det lokkede igen. Men efter nu 14 dages konstant overvågen af siden og utallige sendte mails til folk som ikke har svaret, går det op for mig at det hele må være bedrag!! øv øv.
tilføjet af

bolignu.dk

jeg er blevet snydt af bolignu.dk.. er rasende!!!!
vil gerne hjælpe alt hvad jeg kan til at få dem stoppet!!
min mail er camillablem@hotmail.com
tilføjet af

Boligmaxx.dk

Hmm... Har for et par timer siden, smidt 399kr på boligmaxx for at se oplysninger på en bolig, ved ikke endnu om jeg er blevet snydt, men ud fra hvad jeg kan læse rundt omkring, skulle jeg nok have undersøgt stedet før jeg betalte... men nu må vi se hvad der sker, vender tilbage med resultatet senere.😕
tilføjet af

Også snydt!!

Jeg er blevet snydt af præcis de samme boligsider!! Er så skuffet..De burde stoppes.. Jeg har smidt så mange penge efter det efterhånden og er heller aldrig blevet kontaktet.
2 sider som rent faktisk virker og hvor man får svar og det hele er: boligportal.dk og husvild.dk. Jeg vil råde andre til at bruge de 2 sider i stedet. Har selv lige oprettet profil der og har fået mange henvendelser.
tilføjet af

Også snydt.

Jeg er sjovt nok også blevet snydt.
Jeg betalte til bolig.nu og boligbasen.dk og har ikke fået en eneste henvendelse på trods af omkring 100 sendte e-mails.
Jeg meldte mig i stedet ind i Boligportalen.dk og det er reelt nok. Jeg har fået henvendelser fra mange annoncer jeg har skrevet på, og de lokker ikke med falske billige annoncer.
Der burde gøres noget!!!
tilføjet af

Mange tak

Jeg står og skal til at finde en bolig i København, og jeg vil gerne sige jer mange tak for I har videregivet jeres erfaringer, også de gode, meget fornemt. Mange, mange tak!
tilføjet af

jeg er også blevet snydt !!

Hej, mig og min mand er også blevet snydt af boligbasen !! det eneste vi får svar på er boligen er nu udlejet !! det er altid de sammen emails der bliver sendt !! så du er ikke ene om det !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.